Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cm9dan stok gbye dönmeye çalışırken sanırım yanlış şeyi indirdim stok icsye döndü telefon ben bunu nasıl stok gbye döndürürüm?Tekrar dosyasını indirmeme gerek var mı?
  • Arkadaşlar google now'ı kullanabilen var mı aranızda ics'de olup ? Nedir yöntemi nasıl geçilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar sola da ki bos ram sorununa
    oyun oynayamama sorununa
    sarjın cabuk bitmesi sorununa ekranın kucuk olması sorununa kökten çözümü buldum
    http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-android-42-mtk6589t-quad-core-50-inch-ips-fhd-screen-1gb-16gb-p79104.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_mrh

arkadaslar sola da ki bos ram sorununa
    oyun oynayamama sorununa
    sarjın cabuk bitmesi sorununa ekranın kucuk olması sorununa kökten çözümü buldum
    http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-android-42-mtk6589t-quad-core-50-inch-ips-fhd-screen-1gb-16gb-p79104.html

dalga mı geçiyosun a**
  • Mo1sQzaN M kullanıcısına yanıt
    bir senedir bu telefonu kullanmak için elimden geleni yaptım turlu turlu romlar yukledim
    sayesinde xda diye bir forum sitesi var mış onu öğrendim en az 50 60 defa rom denedim reset attım falan falan en sonunda dayanamadı değiştirdim
    olay bundan ibarettir
  • millet android 4.3 güncellemesi alıyor biz daha ıcs e dönme peşindeyiz
    burda bence sony bizle dalga geçiyor
    koskoca sony bir stabil surum yayaınlamaz mı?
  • quote:

millet android 4.3 güncellemesi alıyor biz daha ıcs e dönme peşindeyiz

Rezillikten baska bir sey degil. Bilerek guncelleme vermiyorlar ki millet gitsin ust modeli alsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şarjda 3G açık kaç saat gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Arkadaşlar bir şarjda 3G açık kaç saat gidiyor?

Ben sabah 7'de %100 şarj ile güne başlıyorum, 3G ve internet sürekli açık, gün içinde YouTube, Whatsapp, birkaç haber programından haber okuma, hava durumu gibi internet kullanımlarım var, ortalama 20 telefon görüşmesi ve bazen de oyun oynuyorum. Akşam saat 18:00 'da eve gidince WiFi internete geçiyorum, akşam da en az yarım saat telefon görüşmem var. Bu şekilde gece 00:00'da şarjım %5 - %3 ile bitmek üzere oluyor. Gece şarja takıp tekrar sabah işe giderken çıkarıyorum. Düzenim bu... Telefon 10 aylık falan...
  • Beyler en iyi ROM hangisi? CM11 iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 23 Kasım 2013; 0:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Beyler en iyi ROM hangisi? CM11 iyi midir?

2.3.7 en iyisi
  • 2.3.7 olmasina ragmen telefon kendi kendine kapaniyor ve gorsellik berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler en iyi ROM hangisi? CM11 iyi midir?

Halen CM 11'in çalışmalarına devam ediliyor, stabil olursa ileride kurulabilir.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532230&page=4

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-sola/Will-Xperia-Sola-get-Android-4-4/td-p/366912

4.1 güncellemesi getirmeyen firma neden 4.4 güncellemesini getirsin ki

• Arkadaşlar rom root konusunda hiçbir bilgim yok ama telefonun kasmasından biraz sikayetciyim.Bootloader kilidini nasıl acabilirim ve nasıl rom yükleyebilirim.

En Stabil rom hangisi?

Birde garanti dışında kaldığını biliyorum.Cihazı sıfırladıktan sonra anlaşılıyor mu rom vs. yüklendiği?
  • quote:

quote:

millet android 4.3 güncellemesi alıyor biz daha ıcs e dönme peşindeyiz

Rezillikten baska bir sey degil. Bilerek guncelleme vermiyorlar ki millet gitsin ust modeli alsin.

ben de öyle yaptım bu rezillige daha fazla daynamadım telefonu sattım üzerine 250 tl ödedim discovery aldım. 4.2.1 yüklü son güncelleme de geldi 1 gb ram 4 cekirdek işlemci hersey(facebook programı whatsap tango vs ) full acık 290 400 mb arası bos ram oluyor..donma falan yok..satın kurtulun bu telefondan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futbolcu_60 -- 24 Kasım 2013; 16:55:08 >
  • Valla bu telefon için söyleyeceğim şu ki 2.3.7 kullanmaktan başka şansımız yok. Çünkü bu telefon için en iyisi bu. Ama ne olursa olsun tasarım harikası olduğuda bir gerçek...
  • Bu gece Munjeni'nin Jelly Bean portunu deneyeceğim. Deneyeceğim son ROM olur umarım.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben telefonu hep filmszi kullandım fabrika çıkışı gelen film bayağı yıprandı çiziklerden ekran görünmüyor. Şimdi bu filmi çıkarsam yerine başka ne takabilirim ? Ekran kalitesinden ödün vermeden. Birde bu filmi çıkarınca telefon düşünce falan sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparator96

Merhaba arkadaşlar. Ben telefonu hep filmszi kullandım fabrika çıkışı gelen film bayağı yıprandı çiziklerden ekran görünmüyor. Şimdi bu filmi çıkarsam yerine başka ne takabilirim ? Ekran kalitesinden ödün vermeden. Birde bu filmi çıkarınca telefon düşünce falan sorun olur mu ?

Fabrika jelatinini çıkarmana gerek yok. Benim teldede fabrika çıkışlı jelatininde çok az da olsa çizikler vardı, gittim üzerine normal jelatin yaptırdım. Ekranın hiçbir şekilde kalitesi falan bozulmadı. Yalnız alırken jelatinin mat veya parlak olmasına dikkat et. Mat alırsa ekran hafif kararır ama parmak lekesi bırakmaz. Parlak alırsan fabrika çıkışlı jelatin gibi olur, hiçbir farkı olmaz
  • Arkadaşalar benim Sola da Wifi hiç çalışmıyor hata oluştu diyor, servise göndermeden nasıl çözüm bulurum, bilen birileri olup yardım ederse iyi olur...
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.