Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
47
Favori
254.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonu alalı 45 gün oldu almak isteyenlere iyi kötü yönlerinden biraz yazayım istedim.Telefonun leed ışıkları ekranın kalitesi harika telefon çok havalı alt ışıklar değişmesi çok güzel iphone 4 ile aynı kalitede fiyatı yarı fiyatına ben 550 ye aldım arkadaş 1050 ipone 4 aldı bildiğin adam 500 tl zararda telefonun şarjı çok kullanırsam 1 gün az kullanırsam 3 gün gidiyor müzik dinlerken telefonun hoparlöründen diğer telefonlar gibi yüksek ses gelmiyor ayrıca video kaydın da görüntü harika ancak ses düzeyi düşük seviyede kayıt yapıyor ancak kulaklıkla müzik dinlerken ortalığı resmen yıkıyor beynimin içinde sanki 5+1 var gibi oluyor telefon kasılıyor bazen sersemleşiyor youtubeye tıklıyorum bazen açmıyor sinir olduğum bi olay var telefona bi dünya program yüklemişler gerekli gereksiz ben %80 ni kullanmıyorum onları kaldıramıyorum da nasıl yapacam bilmiyorum bundan önceki telefonum samsung du bana cinnet geçirtiyordu açılıp kapanıyordu kendi kendine bunda öle problem yaşamadım iyi telefon

• İyidir iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katalzor

arkadaşlar telefonu alalı 45 gün oldu almak isteyenlere iyi kötü yönlerinden biraz yazayım istedim.Telefonun leed ışıkları ekranın kalitesi harika telefon çok havalı alt ışıklar değişmesi çok güzel iphone 4 ile aynı kalitede fiyatı yarı fiyatına ben 550 ye aldım arkadaş 1050 ipone 4 aldı bildiğin adam 500 tl zararda telefonun şarjı çok kullanırsam 1 gün az kullanırsam 3 gün gidiyor müzik dinlerken telefonun hoparlöründen diğer telefonlar gibi yüksek ses gelmiyor ayrıca video kaydın da görüntü harika ancak ses düzeyi düşük seviyede kayıt yapıyor ancak kulaklıkla müzik dinlerken ortalığı resmen yıkıyor beynimin içinde sanki 5+1 var gibi oluyor telefon kasılıyor bazen sersemleşiyor youtubeye tıklıyorum bazen açmıyor sinir olduğum bi olay var telefona bi dünya program yüklemişler gerekli gereksiz ben %80 ni kullanmıyorum onları kaldıramıyorum da nasıl yapacam bilmiyorum bundan önceki telefonum samsung du bana cinnet geçirtiyordu açılıp kapanıyordu kendi kendine bunda öle problem yaşamadım iyi telefon

Biraz kullan samsungdaki sorunları bunda da yaşarsın merak etme. İphone ile bu telefon kıyaslanamaz bile. İphone'nun ölüsü bunun dirisinden iyidir.

Neyse soruna gelirsek o gereksiz programları kaldırmak için root gerekiyor ben root yapmadan iptal etmek istiyorum dersen ics 4.0.4 güncelle ve ayarlarda istemediğin programları tek tek devredışı yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Orijinalden alıntı: katalzor

arkadaşlar telefonu alalı 45 gün oldu almak isteyenlere iyi kötü yönlerinden biraz yazayım istedim.Telefonun leed ışıkları ekranın kalitesi harika telefon çok havalı alt ışıklar değişmesi çok güzel iphone 4 ile aynı kalitede fiyatı yarı fiyatına ben 550 ye aldım arkadaş 1050 ipone 4 aldı bildiğin adam 500 tl zararda telefonun şarjı çok kullanırsam 1 gün az kullanırsam 3 gün gidiyor müzik dinlerken telefonun hoparlöründen diğer telefonlar gibi yüksek ses gelmiyor ayrıca video kaydın da görüntü harika ancak ses düzeyi düşük seviyede kayıt yapıyor ancak kulaklıkla müzik dinlerken ortalığı resmen yıkıyor beynimin içinde sanki 5+1 var gibi oluyor telefon kasılıyor bazen sersemleşiyor youtubeye tıklıyorum bazen açmıyor sinir olduğum bi olay var telefona bi dünya program yüklemişler gerekli gereksiz ben %80 ni kullanmıyorum onları kaldıramıyorum da nasıl yapacam bilmiyorum bundan önceki telefonum samsung du bana cinnet geçirtiyordu açılıp kapanıyordu kendi kendine bunda öle problem yaşamadım iyi telefon

Biraz kullan samsungdaki sorunları bunda da yaşarsın merak etme. İphone ile bu telefon kıyaslanamaz bile. İphone'nun ölüsü bunun dirisinden iyidir.

