Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz sonu veya agustosta android 4 alıcak telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gönenç -- 8 Temmuz 2012; 3:27:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Telefonu bu gün Türkcellden kontratlı olarak aldım.Kutu içeriği bilgilendirme amaçlı bir video hazırladım,Biraz aceleye geldi,çekimde beyazlar parlamış ve kamera uzak kalmış ama kutu içeriği merak edenler için iş görecektir.

Video kalitesi için kusura bakmayın çok acele oldu :))))

Sağolasın, batarya olayında da küçük bir unutkanlık olabilir,problem değil...)))

• Bayadır araştırıyorum ama hala gerçek bi U inceleyemedik..Turkcell de sadece maketi var zaten..Gerçeğini inceleyeileceğimiz bir yer yok mu yaw?
  • quote:

Bayadır araştırıyorum ama hala gerçek bi U inceleyemedik..Turkcell de sadece maketi var zaten..Gerçeğini inceleyeileceğimiz bir yer yok mu yaw?

Gerçekten öyle. Turkcell'e gidiyorum, açıp da göstermiyorlar telefonu. Eğer incelemezsem telefonu almayacağım yani.Maketi ile neye karar verebiliriz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

quote:

Bayadır araştırıyorum ama hala gerçek bi U inceleyemedik..Turkcell de sadece maketi var zaten..Gerçeğini inceleyeileceğimiz bir yer yok mu yaw?

Gerçekten öyle. Turkcell'e gidiyorum, açıp da göstermiyorlar telefonu. Eğer incelemezsem telefonu almayacağım yani.Maketi ile neye karar verebiliriz ki?

ARKADAŞLAR BUGÜN ATICAM İNCELEME VİDEOSUNU :)))

KARAR VEREMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN ÇABALIYCAM BUGÜN ATMAK İÇİN

• Arkadaslar Isteyenlere Istedikleri incelemeleri yapabilirim....

Donanimhaber Forum"a genelde gün icinde sürekli girerim.. Alinti ile cevaplarsaniz isteklerinizi olabildigince sorunsuz yerine getirmek isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar Isteyenlere Istedikleri incelemeleri yapabilirim....

Donanimhaber Forum"a genelde gün icinde sürekli girerim.. Alinti ile cevaplarsaniz isteklerinizi olabildigince sorunsuz yerine getirmek isterim..

Video olarak değil de uygulamalardan, arayüzden birkaç resim ile birlikte yorumlarınızı, artıları, eksileri söylerseniz çok mutlu olurum. Hatta bunun için "inceleme" olarak ayrı bir konu açın da, başkaları da arama yapıp görebilsinler. :)
    Şimdiden teşekkürler.
  • Öncelikle Inceleme konusu zaten forumda mevcut :) Tekrar acmaya bilmem gerek var mi eger istenirse acarim tabiki de...

Menü Resimlerini de en kisa zamanda yüklemeye calisirm.. Ama simdilik resimsiz bir inceleme ile baslayalim...:)

- Telefonu ilk aldim sarja taktim saat 6 7 gibiydi tahminimce sonra 2 3 saat facede takildim yarim saatte Texas Hold"em Poker oynadim.1 saate yakin HD dizi Izledim.Tabi bu arada mesajlasmalar ve wi-fi acik :) Sarji 75lerde seyretti. Sonra yine kurcaladim derken gece 3 gibi saat sarjim 60lara indi sonra yattim ve sabah kalktigimda saat 11e geliyordu sarjim 50-55 arasinda oldugunu gördüm sarj olayim bu sekil. Ama bi gün full bosaltip doldurcam ve kac gün gittigini o zaman daha net sekilde söyleyebilirm.
    -Uygulama olarak;Istanbul Izle,HD Dizi izle,Film Izle HD,sahibinden.com,MxPlayer,Poker uygulamalari bende mevcut
    -telfonun kamerasi bence süper gece ortamda Flash ile cektiginizde sizi tatmin ediyor.
    telefonu ilk acitigimda Güncelleme buldu fakat yüklemedim resmi ICS bekliyorum
    -Herhangi bir donma tikanma vs sezmedim olmadi cko hizli calisiyor. Internet taraiyicisi da gayet iyi ve sikintisi yok o yüzden baska tarayici da yüklemedim ki gerekte yok.
    -En cok dikkat ceken ve herkes tarafindan begenilen ve sadece Xperia U"ya özel olan hangi tema secersen alttaki saydamda o isik yaniyor hele gece tadindan yenmiyor :) Ayni sekilde müziklerdeki albüm kapaklarinda ki renklerden de isik cikiyor,Resim galerisinden de
    -Müzik sesi bence cok az degil tatmin edecek düzeyde fakat Titresimi yok denecek kadar az. Kulaklik aslinda sesi güzel ama son seste boguyor gibi geldi bana sesi ama sikintisi olmaz.
    -Mesaj yazmada herhangi bir sikinti yasamadim.
    NOT OLARAK SUNU BELIRTMEK ISTIYORUM.YANLIS ANLASILMASIN.""Arkadaslar telefonu 6GB olarak kullanabiliyorsunuz yani söyle : uygulamalar icin 1-96GB bos mevcut yeriniz var. Diger harici Hafizasi ise yani müzik resim video : 3,96GB.olarak görünüyor..

