Şimdi Ara

sony xperia sp tatlı suya düstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen gun sony xperia sp mi tatlı suya düsurdum acma tusuna basiyorum 3 kez titriyor acilmiyor bazen acilip kapaniyo 2 haftalik telefob lutfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pirinc e hemen

• Pirince koy olmazsa bi soğuk su

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Pirince koydum 1 gun sonra acildi biraz kullandim 5 dk kadar sonra kapandi açmaya çalıstımda 3 kez titriyo bazen acılıyo kapanıyo sarj olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: omurenes

Pirince koydum 1 gun sonra acildi biraz kullandim 5 dk kadar sonra kapandi açmaya çalıstımda 3 kez titriyo bazen acılıyo kapanıyo sarj olmuyor

1 gün niye tutuyorsunuz? En az 1 hafta tutmanız gerekiyor.
  • Galiba batarya gitti garantiye gondersem ne olur yaparlarmi

• Şarja tak, 1 gün sonra al.
    Bi ara bataryaya kısa devre yaptırsım düzelmişti bu şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 su kaçtı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Şarj olmuyor kırmızı ışık yanıyor 3 kere titriyor sonra bidaha 3 kere ışık sönüyo titreme bitiyo bazen açılıyor şarja koyuyorum %45 şarjı oluyo 10 dk sonra bakıyorum %60 olmuş sonra çıkarıyorum şarjdan %45 e düşüyor artık sadece titriyor 3 kere başka bi tepki yok garantiye göndercem paketledim yaparlarmı sizce ?
  • quote:

Şarj olmuyor kırmızı ışık yanıyor 3 kere titriyor sonra bidaha 3 kere ışık sönüyo titreme bitiyo bazen açılıyor şarja koyuyorum %45 şarjı oluyo 10 dk sonra bakıyorum %60 olmuş sonra çıkarıyorum şarjdan %45 e düşüyor artık sadece titriyor 3 kere başka bi tepki yok garantiye göndercem paketledim yaparlarmı sizce ?

Tamam işte banada olmuştu bi 5sn doluyor bi 5sn dolmuyordu.
    İşe yaradı denemekten zarar gelmez.

• quote:

Arkadaslar gecen gun sony xperia sp mi tatlı suya düsurdum acma tusuna basiyorum 3 kez titriyor acilmiyor bazen acilip kapaniyo 2 haftalik telefob lutfen yardim

servise gönderseniz yaparlar ama ücretli olacak sonuçta z bile su kaçırdığında garanti kapsamında değil , zaten çalışmıyor elinden bişey kaybetmezsin bi yerde kurumasını bekle su olduğu sürece kısa devre olucak bekle bi kaç gün kurusun olmadı gönder
    az önce şarja taktım bi açıldı sonra kapattım bida açılmıyor gene .Berkhan ben bunu garantiye göndersem yaparlarmı?
  • quote:

az önce şarja taktım bi açıldı sonra kapattım bida açılmıyor gene .Berkhan ben bunu garantiye göndersem yaparlarmı?

Su ile teması olduğu için ücret karşılığı yaparlar.
    Şarjda kaç saat bekledi ?
    6 filan bi kere 2 kere acildi sonra ben kapadim acilmadi herkez icinde su damlasi vardir tatlı su oldugundan iletmez 4 gun pirincte beklet dedi ama ben servise gondermistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.