Neyse soruna gelirsek o gereksiz programları kaldırmak için root gerekiyor ben root yapmadan iptal etmek istiyorum dersen ics 4.0.4 güncelle ve ayarlarda istemediğin programları tek tek devredışı yap.

ics kullanıyorum ben herkes yazmış kasma var bendede çok vardı ama şuan hiç yok inanın facebook ve crome güncelleştirmelerininni kaldırdım artık face hızlı açılıyor crome hızlı 3 hafta oldu yapalı daha kasma yok pat pat işliyor

• Dünyadan bi haber olan insanlar saçma sapan yorumlar yapıyorlar ben xperia u yu ilk çıktığı hafta aldım ve şuan asla pişman değilim niye mi sebebini söyleyeyim.Bu rom root işleri vs.le fazla uğraştığım için telefona stock rom attım attığım bu stock rom bootloader kilidi kapalı olduğu için garantiyi etkilemedi.Telefon ilk alındığında turkcell uygulamalarını yoketmek için yaptım bunu.Şuan 0 kasma ve en yüksek performans gerektiren oyunları bile rahatlıkla oynayabiliyorum.İkinci olay şu sar değeri olayı onuda söyleyeyim.Bizim üniversitemize türkiyede ve dünyada tanınan hatta türkiyeyi bu alanda temsil eden profesörlerden biri geldi(adını tam hatırlamıyorum k.b :))Ben ona konferans bitiminde sar değeri hakkında kafama takılan soruları yönelttim ve çok tatmin edici cevaplar aldım.İnsanlar kulaktan duyma haberlerle birbirlerini etkiliyolar.Sonrada saçma sapan yorumlar v.b atıyolar.Önce işi uzmanına sorun ardından yorum yapın.Şu ısınma olayına gelelim telefonun ısındığı doğrudur .Her telefon ısınır.Ama önemli olan onu nasıl ve hangi şartlarda kullandığınızdır.Wifi olayına gelelim ben bundan önce HTC ONE X+ kullanıyordum inanın bana htc ye para vereceğime telefon almam daha iyi.HTC One bile hoşuma gitmedi.Birdaha asla Sonyden vazgeçmem.Kamera olayına gelelim.Kameramız sabah mükemmel kalitede çekim yapıyor.Ama akşam olay biraz değişiyor.Niye mi değişiyor Olay gayet basit ics telefonun kamerasının odaklamasını düşürüyor.buda çekilen resimlerin flu olmasını sağlıyor.Yeni güncelleme meselelerine gelelim.Sony bu işte birazcık geri planda kaldı sebebini de söyleyeyim sonynin son dönemde ürettiği telefon sayısı diğer yıllara göre bir hayli arttı.Buda yeni çıkan modellerle hattinden fazla ilgilenmeyi ve geri plandaki telefonlarla pek uğraşmamayı sağladı.Ürünün aslında jelly bean alması gerekirken daha hala niye jelly bean gelmediğini anlamıyorum.Fakat şunu söyleyeyim sistem üzerinde çeşitli paketlerle sorun düzelecektir.Mesela yeni çıkan 6.1.1.B.1.100 paketiyle iyileştirilebileceğini düşünüyorum.O fiyata eğer hafıza sıkıntısı yaşamıyorsanız alacağınız iki en yüksek model biri xperia u diğeri ise general mobile discover(Benim kanımca)Fazla uzattım galiba uzun lafın kısası telefonu kötülemeden önce bi düşünün ardından yorum yapın
     Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi
    Ayrıca şunu söyleyeyim xperia unun antutu benchmark testleri fiyat aralığındaki telefonlardan yüksektir.Mesela s3 mini gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLithium -- 1 Temmuz 2013; 10:46:36 >

• ben de şuan sony xperia u almak istiyorum fakat telefonun nerde satıldığını bulamadım sadece internette var bir sürü bayiye gittim kalmadı hepisini sattık diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord355