Eksi yani olarak ise : HENÜZ EKSIK BIR YANINI BULAMADIM....:)

Bence 750TLye alinabilecek gercekten en iyi cihazlardan birisidir. Benim Cihaz Siyah Renktir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 8 Temmuz 2012; 15:29:11 >

• @Ultraturk

Teşekkürler.
  • quote:

@Ultraturk

Teşekkürler.

U yakında yani bu ay içerisinde SonyCenter lara gelir ama orda da inceletmezler gibi geliyor.Sola da bu hafta gelir diolar ama belli olmaz..Hadi az sabır...
    Bi de bu U nun daha yüksek amperlik batarya ları SonyCenter lar da mı satılır?Tabi üretildiğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Öncelikle Inceleme konusu zaten forumda mevcut :) Tekrar acmaya bilmem gerek var mi eger istenirse acarim tabiki de...

Menü Resimlerini de en kisa zamanda yüklemeye calisirm.. Ama simdilik resimsiz bir inceleme ile baslayalim...:)

- Telefonu ilk aldim sarja taktim saat 6 7 gibiydi tahminimce sonra 2 3 saat facede takildim yarim saatte Texas Hold"em Poker oynadim.1 saate yakin HD dizi Izledim.Tabi bu arada mesajlasmalar ve wi-fi acik :) Sarji 75lerde seyretti. Sonra yine kurcaladim derken gece 3 gibi saat sarjim 60lara indi sonra yattim ve sabah kalktigimda saat 11e geliyordu sarjim 50-55 arasinda oldugunu gördüm sarj olayim bu sekil. Ama bi gün full bosaltip doldurcam ve kac gün gittigini o zaman daha net sekilde söyleyebilirm.
    -Uygulama olarak;Istanbul Izle,HD Dizi izle,Film Izle HD,sahibinden.com,MxPlayer,Poker uygulamalari bende mevcut
    -telfonun kamerasi bence süper gece ortamda Flash ile cektiginizde sizi tatmin ediyor.
    telefonu ilk acitigimda Güncelleme buldu fakat yüklemedim resmi ICS bekliyorum
    -Herhangi bir donma tikanma vs sezmedim olmadi cko hizli calisiyor. Internet taraiyicisi da gayet iyi ve sikintisi yok o yüzden baska tarayici da yüklemedim ki gerekte yok.
    -En cok dikkat ceken ve herkes tarafindan begenilen ve sadece Xperia U"ya özel olan hangi tema secersen alttaki saydamda o isik yaniyor hele gece tadindan yenmiyor :) Ayni sekilde müziklerdeki albüm kapaklarinda ki renklerden de isik cikiyor,Resim galerisinden de
    -Müzik sesi bence cok az degil tatmin edecek düzeyde fakat Titresimi yok denecek kadar az. Kulaklik aslinda sesi güzel ama son seste boguyor gibi geldi bana sesi ama sikintisi olmaz.
    -Mesaj yazmada herhangi bir sikinti yasamadim.
    NOT OLARAK SUNU BELIRTMEK ISTIYORUM.YANLIS ANLASILMASIN.""Arkadaslar telefonu 6GB olarak kullanabiliyorsunuz yani söyle : uygulamalar icin 1-96GB bos mevcut yeriniz var. Diger harici Hafizasi ise yani müzik resim video : 3,96GB.olarak görünüyor..

