Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sola'yı beklerim beklemesine de en az 1000 lira olacak, o kadar da para vermem o telefona. Ram aynı, hafıza ve NFC için 200-300 lira fark verilmez. Ben telefonumun para iadesi için hakem heyetine başvurdum, bu ay açıklanacak. Gözümü karartıp alacağım bir şey de bakalım.

@Reliq

Genelde dershaneye gidip-gelirken kulaklıkla müzik dinlerim. Kulaklıkta iyiyse sorun olmaz benim için.

Ram olayına gelince, günlük işlerimi (internete çok sık girerim, oyun desen vaktim yok çok uzun süreli oynamaya. Ama Android olunca denemek isterim.) halletsin yeter. Turkcell romsuz bulursam düşünebilirim.

Kamera çok önemli sayılmaz, işimi görsün yeter.

Isınma da normal bence. Şimdiki telefonum bile (wave525) internetteyken bile ısınıyor, o çok normal.

O batarya ve harici hafıza olayı Sony'nin tamamen mallığı. Böyle bir telefona niye bunu yaparsın ki?!

Sonuç olarak -kendi düşüncelerim- bilgisayar almıyoruz değil mi? Ya da PSP, PS, herhangi bir oyun konsolu? Cep telefonu bu. Fazla şey beklemek saçma. Şimdi S3-OneX bile alsam en fazla 6 ay sonra daha iyileri gelecek. Gerek yok buna. Tek isteğim bu telefon beni en az 3-4 yıl idare etsin yeter.

• @Srctr

Kulaklığın iyi olduğunu söyleyemem. Kaliteli bir kulaklık alırsanız clear bass ve xloud sayesinde güzel bir müzik deneyimi sağlarsınız. Evdeki creative fatal1ty mk II kulaklığım ile denedim. Sonuç: Muazzam.
    İnternete girince tarayıcı gittikçe şişer. Buda turkcell rom olunca bir dez avantaj.
    Yüksek bir batarya alıcam kendime. Sizde böyle yaparsanız batarya sorununu çözmüş olursunuz.
    Bir bilgisayar almıyoruz ama teknoloji sayesinde telefonlar bilgisayarların yerini almaya doğru yol alıyor. Bu telefonlara telefon demek biraz ayıp olur. Cep bilgisayarı.

Beni 3-4 yıl götürsün yeter demişsiniz. Xperia u next olduğu için ve android jelly bean sürümüne yükseleceği için sizin için daha iyi olur. Turkcell romsuz bulursanız kaçırmayın derim

• @Reliq

Kulaklığım var, onu kullanırım büyük ihtimalle. PDA diye geçiyor zaten, akıllı telefon diyoruz.

Ram sıkıntı yaşatır ileride ama zaman neler gösterir bilemeyiz. Çok fazla bir bütçeye de sahip değilim -babam alacağı için yük olmak istemiyorum- bu yüzden Xperia U bu fiyatlara piyasanın en iyisi. Diğer mağazalara gelsin de bir bakalım.
  • Arkadaşlar Türkcell romu silmenin yolu varmı ve teli ics ye güncellediğimizde yine türkcell rom olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

@Reliq

Kulaklığım var, onu kullanırım büyük ihtimalle. PDA diye geçiyor zaten, akıllı telefon diyoruz.

Ram sıkıntı yaşatır ileride ama zaman neler gösterir bilemeyiz. Çok fazla bir bütçeye de sahip değilim -babam alacağı için yük olmak istemiyorum- bu yüzden Xperia U bu fiyatlara piyasanın en iyisi. Diğer mağazalara gelsin de bir bakalım.

Kardeş temasta olalım..Tam olarak aynı durumdayız..Telefon alınca bi haber verirsen çok iyi olur..

Bu arada hiç Motorola Atrix düşündün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 3 Temmuz 2012; 22:27:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

@Srctr

Kulaklığın iyi olduğunu söyleyemem. Kaliteli bir kulaklık alırsanız clear bass ve xloud sayesinde güzel bir müzik deneyimi sağlarsınız. Evdeki creative fatal1ty mk II kulaklığım ile denedim. Sonuç: Muazzam.
    İnternete girince tarayıcı gittikçe şişer. Buda turkcell rom olunca bir dez avantaj.
    Yüksek bir batarya alıcam kendime. Sizde böyle yaparsanız batarya sorununu çözmüş olursunuz.
    Bir bilgisayar almıyoruz ama teknoloji sayesinde telefonlar bilgisayarların yerini almaya doğru yol alıyor. Bu telefonlara telefon demek biraz ayıp olur. Cep bilgisayarı.