Dünyadan bi haber olan insanlar saçma sapan yorumlar yapıyorlar ben xperia u yu ilk çıktığı hafta aldım ve şuan asla pişman değilim niye mi sebebini söyleyeyim.Bu rom root işleri vs.le fazla uğraştığım için telefona stock rom attım attığım bu stock rom bootloader kilidi kapalı olduğu için garantiyi etkilemedi.Telefon ilk alındığında turkcell uygulamalarını yoketmek için yaptım bunu.Şuan 0 kasma ve en yüksek performans gerektiren oyunları bile rahatlıkla oynayabiliyorum.İkinci olay şu sar değeri olayı onuda söyleyeyim.Bizim üniversitemize türkiyede ve dünyada tanınan hatta türkiyeyi bu alanda temsil eden profesörlerden biri geldi(adını tam hatırlamıyorum k.b :))Ben ona konferans bitiminde sar değeri hakkında kafama takılan soruları yönelttim ve çok tatmin edici cevaplar aldım.İnsanlar kulaktan duyma haberlerle birbirlerini etkiliyolar.Sonrada saçma sapan yorumlar v.b atıyolar.Önce işi uzmanına sorun ardından yorum yapın.Şu ısınma olayına gelelim telefonun ısındığı doğrudur .Her telefon ısınır.Ama önemli olan onu nasıl ve hangi şartlarda kullandığınızdır.Wifi olayına gelelim ben bundan önce HTC ONE X+ kullanıyordum inanın bana htc ye para vereceğime telefon almam daha iyi.HTC One bile hoşuma gitmedi.Birdaha asla Sonyden vazgeçmem.Kamera olayına gelelim.Kameramız sabah mükemmel kalitede çekim yapıyor.Ama akşam olay biraz değişiyor.Niye mi değişiyor Olay gayet basit ics telefonun kamerasının odaklamasını düşürüyor.buda çekilen resimlerin flu olmasını sağlıyor.Yeni güncelleme meselelerine gelelim.Sony bu işte birazcık geri planda kaldı sebebini de söyleyeyim sonynin son dönemde ürettiği telefon sayısı diğer yıllara göre bir hayli arttı.Buda yeni çıkan modellerle hattinden fazla ilgilenmeyi ve geri plandaki telefonlarla pek uğraşmamayı sağladı.Ürünün aslında jelly bean alması gerekirken daha hala niye jelly bean gelmediğini anlamıyorum.Fakat şunu söyleyeyim sistem üzerinde çeşitli paketlerle sorun düzelecektir.Mesela yeni çıkan 6.1.1.B.1.100 paketiyle iyileştirilebileceğini düşünüyorum.O fiyata eğer hafıza sıkıntısı yaşamıyorsanız alacağınız iki en yüksek model biri xperia u diğeri ise general mobile discover(Benim kanımca)Fazla uzattım galiba uzun lafın kısası telefonu kötülemeden önce bi düşünün ardından yorum yapın
    Ayrıca şunu söyleyeyim xperia unun antutu benchmark testleri fiyat aralığındaki telefonlardan yüksektir.Mesela s3 mini gibi

Bu telefona jelly bean gelmeyecek sony kestirip attı bu telefonu, şu anda en güncel resmi rom b.89 türkiye için ise b.54.

Gündüz 500+ tl tüm telefon kameraları iyi çekim yapar ha xperia u dan daha iyi çeken kameralarda mevcut bknz: lumia 520.
    S3 mini ile karşılaştırman çok komik olmuş olay bench skorlarından ibaret değil. Xperia u ile s3 mini'yi git bir mağazada yan yana koyup incele bakalım ne oluyor. Sony yazılım konusunda kaybediyor. Şöyle düşün, iphone 4s de 512 ram 1ghz çift çekirdek işlemci var ve s4 den bile daha akıcı neden? Tamamen yazılımsal, yani s3 mini(jelly bean) ile xperia u(ics)'yu da karşılaştırmak böyle birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

ben de şuan sony xperia u almak istiyorum fakat telefonun nerde satıldığını bulamadım sadece internette var bir sürü bayiye gittim kalmadı hepisini sattık diyolar

İleriye dönük olsun istiyorsan s3 mini, ben alıp kullanırım destek falan beklemem diyorsan general mobile discovery. Bu iki telefonda xperia u dan çok daha iyidir.
  • quote:

quote:

