Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bir kere brick sorunu yasadim ama soft reset yapip romu kurunca telefon duzeldi.

Gecmis olsun, fiyat konusunda bilgim olmadigi icin yorum yapmayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Ben de bir kere brick sorunu yasadim ama soft reset yapip romu kurunca telefon duzeldi.

Gecmis olsun, fiyat konusunda bilgim olmadigi icin yorum yapmayacagim.

Soft reset'i nasıl yaptın acaba? Ben de baya uğraştım ama düzeltmemedim. Hala neden brick olduğunu anlamadım.
  • sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    CM9 kuracaktım, CM9 zip dosyasını SD karta atmayı unutmuşum. boot.img'yi flaşladıktan sonra hatırladım. SD kartı çıkarıp bilgisayara takmak aklıma gelmeyince telefonu kapatayım dedim telefon açıldı, XPERIA yazısının olduğu ekranda kaldı. Sonra ses açma tuşuyla power tuşuna basılı tuttum, telefon üç kere titreyince otomatik olarak kapanıyor. SD kartı çıkarttım, dönüştürücüyle bilgisayara takıp zip dosyasını attım sonra CWM'ye girip romu kurdum.
  • ahize sesinin azlığı ile ilgili sorunu çözebilen var mı? Program vs. tavsiyesi olan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

telefonu vatandan almıştım batarya şişti ahizeden ses gelmiyordu çok yavaşlamıştı acaip kasıyordu gönderdik garantiye batarya değişmiş ahize sesi artmış düşürmüşler sürümü şimdi eskisi gibi oldu telefon biraz rahatladım

Hocam çok şanslısınız herhalde sola'nın bataryasını ilk defa siz ücretsiz değiştirdiniz Telefonunuzun hangi servise gittiği hakkında bi bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

teleservice hocam

Bende oraya gönderdim hocam 2 hafta telefon kayıp dediler onla uğraştım,Daha sonra anakart değişimi yapmışlar,bir hafta kullandım kayıtsız imei diyip bloke oldu 4 hafta boyunca hergün aradım zor yaptılar.Şimdide sim kart çıkartmak için cımbız gerekiyor.Bundan sonra garantili telefon almam.
  • Merhaba
    Swap alanı oluşturmak istiyorum. telefon rootlu. yardımcı olabilecek var mı

• Arkadaşlar, 4.1.2 ultimate custom rom'dan, 2.3.7 gingerbread sürümüne geri döndüm ve telefonun root özelliği gitti sanırım. 2.3.7 sürümünde nasıl root yapıyoruz yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 24 Ocak 2014; 2:48:21 >
    hocam telefonu sony update üzerinden yeniden güncelle. sorunun çözülür. bende 2 defa brick yaptım ve bu şekilde düzelttim
  • Telefona 4.4 ( kitkat ) yükleyen var mı ? Yükleyen varsa boşta kaç mb ram tüketiyor ?
  • En iyisi 2.3.7 kitkatda yalan oldu hiçbir şey calışmıyor Ben Logia Devil rom kullanıyorum sorunsuz 200 mb boşta ramvar

• By40bir kullanıcısına yanıt
    kardes hersey cok güzelde ben xperia sola gibi götlek bir ceptelefonu görmedim 6 saaten beri uğrasıyorum bi Bootloader kilidini acamadım ya telefon donuyo ya pc deki Bootloader uygulaması donuyo kafayı yedim valla bir yardımcı olsan sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp_anka

Merhaba
    Swap alanı oluşturmak istiyorum. telefon rootlu. yardımcı olabilecek var mı

Ramexpander ile yapabilirsin.
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Telefonun anakartı yanmış. Servis yapamayız dedi. Başka bir telefoncuya verdim bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özmen987

kardes hersey cok güzelde ben xperia sola gibi götlek bir ceptelefonu görmedim 6 saaten beri uğrasıyorum bi Bootloader kilidini acamadım ya telefon donuyo ya pc deki Bootloader uygulaması donuyo kafayı yedim valla bir yardımcı olsan sana zahmet

Telefonu değiştirdim hocam ama, bu yazdıklarımın haricinde de söyleyecek bir şeyim yok. O yazdığım kodlar arasında #79 vs vs yazan bir kod vardı. Onu dene ve bir bak bakalım, belki telefon bootloader açılmasına izin vermiyordur. Şuan mobildeyim ve kodu bulmam zor.

oha . nasıl olmuş o? kullanıcı hatası mı
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok. Kullanıcı hatasıdır başka ne oalcak? Telefon ilk başta açılmıyordu sonra 4.4 yükliyim dedim hiç açılmadı servis yanmış dedi.
  • batarya,ahize,kasma problemlerinden dolayı servise verdim.yaklaşık 10 gün oldu bir ücret çıkacak olsaydı bu zamana kadar haber verirlerdi sanırım değil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

Arkadaşlar, 4.1.2 ultimate custom rom'dan, 2.3.7 gingerbread sürümüne geri döndüm ve telefonun root özelliği gitti sanırım. 2.3.7 sürümünde nasıl root yapıyoruz yardımcı olur musunuz?

2.3.7'nin rootlu olanını bulup flashlayabilirsin.Ve ya Eroot programını deneyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: allenschweitzer

batarya,ahize,kasma problemlerinden dolayı servise verdim.yaklaşık 10 gün oldu bir ücret çıkacak olsaydı bu zamana kadar haber verirlerdi sanırım değil mi ?

Büyük ihtimal sıfırlayıp geri yollayacaklar, saten 10 gün boyunca telefon yatıyor son gün bakıp yolluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breach -- 27 Ocak 2014; 20:04:44 >

• desenize boşuna telefonsuz kalıyoruz hocam

• 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.