Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elberp

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

quote:

Orijinalden alıntı: elberp

http://www.gold.com.tr/U202446/Sony-Xperia-U-Black

gold bilgisayardaki turkcell romlu mu?

Aynı şeyi ben de sordum ama maalesef hepsi Turkcell romlu imiş, arkadaşlar öyle dediler. Yakın bir yerde Gold olsa sorarım ama yok...

daha bugün gold a girdim arkadaş xperia s i inceledi adamlar gold un icinde turkcell standı bile açmışlar kesinlikle turkcell rom lu olduguna eminim.Trabzon Forum AVM de ki gold da

saolun arkadaşlar.. inşallah turkcell romsuzu kısa süre içinde çıkar.. 14temmuz abimin doğum günü, hediye olarak alıcam telefonu.. o zamana kadar turkcell romsuzu çıkmazsa mecbur alıcam bu halini.. peki bu netcell garantisi nasıl? bi arıza durumunda götürebiliceğimiz teknik servis sayısı fazla mı? istanbul taksimde oturuyorum, bana yakın servisleri var mı? daha önce servisle işim olmadı telefon konusunda, onun için hiç bilgim yok kvk garantisi, netcell garantisi vs.. akıllı telefonlarda arıza sorunu eski telefonlara göre daha sık olduğu için almadan garanti konusunda da bilgi sahibi olmak istedim =)

sony nin garanti servisi teleservice dir.İstanbul altunizade de var diye biliyorum ben göndermiştim bi kaç kez telefon.Garantiden cok dert yananda var ama ben gayet memnunum telefonum bozulmustu 15 gun icerisinde degisip bi üst modeli gelmisti zamanlama iyi hersey iyi dört dörtlüktü ama dedğim gibi sorun yaşayan arkadaşta çok var

• Bu hafta sonu tatilde assos, trakya, bozca ada vs. Bu gibi yerlerde telefon bir çekip bir çekmiyor. Hele assosda otelde kalırken. Şebeke bulamadı telefon... Tabi internetede giremiyor. Sanki dağ başında kalmış gibi.. Ancak yanımdakiler gayet güzel bir şekilde internetine girip görüşme yapabiliyor. Sanırım bu sorun telefonu güncellediğim için, yada vodafone dan

Şu ics 20 temmuzda gelsede güncellesek, ama herkezin güncellememesi gerek çünkü geçen yapılan güncelleme gibi bir takım hatalar olabilir. Güncellemeyenler güncelleyenlerden bilgi alsınlar o şekilde ics güncellesinler.
  • Android 4.0 (ics) ile Turkcell Rom ve gereksiz uygulamalardan kurtulacak mı telefon arkadaşlar? Sony call center dünyadan bihaber yuvarlak cevaplarla geçiştiriyor herşeyi. Ben 4.0 a update den çok yeni bir sürüm olarak görüyorum yani yeni bir Rom gibi olursa bu turkcell yazılımından kurtulacaksa telefon daha fazla beklemeden alayım bu hafta. Daralıyor insan beklerken.
  • bugün bende turkcellden 790 liraya aldım.. bu telefon bana yeterde artar
  • abi bu turkcell rom olayı nedir ?
    bende gittim turkcellden aldım :D sıkıntı olur mu
  • Sonunda Videoyu İnternete Atabildim :)

Edit yapamıyorum pek idare edin müzik felan ama oyun internet telefonun hızı felan gösterdim inceledim

http://www.izlesene.com/video/sony-xperia-u-incelemesi-johnlord/6381747

Video linki unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLord -- 9 Temmuz 2012; 17:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Sonunda Videoyu İnternete Atabildim :)

Edit yapamıyorum pek idare edin müzik felan ama oyun internet telefonun hızı felan gösterdim inceledim

hocam ben bugün aldım
    ekrandakı widgetleri kaldırdım
    5 tane nokta var yukarda yani 5 sayfa
    ben kapatamıyomuyum bu sayfları
    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Video linki unutmuşum

Youtube'a yükler misiniz size zahmet?

• quote:

quote:

Video linki unutmuşum

Youtube'a yükler misiniz size zahmet?

Video 19 Dk Youtube En Fazla "benim" 15 Dk Video Yüklememe İzin Veriyor.

• quote:

Video 19 Dk Youtube En Fazla "benim" 15 Dk Video Yüklememe İzin Veriyor.

Hadi ya. İnternet bağlantım yavaş olduğu için telefondan izleyecektim. Neyse,başka bir yerde izlerim artık.
  • Arkadaslar butun mahallenın modemını goren telefon neden kendı modemımı gormez varmı fkrı olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Galaxy Gio'mu satıp yarın Xperia U almayı düşünüyorum. Fakat bu Turkcell Rom olayı nedir ? Makineyi ne derece de kasar ? Turkcell'den telefon alanlar enayimi oluyor ? Nedir bu Turkcell Rom'la alıp veremediğiniz ? Bir arkadaşımız daha sormuş ama kimse cevap vermemiş madem ortaya böyle birşey atıyorsunuz neden cevap vermiyorsunuz. İzah edecek kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Arkadaşlar bende Galaxy Gio'mu satıp yarın Xperia U almayı düşünüyorum. Fakat bu Turkcell Rom olayı nedir ? Makineyi ne derece de kasar ? Turkcell'den telefon alanlar enayimi oluyor ? Nedir bu Turkcell Rom'la alıp veremediğiniz ? Bir arkadaşımız daha sormuş ama kimse cevap vermemiş madem ortaya böyle birşey atıyorsunuz neden cevap vermiyorsunuz. İzah edecek kimse yok mu ?

