Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TR_Mugen

quote:

Orijinalden alıntı: futbolcu_60

quote:

Orijinalden alıntı: gunduzbey78

10aydır xperia sola kullanıyordum. teleserviceye gönderdim garanti kapsamında 2.3.7ye geri döndürdüm telefon çok daha iyi çalışıyor.. @futbolcu_60

iyi yapmıssın ben de kendim döndürdüm 2.3.7 ye..simdi cok stabil..donma falan yok..

Şuan telefonda rom var mı? Yoksa oynama yapmadan mı 2.3.7'ye geri döndünüz

oynama yapmadım ics yüklü idi 54 olan en son sürüm..flastolu kurdum gb ı indirdim ve kurdum iyiki de yapmısım telefonum hızlıymıs megerse.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

Custom romlar hatalı official ics kasıyo.Gb her uygulamayı desteklemiyo.Konuşma sesi az.Sıkıntılı telefon yani satın kurtulun ben eski w810iyi kullanıcam.En azından konuşma sesi çok yüksek şarjı çok gidiyor kasmıyor.

Ahize sesine az diyenleri gerçekten anlamıyorum. Tamam çok yüksek değil ama hiç duyulmayacak kadarda değil. ICS yüklüydü sonradan tekrar GB ye döndürdüm. İki şekilde de ahize sesi aynıydı. ICS sadece telefonu yavaşlattığı için ve çok ram tükettiği için GB ye döndüm. Ayrıca GB nin çalıştırmadığı uygulamalar Google Chrome gibi tarayıcılar vs. O da benim için önemli değil. Şuanda kullandığım tarayıcı Puffin Web browser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA9F5229 -- 9 Kasım 2013; 12:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxutttt

quote:

Custom romlar hatalı official ics kasıyo.Gb her uygulamayı desteklemiyo.Konuşma sesi az.Sıkıntılı telefon yani satın kurtulun ben eski w810iyi kullanıcam.En azından konuşma sesi çok yüksek şarjı çok gidiyor kasmıyor.

Ahize sesine az diyenleri gerçekten anlamıyorum. Tamam çok yüksek değil ama hiç duyulmayacak kadarda değil. ICS yüklüydü sonradan tekrar GB ye döndürdüm. İki şekilde de ahize sesi aynıydı. ICS sadece telefonu yavaşlattığı için ve çok ram tükettiği için GB ye döndüm. Ayrıca GB nin çalıştırmadığı uygulamalar Google Chrome gibi tarayıcılar vs. O da benim için önemli değil. Şuanda kullandığım tarayıcı Puffin Web browser

Sorun bende dicem ama kaç kişi aynı şeyden şikayetçi.Size az gelmeyebilir fakat genel kullanıcıların fikri az olduğu yönünde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxutttt

quote:

Sorun bende dicem ama kaç kişi aynı şeyden şikayetçi.Size az gelmeyebilir fakat genel kullanıcıların fikri az olduğu yönünde.

Olabilir. Ama ne olursa olsun bu telefonun tasarımı hiçbir telefonda yok. Sırf o yüzden bile kullanılabilir

• aldığım güne lanet olsun ya .. bi telefonun Her şeyi sorunlu olabilir mi
  • Arkadalar 4.0.4 İCS Güncelledim.Tel Leş Oldu Be Arkadaşlar Ne Yapmam Lazım Nasıl Yükleyebilirim.Root Filan Nasıl Atacaz Nasıl Bi Yol İzlemeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v9zz

stock ics yi güncelleme ile yüklerseniz kasar bu gerçek ics zaten gb den daha fazla ram yiyor gb de boş 220 gb ram var ken ics de bu maks 170dir.Facebook whatsapp twitter kurdukça 120 ye iner oyun varsa bunlar aktif çalışınca 80 olur zaten 80 den aşağısında kasmaya başlar.

ben 4.1.2 kullanıyorum boşta 132 mb ram var facebook twitter maps yüklü değil.oyun olarak bir tek angry birds var cihazda bu şekilde kasma olmuyor .
    Ancak xda da gingerbelly gibi bir debloated rom var bir ara geçmeyi düşünüyorum tabi önce Munjeni 'nin duyurduğu android 4.3 ü test ettikten sonra.

