Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cyn9 yükledim internette sıkıntılar yaşadım, cyn10 yükledim goggle play çalışmadı, cyn 10.1 yükledim klavye çalışmadı. yani sola için en iyi rom MT27i_6.0.B.3.184_Central Europe. gerisi yalan. daha önce ultimate romlarıda yklemiştim ama verim alamadım onlardanda
  • futbolcu_60 F kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz ayarlarından USB Modu'nu MTP olarak işareteyin sorun çözülecektir.
  • Bu arada bende Sony Xperia Sola kullanıcısıyım.

Performance spec :

ICS | CM9 Rom
    1000 GHz to 1.200 GHz with Transcendence Kernel
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_Mugen

Bu arada bende Sony Xperia Sola kullanıcısıyım.

Performance spec :

ICS | CM9 Rom
    1000 GHz to 1.200 GHz with Transcendence Kernel

+10000 Cm9 dan baskasi yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CM9'da da aptal aptal hatalar var. Pil gostergesi surekli bozuk, sarj %60 olmasina ragmen bir bakmissin telefon kapanmis. Menude uygulamalari tasiyamiyorsun. Gorsellik berbat, telefonda bir karanlik var sanki. Dun telefonu Gingerbread'e cevirdim, bakalim nasil olacak.

Not: Telefonu babam kullaniyor.

• arkadaşlar pc companion la güncelleştirmeye denedım ics ye hata veriyor.

Güncelleme bileşenleri bilgisayarınızda çalıştırılamıyor.”.

hata (1601) yardım edecek varmı
  • bootloader alloved no
    yüzünden rom yükleyemiyorum
    bunu aşmanın yolu yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_Mugen

Hocam cihaz ayarlarından USB Modu'nu MTP olarak işareteyin sorun çözülecektir.

saolasın hallettim sorunu 4.0 dan 2.3.7 ye döndüm yemişim görselligi telefon jetmiş megerse..daha 4 e asla cıkmam..
  • Arkadaşlar iyi günler hepinize.

Telefonu alalı yaklaşık 10 ay oldu. Bugüne kadar iyi kötü idare ediyordum fakat bu sabah telefon kafayı yedi. Hiçbir şekilde işlem yapmama izin vermiyor ve Maalesef ile başlayan o klasik işlem durdurma hatalarını veriyor. (Viber, android.process.acore,Google+ vs.) Ne telefon rehberime ulaşabiliyorum ne herhangi bir işlem yapabiliyorum.
    Sinirimden telefonu kırıp atıcam ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? <Herhangi bir rom falan atmadım telefona kullandığım android sürümü 4.0.4>

Arkadaşlar son çare telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim. Sıfırlamada hiçbir sorun çıkmadı sim kartı takıp reset atın dedi. Dediği gibi sim kartı takıp telefona reset attım Telefonda Sony ve Xperia yazıları belirdikten sonra tekrar ekran kararıp yine başa dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G M -- 31 Ekim 2013; 14:06:48 >

• Xperia Z1 makul bi fiyata geldiğinde onu alacağım .
    Xperia Sola nın pil ömrü azaldı ama onun haricinde memnun olmadığım bir tarafı yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G M

Arkadaşlar iyi günler hepinize.

Telefonu alalı yaklaşık 10 ay oldu. Bugüne kadar iyi kötü idare ediyordum fakat bu sabah telefon kafayı yedi. Hiçbir şekilde işlem yapmama izin vermiyor ve Maalesef ile başlayan o klasik işlem durdurma hatalarını veriyor. (Viber, android.process.acore,Google+ vs.) Ne telefon rehberime ulaşabiliyorum ne herhangi bir işlem yapabiliyorum.
    Sinirimden telefonu kırıp atıcam ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? <Herhangi bir rom falan atmadım telefona kullandığım android sürümü 4.0.4>

Arkadaşlar son çare telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim. Sıfırlamada hiçbir sorun çıkmadı sim kartı takıp reset atın dedi. Dediği gibi sim kartı takıp telefona reset attım Telefonda Sony ve Xperia yazıları belirdikten sonra tekrar ekran kararıp yine başa dönüyor.

