Şimdi Ara

Sony Xperia Ultimate geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• söylenti söylenti söylenti
    ekran kasa oranı %80 olacak diye yazılıyor
    çerçevesiz değil azaltılmış bilindik xperia modellerine benzeyen çok fazla hayal kurmayın deniyor.
  • Sony bu defa çıkarıp masaya vurmuş

• Bunlar piyasada oldukları zaman süresince yürüttükleri tek bir politika vardı. Aykırılık, ve bununla doğacak tek alternatif olma amacı.
    Bunu Betacam, BluRay (ilk zaferi), Omnibalance, PS Now, PS3'ten Linux'u kaldırma, Mobilde arka cam ısrarı (bu yüzden Z2'nin kötü yapıştırılmış camının düşmesi, ve ikinci zaferi) Bootloader kilidini kaldıranlara kamera sürprizi yaşatma, özel yazılımları lisans kaygısıyla bozuyormuşmuş) EIS, IPS ekran (önceden de TFT ekran, mutlaka geriden gelmek istiyorlar mobil ekran konusunda,adını da Bravia Engine diyerek pazarlıyordu, ikinci Retina vakası.)
    Bu telefon da çöp olacak, yapacağı telefonun U11 Plus'dan farkı sadece çift kamerası ve htc'nin sevimli arka camı yerine kullanacakları ayna cam ile yine htc ye göre kabaca sert köşe geçişleri, Samsung'u da yanına aldı bu konuda Sony, Nokia da dünden razı zaten, sonumuz hayır olsun, eğer BluRay sonrası zaferi Omnibalance çizgisi olursa alacak telefon bulamam şahsen kendime.

• Telefonun arka yüzeyinin kaymasından şikayetçi olanlar Aliexpress'ten karbon fiber desenli etiketlerden alabilir. 1 dolar gibi ucuz bir şey. Hem elden kaymıyor, hem parmak izi tutmuyor hemde çiziklerden koruyor.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Eskiden sony nin arayüz ve pencerelerin tasarımı daha iyidi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Hocam yarama tuz bastın şimdi

Xperia Z ailesinden hemen hemen her telefon çok kolay ekran kırıyor gördüğüm kadarıyla. Z5 Premium’u silikon kılıfla kullanırken yemekte cebimden düşürmüştüm, o yükseklikte kırılmıştı ekran. Telefonsuz kaldığıma mı yanayım çıkardıkları faturaya mı bilememiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exterminio

Hocam yarama tuz bastın şimdi

Xperia Z ailesinden hemen hemen her telefon çok kolay ekran kırıyor gördüğüm kadarıyla. Z5 Premium’u silikon kılıfla kullanırken yemekte cebimden düşürmüştüm, o yükseklikte kırılmıştı ekran. Telefonsuz kaldığıma mı yanayım çıkardıkları faturaya mı bilememiştim.

Olur mu yaaa. St Batuhan a göre illa kırılacak diye bir şey yokmuş.
    Ama nedense Sony kullanan tanıdığım kim varsa ekranı kırıldı.
    Gorilla Glass yerine DragonBilmemne saçmalığı kullanıyorlar diye mi bilmiyorum...
  • böyle bişey olsa ne güzel olurdu.Sony Xperia Ultimate geliyor
    Sony Xperia Ultimate geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniseyy

Ois yerine yine Eis mi olacak? Ois lisansı pahalı mı bu kadar eis de diretiyor yoksa japon inadı mı?

yıllardır (10 senedir) Sony Ericsson /Sony kullanırım, Sony' den vazgeçme sebeplerimden birisi....

Sen git en iyi sensörleri üret (samsung'a, iphone'a sat) ama o sensörleri amiral gemisi dediğin modellerde kullanma...

xz1 Compact Türkiyede olsa, kamerasında OIS olsa ve diyafram açıklığı 1.8 seviyesinde olsa hiç düşünmem alırım.

OIS olmayınca gece çekilen videolar çok kötü oluyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=9sV9Y2kBPr0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 1 Şubat 2018; 13:49:5 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.