Şimdi Ara

Sony Xperia Sola 789 TL - Hızlıal.com (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.hizlial.com/u02.044.9066.0047/htc-rhyme#comments

beyler bu telefon için ne dersiniz? eşime doğum hediyesi almayı düşünüyorum da karar veremdim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

http://www.hizlial.com/u02.044.9066.0047/htc-rhyme#comments

beyler bu telefon için ne dersiniz? eşime doğum hediyesi almayı düşünüyorum da karar veremdim?

Üstat ne alaka şimdi, sony xperia sola konusunda HTC telefon soruyorsun forumda zibillah tane HTC konusu var bari onlardan birine sorsan daha mantıklı olur. Hemde yardım alma şansın artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

http://www.hizlial.com/u02.044.9066.0047/htc-rhyme#comments

Üstat ne alaka şimdi, sony xperia sola konusunda HTC telefon soruyorsun forumda zibillah tane HTC konusu var bari onlardan birine sorsan daha mantıklı olur. Hemde yardım alma şansın artar.

ya anla işte o mu? bu mu? htc başlığında adı bile geçmiyor?

• şimdi bu hızlı ala güvenebilirmiyim ürünü alan oldumu ordan distribitör garantilimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih3841

şimdi bu hızlı ala güvenebilirmiyim ürünü alan oldumu ordan distribitör garantilimi

vatanda hemen hemen aynı fiyat oradan alın siz
  • vatanda kayseride yok internette bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabbithole -- 24 Ağustos 2012; 15:06:14 >
  • quote:

şimdi bu hızlı ala güvenebilirmiyim ürünü alan oldumu ordan distribitör garantilimi

hizlial dan alan birini bulsak bende alacağım.
  • quote:

vatanda kayseride yok internette bitmiş

getirtme olayı varmış siz ödüyorsunuz falan ana konuya bir danışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

internete gitirtiliyormuş yoksa kayserideki şubeyemi gidicem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

internete gitirtiliyormuş yoksa kayserideki şubeyemi gidicem

http://forum.donanimhaber.com/m_63339572/tm.htm
    buraya sorunuz

• mali400 ve çift çekirdekden dolayı güzel telefon arıca kamera kalitesi de tüm sony lerde çok güzel zaten.Bazı arkadaşlar arc s demiş ama zaten xperia u da aynı sensörü kullanıyo o nedenle megapixel önemli değil sadece boyut farkı yaratır o da lazım olmaz pek görüntü kalitesi daha önemlidir.Performans olarak tabiki xperia u her türlü geçer çekirdekten olmasa bile mali400 5-10 numara daha büyük adreno205 den.Kamera için şuana kadar kullandığım ve uzmanlarında en iyi dediği kamera htc one serisi kameraları ben one s ve one x i denedim s3 den nokılarldan yada sonylerden daha iyi kamerası var gerçekten harika görüntü verio nette karşılaştırmalar mevcut.xperia u nun fiyat rakibi anca one v olur onunda kamerası aynı ama bence bu parayı veriosan xperia u al performans ve ileride daha uzun kullanım sunar donanımdan dolayı kamerasıda güzel zaten hiç bir telefonda aradığını bulamazsın kamera olarak.

• ben bugün tüm hepsini inceledim

arc s ve ace hantal bir telefon bana göre.

sola da + olan yönler hızlı olması panaromik görüntü çekimi iyi bir fotoğraf kalitesi sunmasıdır.

sola nın bence eksik tek yönü tasarımı telefonun altında sap gibi koydukları çıkıntı nedir çözemedim ama sony nin tüm yeni telefonlarını böyle yapıyor adamlar yeni bir dizayn yapmaya calışmışlar ama ben beğenmedim. onun dışında telefon çok güzel.

samsung hiç benim yüzümü ışıtmadı ucuz ve düşük fiyata yüksek özellikli şeyler satıyor ama malzeme kaliteleri hep kötü. bundan önceki telefonumda samsungdu oda 2 sene içinde çürüdü gitti. şimdi nokia kullanıyorum onunda hız konusunda sıkıntısı var.

ben konu içinde geçen tüm telefonları bugün denedim oyumu sola dan yana kullanıyorum.

ace 2 de donanım olarak olan farklar işlemci Yavaş , Ram biraz fazla , önde ufak bi kamera var birde batarya daha büyük.

bunlardan dolayı samsungda tercih edilebilir ama hantal bir telefon olması ve telefonun samsung olması beni ciddi düşündürüyor.

• arkadaşlar exmor u iyice araştırında yorum yapın bence
  • Bu telefonun garanti durumu daha belli degil mi acaba?

• Arkadaşlar ben sony sola'yı hızlıal'dan aldım, gelen ürünün yanında sonyeurosia garantili yazıyor. Sanırım bu resmi distrübütör garantili oluyor. Telefondan genel olarak memnunum, çok inceleme fırsatım olmadı henüz.
  • Evet bende aldım hızlıal.com dan. Garantiye gönderdim 1 gün geçti. Güncelleme yaparken bozuldu garibimin aklı yetmedi nasıl akıllı telefonsa

• ben gecen hafta hızlı aldan sipariş verdim iki gün sonra aradılar siparişinizi iptal ediyoruz tedarik edemiyoruz diye ama satışa devam ettiler fiyatını yükselterek. şimdide 1 hafta gecmesine ragmen halen paramı iade etmediler.
  • Şimdi siz de böyle diyince tereddütümü aşamadım... Her şey tamam fakat 512 mb ram arc s , one v gibi tercihlerim de işi bozuyor. Benim merak ettiğim standart uygulamalarda (face, twitter, whatsapp gibi) dahi mi, yoksa sadece oyunlarda mı 512 mb ram handikapı ortaya çıkmakta...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.