Şimdi Ara

Sony Xperia U Bilgisayar Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak müslüman kardeşlerin ramazanı mübarek olsun.

Arkadaşlar benim bir sorunum var. Telefonu yeni aldım. Bilgisayara bağlayıp istediğim gibi veri transferi yapabiliyorum. Ama Sony'nin kendi programı olan Sony PC Companion programından girip yazılım güncelleme yapamıyorum.

İlk resimde görüldüğü üzere telefonu algılamadığını söylüyor. İkinci resimde de sorun giderme kılavuzu var. Usb ile bağlıyorum telefonu. Hepsini yaptım, programı yeniden yükledim, telefonu kapatıp açtım falan ama, yok yani.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

Yalnız sadece ikinci resim, sorun giderme kılavuzunu yüklemişim.**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etiletanoat -- 22 Temmuz 2012; 20:33:09 >

• Senin de Ramazan'ın mübarek olsun, Allah daha nice Ramazanlar nasip etsin inşallah.
    Xperia U'nun esas konusuna yazarsanız kullanan arkadaşlar çok daha iyi yardımcı olur.
    Ek olaraktan, güncelleme yapmamanızı öneririm. Güncelleme yapan tüm kullanıcılar önemli sorunlar yaşıyorlar.Sony bildiğim kadarıyla ağustos başında bu hataların giderilmesi için güncelleme yayınlayacak, onu bekleyin. Detaylı bilgiler için bu konuya bakabilirsiniz:

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62067282&p=21&f=715

Telefondan girmiyorsanız eğer: forum.donanimhaber.com/m_62067282/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yabansı -- 23 Temmuz 2012; 2:44:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlar - uygulamalar - bilinmeyen kaynaklar seçeneğini işaretleyip bir daha dener misin

• Bende bağlayamıyorum biri anlatabilirmi sony pc compenion buluyor telefonu bağlanıyor ama telefonum bilgisayarım klasorunde gözükmüyor ve semc hsusb device hatasını veriyor bulamıyor ve yükleyemiyor donanım sihirbazı yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajun

ayarlar - uygulamalar - bilinmeyen kaynaklar seçeneğini işaretleyip bir daha dener misin

deneyen olmadı mı

• Ayarlar - Geliştirici seçenekler - USB hata ayıklaması

yaptım bende çalıştı deneseniz sizde de çalışır belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.