--
    oyun oynayacaksanız gingerbread kurun derim boşta 250mb ram görmüşlüğüm var stock rom 'da temiz bir rom olsa 300 ü görür herhalde gameloft oyunları android 2.1 2.2 ile çalışabilecek şekilde derlenmiş sıkıntı olmaz yani ama vine ı da kullanamazsınız.

genel günlük için 4.0.4 ideal custom clean tweaked rom tabi ki de

benim gibi basit bir geliştirici iseniz ve sanal makinenin yavaşlığından yakınıyorsanız tabiki en güncel sürümü kurmalısınız (sürüm arttıkça api de artıyor haliyle)

Oyun Filan Oynamıyorum.Bi Facebook vb 1 2 program kullanıyorum sadece ama onları açınca 40 50 mb bazen 20 mb zor kalıyor? Nasıl Bi Yol İzleyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParsKUKRER

quote:

stock ics yi güncelleme ile yüklerseniz kasar bu gerçek ics zaten gb den daha fazla ram yiyor gb de boş 220 gb ram var ken ics de bu maks 170dir.Facebook whatsapp twitter kurdukça 120 ye iner oyun varsa bunlar aktif çalışınca 80 olur zaten 80 den aşağısında kasmaya başlar.

ben 4.1.2 kullanıyorum boşta 132 mb ram var facebook twitter maps yüklü değil.oyun olarak bir tek angry birds var cihazda bu şekilde kasma olmuyor .
    Ancak xda da gingerbelly gibi bir debloated rom var bir ara geçmeyi düşünüyorum tabi önce Munjeni 'nin duyurduğu android 4.3 ü test ettikten sonra.

--
    oyun oynayacaksanız gingerbread kurun derim boşta 250mb ram görmüşlüğüm var stock rom 'da temiz bir rom olsa 300 ü görür herhalde gameloft oyunları android 2.1 2.2 ile çalışabilecek şekilde derlenmiş sıkıntı olmaz yani ama vine ı da kullanamazsınız.

benim gibi basit bir geliştirici iseniz ve sanal makinenin yavaşlığından yakınıyorsanız tabiki en güncel sürümü kurmalısınız (sürüm arttıkça api de artıyor haliyle)

Oyun Filan Oynamıyorum.Bi Facebook vb 1 2 program kullanıyorum sadece ama onları açınca 40 50 mb bazen 20 mb zor kalıyor? Nasıl Bi Yol İzleyeyim.

settings-->apps-->running 'e gelerek çalışan uygulamalara bakın işinize yaramayanları kaldırın.Bazılarının muadilini kurarak deneyin hangisi daha az ram sömürüyorsa onu tercih edin.Bir de cihazı hangi sürümde kullandığınızı bootloader açık mı kapalı mı root yetkisine sahip misiniz,cwm kurulu mu bunları da söylerseniz daha uygun cevaplar verebilirim.

Telefona ilkaldığım günki gibi root filan diyorya hiç bişiyapmadım bi güncelleme geldi güncelledim o kadar 11 ay oldu sanırsam alalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

--

settings-->apps-->running 'e gelerek çalışan uygulamalara bakın işinize yaramayanları kaldırın.Bazılarının muadilini kurarak deneyin hangisi daha az ram sömürüyorsa onu tercih edin.Bir de cihazı hangi sürümde kullandığınızı bootloader açık mı kapalı mı root yetkisine sahip misiniz,cwm kurulu mu bunları da söylerseniz daha uygun cevaplar verebilirim.

Telefona ilkaldığım günki gibi root filan diyorya hiç bişiyapmadım bi güncelleme geldi güncelledim o kadar 11 ay oldu sanırsam alalı.

flashtool ile eski sürüme dönebilirsin bootloader kilidi açmana bile gerek yok diye hatırlıyorum.Eğer orochi'nin açtığı konuya(adı da tüm xperia serisi root cwm gibi birşeydi) bakarsan orada adım adım anlatmış herşeyi tabi xda gibi bir siteden stock gingerbread'ın ftf verisini de indirmen gerekiyor.Sonra ilk gün ki gibi olur.Ama dersen ki ben custom rom kurup denemek istiyorum yüzlerce rom var ben bile bir ara kendi rom'umu hazırladım android kitchen ile en noob kişi bile hazırlayabilir o derece kolay hale getirmişler.

