Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

Orijinalden alıntı: GercekUykucu

quote:

quote:

quote:

Bende bu telefondan var ics ye güncelleyim mi

Bazen takılıyor baya ve bataryası çabuk bitiyor ne yapmam lazım geçen sene ağustos da vatan dan aldım batarya ücretsiz değişir mi

?

Cevap veren yok mu

Bu konuyu en başından itibaren takip ediyorum bataryası ücretsiz değişen görmedim.Ama sen yinede servise gönderip şansını dene istersen.

Hiç cihazı root lamadım romunu değiştirmedim ne kadar ücret isyerler ve nereye vermem gerek

Telefonu rootlamak için yada rom atmak için internette dökümanlar var kendin yapabilirsin onun dışında ancak mahalle arası telefon satan yerler belki yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bazen takılıyor baya ve bataryası çabuk bitiyor ne yapmam lazım geçen sene ağustos da vatan dan aldım batarya ücretsiz değişir mi

?

Cevap veren yok mu

Bu konuyu en başından itibaren takip ediyorum bataryası ücretsiz değişen görmedim.Ama sen yinede servise gönderip şansını dene istersen.

Hiç cihazı root lamadım romunu değiştirmedim ne kadar ücret isyerler ve nereye vermem gerek

Telefonu rootlamak için yada rom atmak için internette dökümanlar var kendin yapabilirsin onun dışında ancak mahalle arası telefon satan yerler belki yapabilir.

Zaten root yapmadım ve istemiyorum garantisi gitmesin diyorum orjinal servis kaça yapar telefoncu cok para alır ben 5800ın kasa + dokunmatiğini aldım kendim değiştirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

?

Cevap veren yok mu

Zaten root yapmadım ve istemiyorum garantisi gitmesin diyorum orjinal servis kaça yapar telefoncu cok para alır ben 5800ın kasa + dokunmatiğini aldım kendim değiştirdim

Garantisi devam ediyorsa servise göndermek en iyisi ama bu pahalıya patlar.Onun dışında kendin değiştirebilirsin diye düşünüyorum.İnternette videolar vardır pil değişimi ile alakalı.Sanırın pili değiştirmek için arkadaki bilgilerin yazılı olduğu kağıt bölümü söküyorsun oradaki pil bir şekilde sabitlenmiştir anakarta ise soketle bağlıdır onu söküp değiştirirsin.

• satabilen varsa satsın kurtulsun mp3 player özelliği dahi berbat en önemlisi ahize sesi duyulmuyor, arkadaşlar bu cihaza telefon demeye bin şahit ister
  • sola aldığım güne değil,Teleservice garantili sola aldığım güne lanet ediyorum.Telefon mikrofon sorunu vardı garantiye gitti 1 ay durdu anakart değişimi ile geldi bir hafta kullandım kayıt dışı diyerek kapandı,Teleserviceyi aradım ulaşamadım,sony i aradım belgeler devlete gitmiş onay bekleniyor dedi,iki hafta sonra teleserviceye ulaşabildim,onların daha haberi bile yokmuş,oda ilgili departmana iletiyorum dedi,Bu haftada olmasa hakem heyetine gidicem.Kısacası bnm gibi fazla para verip garantili telefon almayın şuanda garantisiz olsa telefonu çatır çatır kullanıyor olacaktım.
  • Herkes niye bu kadar şikayetçi? 5 aya yakın bir süre oldu ve telefondan oldukça memnunum,ilk aldığımda rehbere girerken 5 sn bekliyordum,şarjı çabuk bitiyordu.Şimdi ise cillop gibi oldu.İhtiyaçlarımı karşılıyor.ACE 2 yerine bunu seçtiğime seviniyorum.
  • Kefalci kullanıcısına yanıt
    sen şu sola almayı düşünüyorum diye konu açıp kimsenin alma dediği ona rağmen gidip alan kişiydin sanırım.belki bi inatla aldığın için hala cihazı savunuyorsun.şarjı diğer telefonlara göre çok az dayanıyo karşı tarafın sesi duyulmuyo ram şişiyo hemen vs vs...yanlış hatırlamıyorsam 5 ay önce de discovery vardı veya lumialar.bence sola yerine gayet tercih edilirlerdi.belki de sen eksi yanlarını görmek istemiyorsun ama malesef bu kadar kişi pişman olduğuna göre telefon iyi değil demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

