Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bootloader kilidini acip romu kuracaksin zaten rootlanmis oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol teşekkürler.

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162832

Bu romu kullanan var mı arkdaslar, CM9 mu yoksa bu mu daha iyi olur?

• ya bu işi ben beceremiyorum ya da bu işte bir terslik var..4.0 dan 2.3 e dönmek istiyorum flastolu indirdim..dediklerinizi yaptım blgeyi falan birlesik krallık ingilizce yaptım ftp dosyasını flastolun icine attım flastolu actım ok dedim telefonu bagladım flaslamadı bu hatayı alıyorum:

for 2011 devices line,be sure you are not in MTP mode

Bu ne demek bilen varsa acıklasın lütfen
  • ya bu işi ben beceremiyorum ya da bu işte bir terslik var..4.0 dan 2.3 e dönmek istiyorum flastolu indirdim..dediklerinizi yaptım blgeyi falan birlesik krallık ingilizce yaptım ftp dosyasını flastolun icine attım flastolu actım ok dedim telefonu bagladım flaslamadı bu hatayı alıyorum:

for 2011 devices line,be sure you are not in MTP mode

Bu ne demek bilen varsa acıklasın lütfen
  • bu hatayı aldım simdi de..ve telefonu daha acamıyorum yüzde 2 ye kadar yükledi sonra bu hatayı verdi..biri bana acil yardım etsin lütfen..bu telefonu ne olursa olsun 2.3.7 ye döndermem lazım arkadaslar yoksa ya telefonu kıracam ya da satacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futbolcu_60 -- 23 Ekim 2013; 0:34:42 >

• Cm9 mod yükledim fakat telefonda küçük anlık takilmalar var, özellikle internette baya gecikmeler oluyor orjinal roma kiyasla, bunun sebebi ne olabilir. Diğer sorum, cm9 modu 6.1.1.b.1.10unmu yoksa 54un üzerinemi kurmalıyiz. Ben 10un üzerine kurdum, bu sorunlarla karşılastim.

• quote:

Orijinalden alıntı: skrcngz

Cm9 mod yükledim fakat telefonda küçük anlık takilmalar var, özellikle internette baya gecikmeler oluyor orjinal roma kiyasla, bunun sebebi ne olabilir. Diğer sorum, cm9 modu 6.1.1.b.1.10unmu yoksa 54un üzerinemi kurmalıyiz. Ben 10un üzerine kurdum, bu sorunlarla karşılastim.

Sonu 10 ile biten 2.3.7 mı?

• skrcngz S kullanıcısına yanıt
    ICS uzerine kurmaliydin. .54 ile bitmesi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

2.3ün üzerine kuramıyor muyuz? Benimki paralel ithalat şimdi bir de flashtool ile uğraşacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

2.3ün üzerine kuramıyor muyuz? Benimki paralel ithalat şimdi bir de flashtool ile uğraşacağım.

Olur mu bilmiyorum ama tam verim alamazsin. Cok bilgim yok bu konuda, yanlis bilgi vermek istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Olur mu bilmiyorum ama tam verim alamazsin. Cok bilgim yok bu konuda, yanlis bilgi vermek istemiyorum.

Tamam, o zaman Flashtool ile 4.0 yükleyelim önce.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam, o zaman Flashtool ile 4.0 yükleyelim önce.

Aynen oyle, garanti olsun.

• quote:

quote:

Cm9 mod yükledim fakat telefonda küçük anlık takilmalar var, özellikle internette baya gecikmeler oluyor orjinal roma kiyasla, bunun sebebi ne olabilir. Diğer sorum, cm9 modu 6.1.1.b.1.10unmu yoksa 54un üzerinemi kurmalıyiz. Ben 10un üzerine kurdum, bu sorunlarla karşılastim.

hayır 2.3.7 değil, 6.1.1.b.1.10. ynai 54ün bir önceki güncellemesi.
  • quote:

ben 6.1.1.b.1.10 un üzerine kurdum. yazdığım sorunlar bu yüzdenmi yani.
  • quote:

quote:

quote:

hayır 2.3.7 değil, 6.1.1.b.1.10. ynai 54ün bir önceki güncellemesi.

2.3.7 üzerine kursak olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: polonyalimendil

kullanıyorum hocam bir sıkıntı yok.

cihaz pil tüketimini etkiliyor mu?

ses kalitesi yüksek ve iyi mi?

uygun bir cihaz maliyeti aşağı yukarı nedir?

teşekkürler.
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    öyle önemsenecek bir pil tüketimi olmadı.

ses kalitesi kullanacağınız cihaza bağlı, ben motorola s305 kullanıyorum hem ses kalitesi hem yüksekliği bakımından gayet yeterli.
    bluetooth kulaklıklar malesef ülkemizde çok pahalı halen, yurtdışından getirme şansın varsa mantıklı olur.
  • Telefona rom atmak için herşeyi indirdim 1 hafta araştırdım bismillah diyip başlarken bootloader kilidinin açılamıyacağını öğrendim.Var mı benden şanssızı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polonyalimendil

öyle önemsenecek bir pil tüketimi olmadı.

ses kalitesi kullanacağınız cihaza bağlı, ben motorola s305 kullanıyorum hem ses kalitesi hem yüksekliği bakımından gayet yeterli.
    bluetooth kulaklıklar malesef ülkemizde çok pahalı halen, yurtdışından getirme şansın varsa mantıklı olur.

teşekkürler. Araştırayım.
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.