Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allenschweitzer

desenize boşuna telefonsuz kalıyoruz hocam

Aynı sebeplerden dolayı bende yolladım telefonu, 10 gün oldu dedim herhalde parça değişimi yapıyorlar.10 gün sonra telefon 2.3.7 yüklenmiş şekilde geri geldi.Not olarakta telefonunuzdan kullanmadığınız uygulamarı silin, tam şarj olmadan fişten çekmeyin gibi dandirik öneriler yazmışlardı :D
  • Benimde 10 gün oldu,bugün vatandan mesaj geldi teslim alabilirsiniz diye o zaman bize de aynısı olacak hocam alacağım yarın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedekle ve sıfırla kısmına girip dahili depolamayı sildim telefon her şeyi temizledi ve açıldı. Tam wifi yi açtım telefon birden kapandı ve bir daha açılmadı. Paralel ithalat olduğu için Gold ve ESS ile garantide sıkıntı yaşacağım.

Ne yaptım ne ettiysem telefon açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan Ünver -- 28 Ocak 2014; 23:37:24 >
  • Pc Companion ile onarmayı denedin mi ?

Mesaj 10 da anlatım var.

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0CASH

Pc Companion ile onarmayı denedin mi ?

Mesaj 10 da anlatım var.

Denedim, ses kısma tuşuna basıp taktıktan sonra bilgisayar ile telefonun bağlantısı kesiliyor. Telefon reset atıp yeniden başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king26

quote:

Pc Companion ile onarmayı denedin mi ?

Mesaj 10 da anlatım var.

Denedim, ses kısma tuşuna basıp taktıktan sonra bilgisayar ile telefonun bağlantısı kesiliyor. Telefon reset atıp yeniden başlıyor.

Bilemiyorum oradaki konuya yazsan yardımcı olacak biri çıkabilir.Ya da flashtool ile stock sürümü flashlayabilrisin.

• quote:

Yedekle ve sıfırla kısmına girip dahili depolamayı sildim telefon her şeyi temizledi ve açıldı. Tam wifi yi açtım telefon birden kapandı ve bir daha açılmadı. Paralel ithalat olduğu için Gold ve ESS ile garantide sıkıntı yaşacağım.

Ben de aynı durumdaydım. Ben de Gold'dan aldım ve garanti firmalarımız aynı. Çok sıkıntılı bir firma. O yüzden kendim tüm yolları dendim, beceremedim. Teleservice'e verdim anakart yanmış dediler. Sanırım sizde öyle bir sorun yok büyük ihtimalle. Telefon parası istediler. Şimdi başka bir telefoncuya verdim bakalım olmazsa Android defteri kapanır benim için. WP8 bence çok başarılı.
  • Hocam gittim aldım telefonu,aynı önerileri yazıp 2.3.7 ye değiştirmişler dediğiniz gibi.Tek artısı şarj göstergesi düzelmiş sanırsam,idare eder sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun, tavsiyem eğer ROM yüklemem diyorsan 2.3.7'de kal.Telefonu rootlayıp, gereksiz programları da silersen rahatlar biraz telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breach -- 29 Ocak 2014; 15:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

Yedekle ve sıfırla kısmına girip dahili depolamayı sildim telefon her şeyi temizledi ve açıldı. Tam wifi yi açtım telefon birden kapandı ve bir daha açılmadı. Paralel ithalat olduğu için Gold ve ESS ile garantide sıkıntı yaşacağım.

Ben de aynı durumdaydım. Ben de Gold'dan aldım ve garanti firmalarımız aynı. Çok sıkıntılı bir firma. O yüzden kendim tüm yolları dendim, beceremedim. Teleservice'e verdim anakart yanmış dediler. Sanırım sizde öyle bir sorun yok büyük ihtimalle. Telefon parası istediler. Şimdi başka bir telefoncuya verdim bakalım olmazsa Android defteri kapanır benim için. WP8 bence çok başarılı.

Başka bilgisayarda onarma yapınca telefon açıldı. Bir daha GOLD'tan elektronik alet almam. Sola'yı 350 TL ve satabilirsem Lumia 525 alacağım.

1 GB RAM ve WP'un akıcılığı Sola'dan kat kat iyidir ;http://www.teknosa.com/arama/?s=lumia%20525&gclid=CJGW8M_hl7wCFYNf3godRAoAEA

• quote:

quote:

quote:

Başka bilgisayarda onarma yapınca telefon açıldı. Bir daha GOLD'tan elektronik alet almam. Sola'yı 350 TL ve satabilirsem Lumia 525 alacağım.

1 GB RAM ve WP'un akıcılığı Sola'dan kat kat iyidir ;http://www.teknosa.com/arama/?s=lumia%20525&gclid=CJGW8M_hl7wCFYNf3godRAoAEA

Bende aynen 525 düşünüyordum. Yeni geldi o da Teknosa'ya. İlk geldiğinde 569 liraydı zam yaptılar sonra.

• quote:

quote:

quote:

O fiyata satabilirsek iyi.Başka bir şey almam para köşede dursada olur.

• quote:

Daha da altına satacağıma elimde yedek durur daha iyi. 1 sene garantisi var, sonuçta çift çekirdekli ve Mali 400 GPU'su olan bir telefon. 350 TL'ye çok rahat satılır diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Daha da altına satacağıma elimde yedek durur daha iyi. 1 sene garantisi var, sonuçta çift çekirdekli ve Mali 400 GPU'su olan bir telefon. 350 TL'ye çok rahat satılır diye düşünüyorum.

Sahibindende 330 a bile satan var.Ama alıcısı yok.Köşe başı telefoncuların 350 vereceğini düşünmüyorum.
  • Sağolun en kısa zamanda root etmek lazım haklısınız rom yüklemem sanırım boş 170 mb ram kalıyor gayet yeterli bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu şarjın birden düşüp telefonu sürekli kapatmasına sinir oluyorum servise de söyledim bakmamışlar bile aynı sorunu yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 aldım dünya varmış dedim.
  • Anakartı yanmış olup açılmayan bir telefon var elimde. Başka parçalarını isteyenler olursa iletişime geçebilirler benimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

Lg g2 aldım dünya varmış dedim.

Hayırlı olsun, bizde sürünmeye devam :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

Lg g2 aldım dünya varmış dedim.

Hayırlı olsun, bizde sürünmeye devam :D

Benimki 35k alıyor

Hocam antutu bir ölçüt değil.Benim değiştirme sebeplerim ahize sesi ve pil performansıydı.Otobüste karşıdakini duymak neredeyse imkansızdı.Şarjı bişey yapmasam da tam 2 günü çok zor çıkarıyordu.Rami filan çok dert etmiyordum yani.Babama verdim şimdi aynı sorunlardan o da şikayetçi.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.