Bildirim
SONY XPERIA ST23 MIRO alalımıyım?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
orta segment bi telefon eğer telefondan çok bişey beklemiyosan al derim tasarımına zaten laf yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Stormed
orta segment bi telefon eğer telefondan çok bişey beklemiyosan al derim tasarımına zaten laf yok
Teşekkürler hocam telefondan beklentim ufak oyunları oynayayım internette gezinti yaptığımda takılmasın fotoğrafı benim için önemsiz wifi çekimi hakkında bir bilgin varmıdır peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: lupusov07
quote:
orta segment bi telefon eğer telefondan çok bişey beklemiyosan al derim tasarımına zaten laf yok
Teşekkürler hocam telefondan beklentim ufak oyunları oynayayım internette gezinti yaptığımda takılmasın fotoğrafı benim için önemsiz wifi çekimi hakkında bir bilgin varmıdır peki ?
miro kullanmadım ama xperia u var bendede wifi çekimi gayet iyi şuana kadar bi problem olmadı. -
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler hocam telefondan beklentim ufak oyunları oynayayım internette gezinti yaptığımda takılmasın fotoğrafı benim için önemsiz wifi çekimi hakkında bir bilgin varmıdır peki ?
miro kullanmadım ama xperia u var bendede wifi çekimi gayet iyi şuana kadar bi problem olmadı.
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
miro kullanmadım ama xperia u var bendede wifi çekimi gayet iyi şuana kadar bi problem olmadı.
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
-
al -
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
al
Net cevabınız için teşekkür ederim :) -
bugün bu telefonu elime aldım ve deneme yaptım video ile ilgili olsun maps ile ilgili telefon hızı menüler falan baktım benim hoşuma gitti şahsen ve xperia u dan genişlik olarak biraz daha geniş bir telefon yanında xperia u da olduğu için bir denedim ikisinide o yüzden yazdım ama genel anlamda çok beğendim diyebilirim daha önce hiç dokunmatik kullanmadım telefonlarla ilgili çok aşırı bilgimde yok ama ben güzel olduğunu düşünüyorum -
hacım selam bi aksilik olmassa bende almak istiyorum sen aldın mı ? teknosada 600 TL bana çok iyi geldi birde 50 liralık hediye çeki var yazıyor 550 TL ye geliyor galiba yada ben öyle zannediyorum bu mevzularda pek anlamıyorum ya :)
http://www.teknosa.com/urunler/125070945/sony-xperia-st23-miro-black-akilli-telefon -
bende yeni telefon alıcam arkadaşlar galaxy s3 mini,galaxy wonder ve sony xperia st23 arasında kaldım 3ününde fiyatları yakın sizce hangisini almalıyım?..şimdiden teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: joeshepin1912
bende yeni telefon alıcam arkadaşlar galaxy s3 mini,galaxy wonder ve sony xperia st23 arasında kaldım 3ününde fiyatları yakın sizce hangisini almalıyım?..şimdiden teşekkürler
Xperia L al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X