Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sola facebook adresine bayagıdır girmiyordum baktım arkadaslar bu konular hakkında sorular soruyorlar ben de tekrar paylasayım dedim
    gerçi artık sola kullanmıyorum eşime verdim
    pandawillden NEKEN N6 aldım sola ya verdiğim paraya acıdım
  • Bende artık SOLA kullanmıyorum ne tesadüf. Bu bir tepki olabilirmi ?
  • Her telefonu piyasaya ilk çıktığı dönemin şartlarına göre değerlendirdiğimizde Xperia Sola ödenen parayı hakedecek kadar kaliteli ve seri bir telefon. Şu zamanda Xperia Sola tarzında bir telefon almak isteyenlerinse 100 TL kadar daha katarak ram miktarı 1gb olan Xperia L alabilirler. Bir önceki mesajımda Sola yerine L modelini önerecekken yanlışlıkla M modelini önermişim…
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_C

Her telefonu piyasaya ilk çıktığı dönemin şartlarına göre değerlendirdiğimizde Xperia Sola ödenen parayı hakedecek kadar kaliteli ve seri bir telefon. Şu zamanda Xperia Sola tarzında bir telefon almak isteyenlerinse 100 TL kadar daha katarak ram miktarı 1gb olan Xperia L alabilirler. Bir önceki mesajımda Sola yerine L modelini önerecekken yanlışlıkla M modelini önermişim…

bizim telefon birazda yazılım kurbanı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

quote:

Orijinalden alıntı: Casper_C

Her telefonu piyasaya ilk çıktığı dönemin şartlarına göre değerlendirdiğimizde Xperia Sola ödenen parayı hakedecek kadar kaliteli ve seri bir telefon. Şu zamanda Xperia Sola tarzında bir telefon almak isteyenlerinse 100 TL kadar daha katarak ram miktarı 1gb olan Xperia L alabilirler. Bir önceki mesajımda Sola yerine L modelini önerecekken yanlışlıkla M modelini önermişim…

bizim telefon birazda yazılım kurbanı oldu

Sola’ya JB güncellemesinin gelmemesinin sebebi belkide hakikaten JB’nin telefonu daha bir ağırlaştıracak olmasından ötürüdür. JB, mesela Sola ile aynı ram miktarına sahip Xperia Go ve E modelilerine geldi gelmesine; amaher iki modelin ekran çözünürlük değerleri Sola’nın ekran çözünürlük değerlerinin neredeyse yarısı kadarı. Ekran çözünürlüğü etmeni hız kaybına sebep oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum tabi…

Aynı şekilde Xperia J modelinin de CPU ve GPU parçaları aynı ve chipset parçası “Qualcomm MSM7227A Snapdragon”.

Xperia Go, E, ve J modellerinin CPU ve GPU parçaları Sola ile aynı; ama Sola’nın chipset parçasının “NovaThor U8500”; Xperia Go, E ve J modellerinin ise Qualcomm MSM7227A Snapdragon. Bu farklılık kayda değer bir hız farkını sağlamış olabilir...

• Arkadaşlar Şarjın dayanma süresi çok düştü 30 DK müzik dinliyorum %20 gidiyor.FLAC dinlediğim için olabilir mi?

Birde 30 DK felan Football Manager 14 oynadım bugün %70 olan şarj %40 a sonrada bir anda bitti.Servise Götüreceğim hangi servise vermeliyim cihazı,Sony Eurasia Garantili cihaz?Batarya felan değiştirirlerse ücret isteme ihtimalleri var mı?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Bende artık SOLA kullanmıyorum ne tesadüf. Bu bir tepki olabilirmi ?

aklın yolu bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king26

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

Arkadaşlar benim batarya öldü sayılır yani günde 5 kere sarja takıyorum, şimdi sarj girişi de bozuldu galiba tel sarj olmuyor sarja takılı ve sarj doluyor gösteriyor ama dolmuyor daha da azalıyor. Garantiyi aramak istiyorum ama numara falan bulamadım. bi iletişim numarası verebilir misiniz?

http://www.sony.com.tr/section/bize-ulasin

Garanti belgesinde bulunan numaralardan teknik servislerden birini ararsan daha iyi olur.

hocam Ankara'dayım ünide. O belgeler falan evde kaldı hep :(

• Ben hala kullanıyorum hala tek sorunum batarya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Chrome ile kasma sorunu yaşayanlar Mozilla yüklesinler. Mozilla telefona ilaç gibi geldi :)
  • Tam 1 sene 10 gün önce mükkemmel bi hevesle aldığım xperia sola'ma şu an her dakika başı küfür ediyorum. Yahu bi telefon rehberi açarken 2.5 dakika bekletir mi ya? Tarayıcı hiç farketmiyo bi kere olsun kasmadan donmadan internette sözlüklere bile giremedim.. Sarj zaten apayrı bi olay. Evden 8de çıkıyorum h(edgenin bi üstü açılımını bilmiyorum) ile veri açık, taş çatlasın 20 tane whatsapp mesajı atıyorum, 5 kerede twittera giriyorum sarjım saat 4te bitmiş oluyo... Hele bide oyun falan oynarsam.... Giriyorum 15 dk oynuyorum %40a kadar azalıyo bazen. Arada sıradada %27den direkt kapanıyor sarj bitti diye. Hatta inanamayacaksınız ama gece sarjım 100 dü yatarken çıkarttım boşuna durmasın diye 6 saat sonra uyandığımda %43 idi.. Ne yapabilirim bu durumlar için?
  • arkadaşlar root yapanlar acaba nasıl yaptığını kaynağını gösterebilir mi.? xda kullanamıyorum. inglizce olduğu için
  • arkadaşlar telefonu iki ay önce garantiye yolladım.Serviste anakart değişimi yapmışlar.Telefon geldikten bir hafta sonra kapandı.3 haftadır Teleserviceyi arayıroum hala açmıyor.Sony'i aradım telefonunuz en yakın zamanda açılıcak detaylı bilgi için teleserviceyi arayın diyor.ARtık parçalayacam telefonu.ARanızda daha önce böyle bi sorunla karşılaşan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king26

Google Chrome ile kasma sorunu yaşayanlar Mozilla yüklesinler. Mozilla telefona ilaç gibi geldi :)

Next browser öneririm.

• Bende bu telefondan var ics ye güncelleyim mi

Bazen takılıyor baya ve bataryası çabuk bitiyor ne yapmam lazım geçen sene ağustos da vatan dan aldım batarya ücretsiz değişir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun bataryası beş dakikada bitiyor.

Bootloader kilidini falan da açmıştım servis almaz bu saatten sonra, elimizde patladı.

TEKRAR SÖYLÜYORUM, ALMAYIN!
    Hatta konu başlığına parantez içinde ALMAYIN! yazılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Bende bu telefondan var ics ye güncelleyim mi

Bazen takılıyor baya ve bataryası çabuk bitiyor ne yapmam lazım geçen sene ağustos da vatan dan aldım batarya ücretsiz değişir mi

?

• quote:

quote:

?

Cevap veren yok mu

• quote:

quote:

quote:

?

Cevap veren yok mu

Bu konuyu en başından itibaren takip ediyorum bataryası ücretsiz değişen görmedim.Ama sen yinede servise gönderip şansını dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: GercekUykucu

quote:

quote:

quote:

?

Cevap veren yok mu

Bu konuyu en başından itibaren takip ediyorum bataryası ücretsiz değişen görmedim.Ama sen yinede servise gönderip şansını dene istersen.

Hiç cihazı root lamadım romunu değiştirmedim ne kadar ücret isyerler ve nereye vermem gerek

• 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.