Turkcell uygulamaları (rom) yüzünden

512 mb ram oluyor 386 mb oyunlarda multi tasking programlarda vs

386 mb ramle telefon çekilmez hal alıyor. şimdi anladınmı ?
  • quote:

Arkadaşlar bende Galaxy Gio'mu satıp yarın Xperia U almayı düşünüyorum. Fakat bu Turkcell Rom olayı nedir ? Makineyi ne derece de kasar ? Turkcell'den telefon alanlar enayimi oluyor ? Nedir bu Turkcell Rom'la alıp veremediğiniz ? Bir arkadaşımız daha sormuş ama kimse cevap vermemiş madem ortaya böyle birşey atıyorsunuz neden cevap vermiyorsunuz. İzah edecek kimse yok mu ?

Önceki sayfalara bakarsanız bu sorulara cevap verildiğini görürsünüz.
    Turkcell ROM performans açısından dezavantajdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yabansı -- 10 Temmuz 2012; 12:20:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bu hafta sonu tatilde assos, trakya, bozca ada vs. Bu gibi yerlerde telefon bir çekip bir çekmiyor. Hele assosda otelde kalırken. Şebeke bulamadı telefon... Tabi internetede giremiyor. Sanki dağ başında kalmış gibi.. Ancak yanımdakiler gayet güzel bir şekilde internetine girip görüşme yapabiliyor. Sanırım bu sorun telefonu güncellediğim için, yada vodafone dan

Şu ics 20 temmuzda gelsede güncellesek, ama herkezin güncellememesi gerek çünkü geçen yapılan güncelleme gibi bir takım hatalar olabilir. Güncellemeyenler güncelleyenlerden bilgi alsınlar o şekilde ics güncellesinler.

vodafone den değil telefondan kardeş.

• İmzandaki parçalar dünya dışı bir yerlerdenmi geldi kardeş?

corrosair

hing power

logiteck

mikrosoft

Bu nedir ya
  • quote:

quote:

Turkcell uygulamaları (rom) yüzünden

512 mb ram oluyor 386 mb oyunlarda multi tasking programlarda vs

386 mb ramle telefon çekilmez hal alıyor. şimdi anladınmı ?

Açıklaman için teşekkür ediyorum. Yapacak birşey yok Sony Center telefonu getirdide biz mi almadık mecbur alacağız. Peki sen nereden aldın kardeş ?

• Merhabalar. Ben de 1 haftalık Xperia U kullancısıyım :) Telefon Fransa'dan geldi.Önceki telefonum HTC Wildfire dı ve ondan sonra bu telefon bayağı iyi geldi :)
    ICS güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum.Eğer ICS yi sorunsuz çalıştırabilirse sanırım uzun bi süre telefon değiştirme ihtiyacı hissetmeyeceğim. Şu ana kadar telefonda rahatsız olduğum tek nokta hoparlör sesinin tatmin etmeyişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem33m

Merhabalar. Ben de 1 haftalık Xperia U kullancısıyım :) Telefon Fransa'dan geldi.Önceki telefonum HTC Wildfire dı ve ondan sonra bu telefon bayağı iyi geldi :)
    ICS güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum.Eğer ICS yi sorunsuz çalıştırabilirse sanırım uzun bi süre telefon değiştirme ihtiyacı hissetmeyeceğim. Şu ana kadar telefonda rahatsız olduğum tek nokta hoparlör sesinin tatmin etmeyişi.

Siz Fransa'dan aldıysanız herhangi bir operatörün ROM'u yoktur herhalde?
    Eğer öyleyse diğer arkadaşların bahsettiği sorunlar (RAM sorunu, bazı takılmalar) sizde mevcut mu? Ayarlardan RAM miktarına baktığınızda ne gözüküyor buraya yazarsanız çok memnum olurum. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem33m

Merhabalar. Ben de 1 haftalık Xperia U kullancısıyım :) Telefon Fransa'dan geldi.Önceki telefonum HTC Wildfire dı ve ondan sonra bu telefon bayağı iyi geldi :)

Siz Fransa'dan aldıysanız herhangi bir operatörün ROM'u yoktur herhalde?
    Eğer öyleyse diğer arkadaşların bahsettiği sorunlar (RAM sorunu, bazı takılmalar) sizde mevcut mu? Ayarlardan RAM miktarına baktığınızda ne gözüküyor buraya yazarsanız çok memnum olurum. :)

Herhangi bir operatörün rom u yüklü değil yalnız Fransa'ya özel 4-5 program yüklü geldi.Kullanılan ve boşta RAM miktarlarını topladığımda 290 MB civarı bir RAM çıkıyor ortaya. Kalanı Android'in sömürdüğü RAM olsa gerek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem33m -- 10 Temmuz 2012; 18:25:21 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.