Şimdi Ara

Sony Xperia Xa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.433
Cevap
21
Favori
63.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35dk oyun. 14dk+22dk tel konuşması. 24dk sosyal medya gezmis. 40dk film izlemis. Ustune de 20dk youtubeden video izlemis. Oglen 3e kadar bunlari yapiyosan calismiyon, bi zikim yapmiyon demektir. Bi de ahkam kesiyor hiyar agasi!!! Calisan insan gun içinde nereden bulacak bu kadar vakti??? Cok biliyo millet walla. Her parasi olan kosa kosa telefon alip test yapip salak salak yorumlar yapar oldu yaw!!! Gözü kapali inanmayin ismail hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr808080 -- 10 Temmuz 2016; 18:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    kullanıcısına yanıt
    mrb k.bakmayın rahatsz ettım ben bu tl almayı dusunuyorum öyle oyun oynayan srklı kullanna bir insna degılm bnm için kamere özellıgı ıyı olan bir tl lazım hicte anlmam tl dan yardımcı olabılırmısınız sizce 1400 tl alınırmı yada başka bir tl önerınız varmı ?@
  • Neresi 1400 Lira ediyor bu cihazın şimdi ? Neyse, 3-4 ay sonra 1000 Lira'lara inmeye mahkum.
  • 1.400 liraya Sony avucunu yalar. Elinde kalacak telefonlar Sony'nin 2 ay sonra bin liraya kadar inecek fiyatı mecbur.

• kesinlikle 1400 lira fiyat bu telefon için çok fazla 1000 lirayı geçmemeliydi. maalesef çok alıcıyı ıskaladı sony
  • Sony E5 var 1000 TL ye ona da bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Sony E5 var 1000 TL ye ona da bakabilirsiniz

1.5 GB ram ve 720p ekranlı E5 mi ? Kalsın. LG'nin 1080p ekranlı 2 GB ramli telefonları bile 750 TL.
  • Bu arada XA Teknoseyir incelemesinde söylendiğine göre 16 GB olmasına rağmen Sony ve Google uygulamaları yüzünden 8 küsur GB ile çıkıyormuş kutudan.
  • Arkadaslar ben telefonu birkac gun icinde alacağim insallah. Donanım manyagi degilim. Sadece sosyal medya kullanirim biraz ve bi de kelimelik oynarim :) Gunluk isimi gorsun yeter. Kamera da fena diil. ama tasarımi beni bitirdi. Baska alip kullanan yok mu peki hic yaw???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr808080 -- 20 Temmuz 2016; 10:21:19 >
  • Yalan. 10,3 gb ile çıkıyor

• Cihazi aldiniz mi hocam? Eger oyleyse hayirlisi olsun. Deneyimlerinizi bekliyoruz. Ben de cok begendim cunku cihazi

• 3 gündür kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir kasma yaşamadım kamerası gün ışığında güzel çekiyor pil performansı kullanıma bağlı YouTube 1,5 saat video 1 saat internet 30 dakika konuşma yaptım %40 şarjım kaldı 4.5 G sürekli açık oyun oynamayı sevmem oyunda şarjı Ne kadar götürür bilmiyorum tasarımı çok şık donanım düşük gibi görünsede bunu hissetirmiyor cihazi aldım diye övüyorum zannedilmesin tabiki çok iyi cihazlar var beni cezbeden tasarımı oldu gm5 alacağıma bu telefonu aldım ve memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankutarda -- 23 Temmuz 2016; 22:28:58 >
  • Gün ışığında her telefon iyi çeker. Önemli olan iç mekan çekimleri.
  • Ben de hemen hemen 3 gundur kullaniyorum. Gece cekiminde de netleme cok hizli. Onceki cihazim s7 idi. Cok gereksiz pahali diye satip daha orta halli bu modele gectim. Inanin hic bir fark yok su an icin. Nassi olmaz hocam derseniz bit kadar ekranda 4k çözünürlük olsa ne olur hd olsa ne olur. Bunun da ekran net, Menuler arasi gecisler hizli, kamera acilisi netlemesi hizli, ustelik cok daha az isiniyor. Ve bence daha şık gidip bir daha en ust modellere hayatta para vermem sadece sosyal medyada takilip arada birkac resim ceken biri olarak..

• Pil performansı nasıl acaba. Ben de alacağım da

• Pil performansı kullanmaya bağlı note 5 kullanırkende akşamı yapıyordum bu telefonlarda akşamı yapıyorum aynı kullanımla
    Kamera gece çekimlerinde pek iyi değil oda ışığında başarılı manuel ayar yaparak güzel resimler elde ediliyor

• Ya beyler belki sacma gelecek ama birsey soracagim. Suan samsung telefonu var. Simdiye kadar ailemle program uzerinden degil normal olarak görüntülü gorusme yapıyordum. Yeni birsey öğrendim sacmama geldi.
    Kardesimin teli lg g3 onunlada goruntulu gorusuyorum. Xperia xa nin ozelliklerine baktigimda 3g goruntulu gorusme özelliği yok görünüyor. Bu telefonu alirsama ailemdeki diger samsung telefonlarla program araciligi olmadan goruntulu gorusemezmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikadam -- 24 Temmuz 2016; 16:07:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

Ya beyler belki sacma gelecek ama birsey soracagim. Suan samsung telefonu var. Simdiye kadar ailemle program uzerinden degil normal olarak görüntülü gorusme yapıyordum. Yeni birsey öğrendim sacmama geldi.
    Kardesimin teli lg g3 onunlada goruntulu gorusuyorum. Xperia xa nin ozelliklerine baktigimda 3g goruntulu gorusme özelliği yok görünüyor. Bu telefonu alirsama ailemdeki diger samsung telefonlarla program araciligi olmadan goruntulu gorusemezmiyim?

Bir yasima daha girdim. Biraz eastirna yaptim ve yaiklarim dogruymus. Bu kadar sacma birsey olurmu? Sirf bu ozelliginden dolayi tekefindan vazgectim.

• quote:

quote:

Ya beyler belki sacma gelecek ama birsey soracagim. Suan samsung telefonu var. Simdiye kadar ailemle program uzerinden degil normal olarak görüntülü gorusme yapıyordum. Yeni birsey öğrendim sacmama geldi.

Bir yasima daha girdim. Biraz eastirna yaptim ve yaiklarim dogruymus. Bu kadar sacma birsey olurmu? Sirf bu ozelliginden dolayi tekefindan vazgectim.

Neresi saçma ? Sony'nin hiç bir cihazında operatör üstünden görüntülü görüşme yok. LG G3'tede yok. Sizin dediğiniz 4G üstünden görüntülü görüşme. Ona Vilte denir. Oda Sonylerde yok.

• Fiyatlar 200 tl uygun olsa çok güzel aslında bu telefonlar. İşlemcisi gayet yeterli oyunla aranız çok yoksa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.