Şimdi Ara

sony xperia U mu ! sony Ericson Neo v Mi Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkdaşlar 1-2 Gün içinde bende Akıllı telefon almak istiyorum ilk aklıma takılan neo V idi sonra Arc s olabilirdi ama kasasında catlamalar oluyormuş Formda biraz baktım

ben biraz titiz kullanıcıyım banim sinirimi bozar o tür seyler su anda ikileme düştüm Şu anda neo v ve sony U alabilirim ama sony U H. bellek takılamıyor biliyorsunuz zaten anlatmama gerek yok

sizce ne alayım Neo V Mi sony U eğer ikisinden birini kullanyorsanız iyi ve kötü yanlarınıda yazarsanız sevinirimm sizden gelen yorumlara göre karar vereceğim büyük ihtimal yarın sipraşimi geçmeyi dşüünüyorum

ben Neo V den yanayım ama elime 1 hafta bile kullanılmamış sıfır 600 tl şimdi bir ikilime düştüm sar değeri yüksekmiş sebeke sorunları var gibi sorunlar okudum

şimdi hangisini alayımmmm

birde sizlere sorayım dedim ...

• aslında u daha güzel ama 8gb den aşağısı bence yetmez.neo v kendim kullanıyorum,tavsiye edebilirim.ama eğer u nun hafızası bana yeter derseniz u işlemci bakımından üstün.
  • evet Sony Xperia U çift Çekirdekli biri işlemcili telefon bana yetmez ama kulanılır ama gönlüm hiç ondan yana değil

Neo kullanıcısıyım dedin hiç bir sıkıntın oldumu Telefonla ilgili sıkıntın oldumu telefonunu adroid Güncellemsi yaptın mı yaptıysan sence
    hangisi daha güzel 2.3.4 mü yoksa 4 mü telefonu hangisi daha iyi öünkü ikisinde de şikayetler var
  • Şu anda 1000 TL altı olan yani orta segmentte alınacak iki telefon var:Ace 2 ve Sola
    Sola'da indirim yok ama Ace 2'yi Bimeks'ten 100 TL indirim çeki kuponuyla 800 TL'ye alabilirsin.Son olarak alacaksan bu iki telefondan birini al, başka bir telefon alıp forumda aldığım gibi sorun yaşıyorum diye konu açma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MZAHID

evet Sony Xperia U çift Çekirdekli biri işlemcili telefon bana yetmez ama kulanılır ama gönlüm hiç ondan yana değil

Neo kullanıcısıyım dedin hiç bir sıkıntın oldumu Telefonla ilgili sıkıntın oldumu telefonunu adroid Güncellemsi yaptın mı yaptıysan sence
    hangisi daha güzel 2.3.4 mü yoksa 4 mü telefonu hangisi daha iyi öünkü ikisinde de şikayetler var

4 e hiç güncellemedim.2.3 çok stabil.bolca oyun oynarım 1-1.5 gün hatta oyun oynamazsam 2-3 gün götürdüğü bile olur.telefonla ilgili şimdilik tek sıkıntım kamera tuşu çizilmiş.ama tahminimce benden kaynaklı.birkaç kez düşürdüm,birde ara sıra kolanyayla silerim telefonu.başka sorunum olmadı.eğer diğer markalara bakarsanız,arkadaşında dediği gibi ace 2 de güzeldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.