Beni 3-4 yıl götürsün yeter demişsiniz. Xperia u next olduğu için ve android jelly bean sürümüne yükseleceği için sizin için daha iyi olur. Turkcell romsuz bulursanız kaçırmayın derim

Hocam pil olayı hakkında daha yüksek kapasiteli pil alıcam demişsiniz, böyle bir şey mümkün mü? Xperia u ya 2-3gün götürecek pil takılabilir mi telefonda herhangi bi bozulmaya sebep olmayacak şekilde? Ayrıca şimdiye kadar baktığım siteler turkcell romlu dediler, turkcell romsuz olanını nereden bulabilirim? 10temmuza kadar trkcll romsuz hali çıkar mı piyasaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elberp

quote:

@Srctr

Hocam pil olayı hakkında daha yüksek kapasiteli pil alıcam demişsiniz, böyle bir şey mümkün mü? Xperia u ya 2-3gün götürecek pil takılabilir mi telefonda herhangi bi bozulmaya sebep olmayacak şekilde? Ayrıca şimdiye kadar baktığım siteler turkcell romlu dediler, turkcell romsuz olanını nereden bulabilirim? 10temmuza kadar trkcll romsuz hali çıkar mı piyasaya?

ben pil konusunda şikayetçi değilim 1.5 gun gidiyor bana üstelik kullandıkca acılacagı kılavuzda yazıyo biraz beklemeli diyorum ben ilerleyen günlerde bataryayı daha detaylı anlatacağım

• arkadaşlar xperia u sahibi dostlarım telefon uyku modundayken ışığa bi tutup bakabilirler mi acaba ekranda noktalar gorecekler mi kafama cok takıldı bu durum sadece bende varsa teknk servise gonderecem
  • @elberp

Elbette piyasada telefonu 2-3 gün götürecek piller vardır. Telefona zarar verirmi bilmiyorum. Xperia u ile uyumlu pil alınması lazım sonuçta, zarar vereceğini sanmıyorum.

@emrecelik85

O noktalar tüm xperia u modellerinde mevcut. Ekranın bir özelliği olduğunu düşünüyoruz.
  • Sizce arc s mi xperia u mu ? Performans tasarim vb . Olarak telefon alacagim acil cevaplarsaniz iyi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@elberp

Elbette piyasada telefonu 2-3 gün götürecek piller vardır. Telefona zarar verirmi bilmiyorum. Xperia u ile uyumlu pil alınması lazım sonuçta, zarar vereceğini sanmıyorum.

@emrecelik85

O noktalar tüm xperia u modellerinde mevcut. Ekranın bir özelliği olduğunu düşünüyoruz.

içim rahatladı tek bende var sandım ama farkettiyseniz ekran bembeyazken biraz rahatsız ediyo insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalinn

Sizce arc s mi xperia u mu ? Performans tasarim vb . Olarak telefon alacagim acil cevaplarsaniz iyi olur :)

bazı konularda arc s bazılarında xperia u daha iyi mesela xperia u sony adıyla geldi yeni nesil çift çekirdek mali 400 gpu bunlar buyuk artılar arc s e gore ama bu ozellikler arc s in kasasıyla gelseydi patlama yapardı bence :) yani arc s kasası ekranı kamerası vs daha iyi ama sonucta eski nesil artık ericsson ben alacaksan kesinlikle yeni nesil almanı öneririm etrafımda xperia u mu gören herkes aşık oluyor hele o led li ışıklar bnde alacam k.bkma emre aynı telefon olacak ama cok guzel bu falan diyolar ekranına bayıldılar netteki hızına hic takılmamasına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

@elberp

@emrecelik85

içim rahatladı tek bende var sandım ama farkettiyseniz ekran bembeyazken biraz rahatsız ediyo insanı

Beni rahatsız etmiyor açıkcası, içinden çıkan ekran koruyucuyu yapıştırırken vantiletör olan bir odada 20 dakika sürdü yapıştırmam, Toz toprak doldu yapışkan ile ekran arasında. Bir sürü tüy var ekranda