Batarya filmini çıkar ve telefonu resetle. Sim kartın altındaki kapağın altında batarya filmi bulunuyor.

• onu çıkarmak garantiyi etkilemez mi?
  • Ultimate rom v11 kullanıyorum bazen donmalar oluyor kernel ilgili diye tahminin ilgili yeni kernel flashlamayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: genc1923

onu çıkarmak garantiyi etkilemez mi?

Örneğin bataryası çıkan telefonlarda bataryayı çıkartınca garanti dışına çıkıyor mu ? Bunun gibi düşün. O küçük kapak telefon donduğu zaman resetlemek için konulmuş.
  • Hayalperestlik olacak ama 4.4 guncellemesi alirmiyiz sonyden 512 mb ramlilerde stabilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: anldrms34

Hayalperestlik olacak ama 4.4 guncellemesi alirmiyiz sonyden 512 mb ramlilerde stabilmis

Vermeseler bile yeterki 512 mb ramli cihazlarda düzgün çalışsın biz custom romada razıyız
    '

• futbolcu_60 F kullanıcısına yanıt
    10aydır xperia sola kullanıyordum. teleserviceye gönderdim garanti kapsamında 2.3.7ye geri döndürdüm telefon çok daha iyi çalışıyor.. @futbolcu_60
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunduzbey78

10aydır xperia sola kullanıyordum. teleserviceye gönderdim garanti kapsamında 2.3.7ye geri döndürdüm telefon çok daha iyi çalışıyor.. @futbolcu_60

iyi yapmıssın ben de kendim döndürdüm 2.3.7 ye..simdi cok stabil..donma falan yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: futbolcu_60

quote:

Orijinalden alıntı: gunduzbey78

iyi yapmıssın ben de kendim döndürdüm 2.3.7 ye..simdi cok stabil..donma falan yok..

Şuan telefonda rom var mı? Yoksa oynama yapmadan mı 2.3.7'ye geri döndünüz
  • Arkadaşlar stock ics (.54) üzerinde birkaç değişiklik yaptım. XDA'in yardımıyla.

Kilit Ekranı (Xperia Z1)

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ]

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ]

Arayüz

StatusBar (Durum Çubuğu)

Ayarlar

Temalar

Yeni Albüm

Kullandığım Programlar;

-Root Explorer (Dosyaları sistem dosyası haline getirmek için kullanılan bir program. Mesela temaları sistem dosyalarına atıp permissions değiştirip kullanabiliyorsunuz.

-CWM Recovery (Dosyaları flashlamaya yarayan bir program)

-Xplore (Çok kapsamlı dosya yöneticisi)

Ayrıca biliyorsunuz bizim telefonun Floating touch özelliği var. Buna tam etkinlik kazandıran bir dosya sayesinde telefonun ekranına (hiçbir yerine) dokunmaya gerek kalmadan işlerinizi halledebiliyorsunuz. Ancak farklı bir olay alışmak zor. Bu dosyayı etkinleştirdiğinizde telefonu dokunarak kullanmanız da mümkün. Kilit ekranını dokunmadan açarsanız etkin, dokunarak açarsanız inaktif oluyor. İndirmeleri çok farklı yerlerden yaptığım için toparlamaya çalışıyorum. Daha sonraki günlerde paylaşacağım.

**Ayrıca arkadaşlar belirtmek isterim ki telefonda hiçbir kasma, sıkıntı yok. Bu uygulamalar sisteme port edildiği için normal apk, launcher dosyaları gibi sıkıntı çıkarmıyor. Son derece stabil. Tarayıcı olarak Opera Mini'yi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucuklukahve -- 2 Kasım 2013; 20:58:17 >

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.