Dünyadan bi haber olan insanlar saçma sapan yorumlar yapıyorlar ben xperia u yu ilk çıktığı hafta aldım ve şuan asla pişman değilim niye mi sebebini söyleyeyim.Bu rom root işleri vs.le fazla uğraştığım için telefona stock rom attım attığım bu stock rom bootloader kilidi kapalı olduğu için garantiyi etkilemedi.Telefon ilk alındığında turkcell uygulamalarını yoketmek için yaptım bunu.Şuan 0 kasma ve en yüksek performans gerektiren oyunları bile rahatlıkla oynayabiliyorum.İkinci olay şu sar değeri olayı onuda söyleyeyim.Bizim üniversitemize türkiyede ve dünyada tanınan hatta türkiyeyi bu alanda temsil eden profesörlerden biri geldi(adını tam hatırlamıyorum k.b :))Ben ona konferans bitiminde sar değeri hakkında kafama takılan soruları yönelttim ve çok tatmin edici cevaplar aldım.İnsanlar kulaktan duyma haberlerle birbirlerini etkiliyolar.Sonrada saçma sapan yorumlar v.b atıyolar.Önce işi uzmanına sorun ardından yorum yapın.Şu ısınma olayına gelelim telefonun ısındığı doğrudur .Her telefon ısınır.Ama önemli olan onu nasıl ve hangi şartlarda kullandığınızdır.Wifi olayına gelelim ben bundan önce HTC ONE X+ kullanıyordum inanın bana htc ye para vereceğime telefon almam daha iyi.HTC One bile hoşuma gitmedi.Birdaha asla Sonyden vazgeçmem.Kamera olayına gelelim.Kameramız sabah mükemmel kalitede çekim yapıyor.Ama akşam olay biraz değişiyor.Niye mi değişiyor Olay gayet basit ics telefonun kamerasının odaklamasını düşürüyor.buda çekilen resimlerin flu olmasını sağlıyor.Yeni güncelleme meselelerine gelelim.Sony bu işte birazcık geri planda kaldı sebebini de söyleyeyim sonynin son dönemde ürettiği telefon sayısı diğer yıllara göre bir hayli arttı.Buda yeni çıkan modellerle hattinden fazla ilgilenmeyi ve geri plandaki telefonlarla pek uğraşmamayı sağladı.Ürünün aslında jelly bean alması gerekirken daha hala niye jelly bean gelmediğini anlamıyorum.Fakat şunu söyleyeyim sistem üzerinde çeşitli paketlerle sorun düzelecektir.Mesela yeni çıkan 6.1.1.B.1.100 paketiyle iyileştirilebileceğini düşünüyorum.O fiyata eğer hafıza sıkıntısı yaşamıyorsanız alacağınız iki en yüksek model biri xperia u diğeri ise general mobile discover(Benim kanımca)Fazla uzattım galiba uzun lafın kısası telefonu kötülemeden önce bi düşünün ardından yorum yapın

Bu telefona jelly bean gelmeyecek sony kestirip attı bu telefonu, şu anda en güncel resmi rom b.89 türkiye için ise b.54.

Gündüz 500+ tl tüm telefon kameraları iyi çekim yapar ha xperia u dan daha iyi çeken kameralarda mevcut bknz: lumia 520.
    S3 mini ile karşılaştırman çok komik olmuş olay bench skorlarından ibaret değil. Xperia u ile s3 mini'yi git bir mağazada yan yana koyup incele bakalım ne oluyor. Sony yazılım konusunda kaybediyor. Şöyle düşün, iphone 4s de 512 ram 1ghz çift çekirdek işlemci var ve s4 den bile daha akıcı neden? Tamamen yazılımsal, yani s3 mini(jelly bean) ile xperia u(ics)'yu da karşılaştırmak böyle birşey.

Babamın yanında çalışan adam s3 mini aldı onla 1 kaç günlüğüne sony u yu verdim oda bana s3 niisini verdi ve ben sony çok aradım dışarda telefnun ekranı resmen yok hiç birşey belli olmuyor hız konusunda baya akıcı s3 ama sony le samsung bence asla kıyaslanamaz markalar konuşuyor s3 miniyle kıyaslaması gerçek dende yanlış sonuçta samsung < sony den u yu aldığım için çok memnunun üç dört ay oldu alalı bendede kasma vardı ama birşeyler güncellemeri felan kaldırdım şuan tyelefon okadar akıcı ki kasma 1 gram bile yok herşey rahat artık bende ilk zamanlar küfür ediyordum sonye şuan manyak bir telefonum olduğunu düşünüyorum. saygılarımla

• Faceden sildim kendimi telefondanda kaldırdım epey rahatladı telefon .. Da face ojmadan napcam ben şimdiğ smart tellen?:-/

• Ekranı'nın güneş ışığı altında gözükmemesinin sebebi amoled olması.