Ama dersen ki ya güncellerken elektrik kesilirde cihazım bozulursa evet flash tool ile tüm yazılımı geri yüklemek bu yüzden sıkıntı bende ½72 deyken kablo çıktı yanlışlıkla half brick oldu şansıma yoksa mefta olmuştu cihaz.
    Öncelikle kullanmadığınız programları silin kullanmadığınız güncelleme ile gelen programları devre dışı bırakın hareketli duvar kağıdını kapatın smart launcher kurun ve artık bunu kullanın.facebook app ' ı kullanmayın(silin silinmiyorsa devre dışı bırakın) onun yerine tarayııcıdan m.facebook.com 'u kullanın veri kayıpsız en fazla bu kadar hızlanır sanırım.

AnladımSağolasın Bana En Hızlı Şekilde Arayüzü Hızlı BişiLazım Biri Arıyor 3 4 Sn Donuyor Tel Açamıyorum Rehber Geç Açılıyor Vs Herşey SilinsinÖnemliDeğil.

Yeterki Hızlansın.Laptoptan Güncellersek Pek Elektrik Sıkıntısı Olmaz gibi Çok Sağolasın.

• bazen kasılması, pilin çabuk bitmesi ve ahize sesinin biraz azlığı gibi sorunları var. Bu sorunlar nasıl aşılır. Program vs....
  • Android 4.4 ROM çalışmalarını merakla bekliyoruz
  • By40bir kullanıcısına yanıt
    hocam link ölmüş yeni link verme olasılığınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukqarca

hocam link ölmüş yeni link verme olasılığınız var mı?

Hangisi ? Neyin linki Farklı yerlerde farklı linkler verdim, açıklarsan yardımcı olurum
  • By40bir kullanıcısına yanıt
    http://www.mediafire.com/?f3gi19g1zz3frg3 bu linkten bahsediyor arkadaş
  • Buradan indirebilirsiniz ;

SE Bootloader Unlocking Relocking v1.6
    https://app.box.com/s/w7qvg89yjjb7jvxdmt99
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-mt27i-xperia-sola-batarya-pil-100-orjinal-97669868 burdan batarya almayı düşünüyorum acaba antalya da bunu nerde taktırabilirim ?
    -
    edit: beyler bu arada batarya ömrünün azalması garantiye girer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcoyuncy -- 13 Kasım 2013; 16:23:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-mt27i-xperia-sola-batarya-pil-100-orjinal-97669868 burdan batarya almayı düşünüyorum acaba antalya da bunu nerde taktırabilirim ?
    -
    edit: beyler bu arada batarya ömrünün azalması garantiye girer mi ?

Orijinal bataryası 1320 mAH. 81 TL çakma bataryaya verene kadar servise telefonu gönderin bataryasını onlar değiştirsin.

• Arkadaşlar gingerbreadda ram expanderi kullanırsanız telefon gerçekten çok hızlanıyor
    tek memnun kalmadığın tarafı kalabalık sesli ortamlarda telefonun sesi hiç duyulmuyor çok sinir bozucu kulaklıksız bir işe yaramıyor ahize sesi sorununu çözeniniz varmı acaba?
  • ben ıcs .54 ile biten orjinal roma root atıp expanderle rami yükselttim xda daki romları kullanmıyorum henüz işe yarayan birşey yok
  • Arkadaşlar 12.11.2013 yani geçen salı telefonu kargo aracılığı ile garantiye yolladım.Kargodan sadece bilgi kağıdı aldım.Takip numarası ile baktığımda telefonun teleservice'ye teslim edildiği gözüküyor fakat imei ile sorgulattığımda giriş yapılmış gözükmüyor.Sony aradım takip numarası fln aldılar bana döneceklerini söylediler 4 gün geçti hala ses seda yok.Teleservice'nin müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum hep kaset kaydı dinletip duruyorlar.Şimdi ben napmalıyım?20 iş gününde teslim diyor neredeyse 5 gün olcak. fikirlerini acil bir şekilde bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.