Eksi yani olarak ise : HENÜZ EKSIK BIR YANINI BULAMADIM....:)

Bence 750TLye alinabilecek gercekten en iyi cihazlardan birisidir. Benim Cihaz Siyah Renktir :)

Poker oynamak gunahtır arkadasım oynama onun dışında teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

U yakında yani bu ay içerisinde SonyCenter lara gelir ama orda da inceletmezler gibi geliyor.Sola da bu hafta gelir diolar ama belli olmaz..Hadi az sabır...
    Bi de bu U nun daha yüksek amperlik batarya ları SonyCenter lar da mı satılır?Tabi üretildiğinde.

Ankamall'daki Sony Center'da çalışanlar hiç kimsenin göstermediği ilgiyi gösteriyor bana. Yardım etmek için ellerinden geleni yapıyor, güleryüzlü yaklaşıyorlar. Cihaz gelince oralara inceleme imkanı vereceklerini düşünüyorum.

Batarya işi belli olmaz. Belki orjinal değil diye Sony satmayabilir. İnternet üzerinden alınır büyük ihtimalle.

• quote:

quote:

Ankamall'daki Sony Center'da çalışanlar hiç kimsenin göstermediği ilgiyi gösteriyor bana. Yardım etmek için ellerinden geleni yapıyor, güleryüzlü yaklaşıyorlar. Cihaz gelince oralara inceleme imkanı vereceklerini düşünüyorum.

Batarya işi belli olmaz. Belki orjinal değil diye Sony satmayabilir. İnternet üzerinden alınır büyük ihtimalle.

madem sony center seni seviyor sor bakalım xperia u ne zaman geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

madem sony center seni seviyor sor bakalım xperia u ne zaman geliyor

Yolum düşerse sorarım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yabansı -- 8 Temmuz 2012; 22:15:02 >
  • quote:

quote:

Ben de Cepa daki ve Optimum daki SonyCenter lara sordum fakat cevapları hiç tatmin edici değildi..Önceden de yazmıştım gerçi..Neyse bekleyelim görelim..Bana bu ay içerisinde gelir demişti Cepa daki eleman..Hadi hayırlısı

• http://www.gold.com.tr/U202446/Sony-Xperia-U-Black

gold bilgisayardaki turkcell romlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elberp

http://www.gold.com.tr/U202446/Sony-Xperia-U-Black

Aynı şeyi ben de sordum ama maalesef hepsi Turkcell romlu imiş, arkadaşlar öyle dediler. Yakın bir yerde Gold olsa sorarım ama yok...
  • quote:

quote:

Aynı şeyi ben de sordum ama maalesef hepsi Turkcell romlu imiş, arkadaşlar öyle dediler. Yakın bir yerde Gold olsa sorarım ama yok...

daha bugün gold a girdim arkadaş xperia s i inceledi adamlar gold un icinde turkcell standı bile açmışlar kesinlikle turkcell rom lu olduguna eminim.Trabzon Forum AVM de ki gold da

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

quote:

daha bugün gold a girdim arkadaş xperia s i inceledi adamlar gold un icinde turkcell standı bile açmışlar kesinlikle turkcell rom lu olduguna eminim.Trabzon Forum AVM de ki gold da

saolun arkadaşlar.. inşallah turkcell romsuzu kısa süre içinde çıkar.. 14temmuz abimin doğum günü, hediye olarak alıcam telefonu.. o zamana kadar turkcell romsuzu çıkmazsa mecbur alıcam bu halini.. peki bu netcell garantisi nasıl? bi arıza durumunda götürebiliceğimiz teknik servis sayısı fazla mı? istanbul taksimde oturuyorum, bana yakın servisleri var mı? daha önce servisle işim olmadı telefon konusunda, onun için hiç bilgim yok kvk garantisi, netcell garantisi vs.. akıllı telefonlarda arıza sorunu eski telefonlara göre daha sık olduğu için almadan garanti konusunda da bilgi sahibi olmak istedim =)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.