Telefonda güncelleştirmeleri kaldırdım uçuyor demişsiniz yoksa yukarıdaki arkadaş gibi facebook falanmı kaldırdınız

• telefonu kötüyen çok ama inanın bu telefonla yapılabilecek o kadar fazla şey varki bazıları bazı oyunları çalıştıramadıklarından şikayetçi ben yüksek boyutlu çoğu oyunu denedim ve çalıştığına bizzat tanıklık ettim.Şunu söylemedende geçmeyeyim telefonu gören markasını soruyor özelliklede geceleri alt led bar çok dikkat çekiyor.Hele bide Led u CTRL Varsa tadından yenmez.
  • quote:

telefonu kötüyen çok ama inanın bu telefonla yapılabilecek o kadar fazla şey varki bazıları bazı oyunları çalıştıramadıklarından şikayetçi ben yüksek boyutlu çoğu oyunu denedim ve çalıştığına bizzat tanıklık ettim.Şunu söylemedende geçmeyeyim telefonu gören markasını soruyor özelliklede geceleri alt led bar çok dikkat çekiyor.Hele bide Led u CTRL Varsa tadından yenmez.

O. Kunuda haklisin gta vice city falan en dusuk ayarda acmistim.

• Beyler ics'ye geçtim fakat telefon çok kasıyo. mesajlara giriyorum sohbet yok diyo yaklaşık 1 sn sonra gözüküyo mesajlar. birde widget boyutlandırmayı yapamadım bir türlü.. varmı bi çözüm? özellikle kasılmaya
  • quote:

Ekranı'nın güneş ışığı altında gözükmemesinin sebebi amoled olması.

Telefonda güncelleştirmeleri kaldırdım uçuyor demişsiniz yoksa yukarıdaki arkadaş gibi facebook falanmı kaldırdınız

hayır fecebook güncellemesini kaldırdım facebokk duruyor ve eskisindden kat kat artı her boku yapıyorsunuz telefona sonra bu telefon yavaşlıyor diyorsunuz şuan benim hafızamda 500 mb lık boş yer var ve 1 gram kasmada yok takır takır çalışıyor telefon çok konuşmayın burda telefonu kötüliyenler gidin paranız varsa ıphone 5 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyxperiau

quote:

hayır fecebook güncellemesini kaldırdım facebokk duruyor ve eskisindden kat kat artı her boku yapıyorsunuz telefona sonra bu telefon yavaşlıyor diyorsunuz şuan benim hafızamda 500 mb lık boş yer var ve 1 gram kasmada yok takır takır çalışıyor telefon çok konuşmayın burda telefonu kötüliyenler gidin paranız varsa ıphone 5 alın

Direk sattım zaten. Bunca insan yalan söylüyor yani, 1-2 kişi gelmiş yok şunu yaptım bunu kaldırdım ovv uçuyor vs. yazınca bu telefon adam olmuyor maalesef..

• quote:

quote:

quote:

Direk sattım zaten. Bunca insan yalan söylüyor yani, 1-2 kişi gelmiş yok şunu yaptım bunu kaldırdım ovv uçuyor vs. yazınca bu telefon adam olmuyor maalesef..

sizin demenizlede kardeşim telefon çin malı olmuyor nerdeyse telefona çakma telefon diyceksiniz biz şuanki halimizi söylüyoruz ben çok memnunum ne aldığını öğrenebilirmiyim lümia alıcam demiştin önceki başlıklarda ve satış fiyatını yazarmısın

• quote:

quote:

quote:

Valla uçuyor demedim , demişte olabilirim , zahmet edip yukarıdaki mesajimi okuyamadım malasef. Evet param yok iphone alamıyorum ama ben bununlada mutluyum yeterki aramiza kimse girmesin. Bu arada iphone gerçekten uçan birşeymiş, geçen iki saatlik filmi on dakikada izledik onunla.:-)

• Arkadaşlar 6.1.1.B.1.100 güncellemesi çıktı. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974430

Flashtool ile yükledim.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1358380/fd8eaec7-f19a-4399-9ce6-0375838708fd.png

Önceden 6.1.1.C.1.10 sürümünü kullanıyordum. Performans farkı pek yok gibi. Detaylı incelemedim ama gsm / wcdma (2g / 3g) geçiş seçeneği kaldırılmış. Onun yerinehttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1358380/cc41aeb8-b9bf-4cd2-a7c9-aeb46e127039.png gelmiş. Çok saçma olmuş. Bari Yalnızca 2G şebeke kullan olsaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhantemiz -- 3 Temmuz 2013; 0:30:03 >

• Facebook'u ben de kaldırdım cidden çok akıcı oldu telefon. Öneririm :D

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.