Şimdi Ara

Sony Xperia SP kullanicilari?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Sarj dan memnunmusunuz?
    -Telefon stabil mi?
    -1 GB Ram android olan telefon icin yeterli mi?
    -Kulaklik sesi hala ayni mi(Iphone yada htc deki gibi kuvvetli mi?) Kisik mi veriyor ses siddetini?

-Artilarinizi

-Eksilerinizi

buraya yazin ki bizde alalim mi almayalim mi kararlastiralim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aydır kullanıyorum yaklasık....

sabah 6 gıbı sarjdan cekıyorum...(3 asagı 5 yukarı olarak rakam verecegım)

gunluk 60-70 cıvarı sms alım-gonderım + 4/5 dk lık bır kac telefon gorusmesı + ıse gıdıs ve gelıste toplam 1 saat dıyelım servıste mp3 dınleme(led ısıklar acık) +

gun ıcınde yarım saat cıvarı facebook bır o kadar tarayıcıdan gezıntı + ekran ısıgı full acık + belkı toplamda bır saat cıvarıda dandık oyunlar nınja frıut v.b...

aksam 23:00 de % 35-40 dolaylarına ınıyor.Stamına modum hep acık zaten oldukca yararlı,led ısıkları kapatırsak 2. gunun sonunuda rahat gorur bence.

Telefon stabılın ferıstahı,kasma donma yavaslama oyle abuk sabuk hareketler bır an olsun yasamadım,ram de sıkıntı yok cogu zaman 380 mb cıvarı bos oluyor.

Daha bır saat once torrent dosya ınıyor,bır taraftanta mp3 acık olarak yarıs oyunu oynuyordum yınede oyundan cıktıgın an samsunglardakı gıbı sımgelerın tane

tane gerı gelmesı olmuyor anında goruntu.Ses sıddetı bence gayet yeterlı yetmeyen ıcın zaten programlar mevcut markettede,kamera memnunum sony

kategorısı ıcınde sp ıle cekılen fotolar konum var oradanda ornek resımlerı gorebılırsın.,

http://forum.donanimhaber.com/m_77619445/tm.htm

Velhasıl kelam bugun paramı aıde etseler yıne aksama gıdıp xperıa sp alırım,karızmasını kasa sagalmalıgını hıc saymıyorum bıle.

• quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

1 aydır kullanıyorum yaklasık....

sabah 6 gıbı sarjdan cekıyorum...(3 asagı 5 yukarı olarak rakam verecegım)

gunluk 60-70 cıvarı sms alım-gonderım + 4/5 dk lık bır kac telefon gorusmesı + ıse gıdıs ve gelıste toplam 1 saat dıyelım servıste mp3 dınleme(led ısıklar acık) +

gun ıcınde yarım saat cıvarı facebook bır o kadar tarayıcıdan gezıntı + ekran ısıgı full acık + belkı toplamda bır saat cıvarıda dandık oyunlar nınja frıut v.b...

aksam 23:00 de % 35-40 dolaylarına ınıyor.Stamına modum hep acık zaten oldukca yararlı,led ısıkları kapatırsak 2. gunun sonunuda rahat gorur bence.

Telefon stabılın ferıstahı,kasma donma yavaslama oyle abuk sabuk hareketler bır an olsun yasamadım,ram de sıkıntı yok cogu zaman 380 mb cıvarı bos oluyor.

Daha bır saat once torrent dosya ınıyor,bır taraftanta mp3 acık olarak yarıs oyunu oynuyordum yınede oyundan cıktıgın an samsunglardakı gıbı sımgelerın tane

tane gerı gelmesı olmuyor anında goruntu.Ses sıddetı bence gayet yeterlı yetmeyen ıcın zaten programlar mevcut markettede,kamera memnunum sony

kategorısı ıcınde sp ıle cekılen fotolar konum var oradanda ornek resımlerı gorebılırsın.,

http://forum.donanimhaber.com/m_77619445/tm.htm

Velhasıl kelam bugun paramı aıde etseler yıne aksama gıdıp xperıa sp alırım,karızmasını kasa sagalmalıgını hıc saymıyorum bıle.

Tesekkur ederim. Bu yorumlatiniz cok isime yaradi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muhım degıl sormak ıstedıgın olursa yıne pm atarsın sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.