• Gece odada flaşlı flaşsız resimleri çektim ama paylaşamıyorum. Telefonu bir görüyor bir görmüyor pc. Mobil internet evden çok yavaş çekiyor, wifi zaten bağlanmıyor
  • Arkadaşlar kusura bakmayın tekrardan

yeni geldim foruma gelebildim daha doğrusu annem çok kötü rahatsızlandı bu sefer ve inceleme yayımlayamadım

Ama bugün sizin için tekrardan sonyi arayıp tüm bilgileri aldım

Güncelleme temmuzun 20 si gibi gelicek, Ve Turkcell uygulamalarıyla beraber
    ram sorununu söyledim giderilicek dedi şikayet eden olmuş baya bi
    sesi çok az dedim, (CEP TELEFONUNDAN gelebilicek en yüksek ses dedi) samasung galaxy gio bile daha yüksek ses veriyo dedim garantiye gönderin dedi
    Kamerası gece karıncalı tv deymiş gibi gözüküyo..

wifi sorununu söyledim heryerdemi böyle dedi evet dedim forumdada şikayetler var dedim

Garantiye gönderin dedi, herkesmi göndersin dedim evet dedi bide pişmiş kelle gibi.

Root atmak garanti dışı bırakırmış ve orjinal romu hiç biryerde bulamazmışız öyle dedi müşteri hizmetleri root atmayın dedi

güncelleme yaptıktan sonra sinyal sorunu oluyo arada hat giidiyo dedim telefonu sıfırlayın güncelleme yapmayın dedi

kafayı yemişler özetle.

İnceleme videosu yayımlayamıyorum şuanlık en kısa sürede inş yayımlıycam benden bu kadar iyi geceler

• Telefonun aslında turkcell ile gelmesi bir sorun değil sorun olan ram miktarı. Güncelleme ile ram 512 mb gözüksün yeterli.
    Sesi gerçekten çok az ama sesine birşey yapamayız.
    Kamerası karanlıkta gece modunu açtığınız sürece karıncalı gibi oluyor gerçekten. Gece modunu açmazsanız zaten birşey gözükmüyor.(bağlanma sorunu düzelsin göstereceğim gece kamera performansını)
    Wifi sorunu güncelleme ile çözülür.

Birde güçlü bir pil aldınızmı tadından yenmez bir hal alır telefon
  • Arkadaşlar teli bende aldım ve güncelleme yapmadım şuan bağlantıda herhangi bi sıkıntı yok
    12 oyun yükledim asphalt 6 -samurai 2 -strikefleet -flight control-speed motor-zombie ace-rf2012-hawk-angry birds-fruit ninja-order and chaos-
    bir tek son oyunu beceremedim onun dışında bir sıkıntı yok
    sonra igo navıgasyon ykledım oda sıkıntısız çalısıyor istedğiniz inceleme varsa amatrcede olsa yapar koyarım buraya burda bana söylemeniz yetrli bence telin tek sıkıntısı sarjı onada ebayda 2bn küsür amperli batarya onu sipariş vericem inş
  • Öncelikle cihazin hayirli olsun dostum.

Batarya sikintisindan bahsediyorsun bataryasi 1 Gün tam yetiyor mu ? eger yetiyorsa 1 gün bana yeter. Birde ebaydan alacagin 2bn küsürlük batarya telefona zarar vermesin sonra birde orjinal mi oluyor o bataryalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Öncelikle cihazin hayirli olsun dostum.

Batarya sikintisindan bahsediyorsun bataryasi 1 Gün tam yetiyor mu ? eger yetiyorsa 1 gün bana yeter. Birde ebaydan alacagin 2bn küsürlük batarya telefona zarar vermesin sonra birde orjinal mi oluyor o bataryalar...

dostum daha dün aldım 3 günden sonra pil tam performansa kavusuyormus 8de actım teli ve süreklü wi-fi açık ve oyun felanda oynadım %66 sarj kaldı sanırım bu bıraz daha iyileşir vede batarya konusunda tam bir bilgim yok açıkcası biraz daha bekliyecem. beşiktasta aldığım yerde sıkıntın olursa orjinal batarya getirtirim dedi olmadı öle yapıcam yani olmadı yanımızda bozuk para gibi yedek batarya taşıcaz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.