sen şu sola almayı düşünüyorum diye konu açıp kimsenin alma dediği ona rağmen gidip alan kişiydin sanırım.belki bi inatla aldığın için hala cihazı savunuyorsun.şarjı diğer telefonlara göre çok az dayanıyo karşı tarafın sesi duyulmuyo ram şişiyo hemen vs vs...yanlış hatırlamıyorsam 5 ay önce de discovery vardı veya lumialar.bence sola yerine gayet tercih edilirlerdi.belki de sen eksi yanlarını görmek istemiyorsun ama malesef bu kadar kişi pişman olduğuna göre telefon iyi değil demek ki

Evet o benim Hayır kabul ediyorum şarjı az gidiyor ve ahizenin sesi kısık,tabiki eksikleri var fakat bence telefonu fazla yerden yere vuruyorsunuz.Bu telefonu aldığım zaman Discovery çok yeni bir telefondu ve stoklarda yoktu ayrıca tasarıma önem veren biriyim.Ram olayına gelince telefonu pek kurcalayan biri değilim,oyun oynamak ve internete girmek için aldım telefonu.Facebook'tan çıkış yapınca 200 mb boş ram kalıyor.Ve ihtiyaçlarımı da gerektiği gibi karşılıyor.Arka kapağın parmak izini belli etmesi dışında malzeme kalitesiyle de ilgili bir sorunum yok.500 TL'ye aldım ve bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TELEFON DURDUK YERE SİNYALİ KAYBETTİ. SİM KARTI ÇIKARDIM TEKRAR TAKTIM BU SEFER SİM KARTI GÖRMEDİ. SERVİSE GÖTÜRDÜM SİM KART YUVASINDA SORUN OLABİLİR DEDİ. BAKTILAR SORUN BEYNİNDE OLABİLİR DEDİLER. 130 140 TL MASRAFI OLUR DEDİ. BEN BU PARAYI VEREBİLECEK DURUMDA DEĞİLİM. İMEİ NUMARASINA DA BAKTIM HERHANGİ BİR SORUN YOK. BANA BİR ÇÖZÜM BULABİLİR MİSİNİZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

quote:

Evet o benim Hayır kabul ediyorum şarjı az gidiyor ve ahizenin sesi kısık,tabiki eksikleri var fakat bence telefonu fazla yerden yere vuruyorsunuz.Bu telefonu aldığım zaman Discovery çok yeni bir telefondu ve stoklarda yoktu ayrıca tasarıma önem veren biriyim.Ram olayına gelince telefonu pek kurcalayan biri değilim,oyun oynamak ve internete girmek için aldım telefonu.Facebook'tan çıkış yapınca 200 mb boş ram kalıyor.Ve ihtiyaçlarımı da gerektiği gibi karşılıyor.Arka kapağın parmak izini belli etmesi dışında malzeme kalitesiyle de ilgili bir sorunum yok.500 TL'ye aldım ve bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence.

ne oyun oynayabiliyorum ne de doğru düzgün internete girebiliyorum. facebooktan çıksam bile boş ram 130 u geçmiyor zaten. 2.3.7 mi kurulu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

quote:

ne oyun oynayabiliyorum ne de doğru düzgün internete girebiliyorum. facebooktan çıksam bile boş ram 130 u geçmiyor zaten. 2.3.7 mi kurulu ?

Evet bile bile 4 yüklemiyorum

• Arkadaşlar yapanlardan rica ediyorum teamwier yardımıyla bana yardım edebilir mi çıldırmak üzereyim sabah saat 2 de oturdum başına sadece bootloader kilidini açabildim tek indirdim bütün dosyaları hepsi bir yerde eksik kafam almadı rica ediyorum bana yardım edin çok fena darlandım

cm 10 ya da 9 olur farketmez bire tanesini yüklemek istiyorum yardımcı olacak arkadaş dilesinden benden ne dilerse çıldırmak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trabzonspor -- 5 Ocak 2014; 20:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

Arkadaşlar yapanlardan rica ediyorum teamwier yardımıyla bana yardım edebilir mi çıldırmak üzereyim sabah saat 2 de oturdum başına sadece bootloader kilidini açabildim tek indirdim bütün dosyaları hepsi bir yerde eksik kafam almadı rica ediyorum bana yardım edin çok fena darlandım

cm 10 ya da 9 olur farketmez bire tanesini yüklemek istiyorum yardımcı olacak arkadaş dilesinden benden ne dilerse çıldırmak üzereyim

Ben root ya da room yapmadım,üzgünüm.Thlgs'ye falan sorabilirsin.

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nerede sorun yasiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Tam olarak nerede sorun yasiyorsun?

Usta dosyaların hepsi karışık adam gibi kaynak bulamadım flash falan yapamıyorum olmuyor valla
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=77518398

Bu konuyu inceledin mi? Ben buradan bakarak yapmıştım.

Bootloader kilidini açmayı başardıysan gerisi kolay, kısaca özetleyeyim. (CM9 kurduğunu varsayıyorum.)

CM9 romunun kurulum dosyasını, yani .zip uzantılı dosyayı çıkartmadan sd karta at.

Flashtool programını aç. USB kablosunun bilgisayar ucu takılı olsun, telefonu takma. Telefonu kapat. 30 saniye geçtikten sonra, telefonun ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablosunu telefona tak. Flashtool programına dönüş yap, sol üst köşedeki şimşek simgesine tıkla. Fastboot modunu seç. Açılan pencerede en sağda, ortada "Select kernel to flash" yazar, ona tıkla. Şu an .sin uzantılı dosyaları gösteriyor, sen sağ alt köşeden .sin'i .img ile değiştir ve CM9 zip dosyasının içindeki boot.img dosyasını seç.

Telefonun kablosunu çek ve telefonu aç. FREE XPERIA PROJECT ekranı çıktığına ses açma tuşuna tık tık tık devamlı bas. CWM menüsü açılacak. Dokunmatik iptal olduğu için ses açma-kapama tuşları ve power tuşuyla işlem yapacağız.

Sırasıyla yapılacaklar:
    Wipe Data/Factory Reset
    Wipe Cache Partition
    Advanced > Wipe Dalvik Cache ve Wipe Batters Stats > go back diyip ana ekrana dönüyoruz.
    Mounts and Storage > sırasıyla format /system, format /cache, format/data > go back deyip dönüyoruz.

Sonra Install zip from sd card yazan yere girip zip dosyasını seçiyoruz, rom kuruluyor.
    Rom kurulduktan sonra ana ekrana geri dönüyoruz, wipe cache partition ve wipe data / factory reset işlemlerini bir daha yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 5 Ocak 2014; 22:37:58 >

• telefonu vatandan almıştım batarya şişti ahizeden ses gelmiyordu çok yavaşlamıştı acaip kasıyordu gönderdik garantiye batarya değişmiş ahize sesi artmış düşürmüşler sürümü şimdi eskisi gibi oldu telefon biraz rahatladım

• Ucret istediler mi?

• Telefonu yere düşürdüğümden beri 1-1.5 aydır adam akıllı wifi ve şebeke çekmiyor.

Aynı yerde aynı hatla S2 Plus ile test ettim neredeyse yarı yarıya hız kaybı var.

Telefonu GOLD'tan aldım ve paralel ithalat. Garantiye gönderince telefonu servisin mahvetmesinden korkuyorum. Garantide pili değiştirip çekmeme sorununa çözüm bulsalardı iyi olurdu ama paralel ithalat büyük bir ihtimal sıkıntı çıkartacak.

• Arkadaşlar benim telefon brick oldu düzeltemedim, herhalde benim düzeltebileceğim bir şey değil diye servise gönderdim. (Kendi servisi değil başka servis) 98 lira para istediler. Sizce makul bir fiyat mı ?
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.