Şimdi Ara

Sony Xperia Xa (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
21
Favori
63.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanky

Bende bugün füme rengini aldım bakalım biraz kullanayım deneyimlerimi yazarım

Hocam cihaz nasıl, 3 günlük deneyimini aktarabilir misin özellikle stabilite ve şarj durumunu. Forum biraz sessiz kaldı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırını 1220 TL'ye bulabiliyorken ikinci elini 1200 TL'ye satmak nasıl bir müptezelliktir allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 7 Ağustos 2016; 13:15:44 >

• Kullanıcı arkadaşlar %100'den %1'e kaç saat ekran süresi alıyorlar SS ekleyebilirler mi acaba

• Arkadaşlar bende Xperia z arızalanınca xa ya geçiş yaptım kasa çok şık performans ve diğer ayrıntı için kullandıkça bilgi vereceğim telefon sony garantili 1150 civarına geldi sıfır fiyat

• Pil performansı için forumu takip ediyor dum tereddüt lüyüm ama olsun kasa çok şık bana yeter

• tazcan kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin hocam, size hak veriyorum, tasarimi yetiyor, zaten bugun hangi telefonu alirsaniz alin, pil sureleri cok yakin birbirine, ama tasarim olarak farklilasiyor bence cihazlar. Misal, bende bundan once samsung s7 vardi. Guncellemelerden sonra cok isinmaya basladi, eh baktım gunden gune de daha az kullaniyorm cihazi, 3 ay kullandiktan sonra degeri daha da dusmeden satip orta halli birsey alayim dedim. Biraz arastirinca xa modelini gordum. Ozellikleri fen degil, tasarimi cok hostu. Inanin performans olarak s7 den hic farki yok, samsung isim yapmış bir kere, ayni isleri bu cihazda da cok rahat yapıyorum. Kamera da sasirtici sekilde hizli ve iyi çekiyor. Umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız, 3haftalik kullanimda sıkıntı cikarmadi cihaz bana.

Bu fiyata nerden aldınız hocam

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    Gg den aldım n11 dede o fiyat 50 tl bonus veriyor

Link paylaşabilirmsiniz hocam

• Cep telefonuna taksit geri geliyormus duydugum kadariyla, artik bu forumda kimse kalmaz, zaten bir avuc kisiydik taksitlendirme geri gelince herkes pahali telefonlara yonelir kesin ! Halbuki pahali telefon demek iyi telefon demek degil bence artik, bilmem katilir misiniz?

Lg nin işgüzarlığı Snapdragon 801 i çok zorluyor 2K ekran.

• monarch25 M kullanıcısına yanıt
    Xperia E4g kullanıyorum 1 gb ram var çektiğim tek sıkıntı sekmelerin yeniden yüklenmesi. Kasma donma yok genelde, bazen oluyor o da tüm bu sayacaklarım olurken biri ararsa falan. ben müzik çalarken chrome da 8 sekme açan, aynı zamanda you tube uygulamasından video açık şekilde alta atıp bekletip Nss oynayan biriyim Diğer markaları bilmem ama 2 gb ramli Sony ye kefil olurum. Çünkü E4g yi bir senedir kullanıyorum durum bu.

• Şahsım adına pahalı telefona 24 taksit filan yapmam, ben telefona beni memlekete ışınlanmadığı sürece 2000 üstü para vermem. Haa eğer çok beğendiysem bi telefonu sabırlıyımdır pusuya yatar beklerim 1 yıl da geçse fiyat düşünce kaparım

• Biraz daha para katabilirsem A5 2016 alıcam ama katamazsam bunu alırım.

• Bu telefonu almayı düşünüyorum ama çoğu sony telefonunda kronik problemler oluyo bunda öyle bi problem var mı?

Hocam link işini yapamadım gittigidiyor arama motoru na Xperia xa yazın ilk o çıkıyor zaten 1219 elli de bonus indirim

• Arkadaşlar tam kullanım aşamasına geçemedim ama eski Xperia z emden kamera sı bariz fark var ikisi de 13 mp ama xa net lik açısından önde ön kamera sı da iyi diğer ayrıntı ları sonra paylaşacağım

Hocam %100'den %1'e kadar kullanıp pil kullanımından ekran süresini SS atarsan sevinirim, şarj konusunda bi fikrimiz olur, ayrıca ısınma var mı, oyun oynuyorsan oyun performansı nasıldır bilgi aktarırsan bizim için de faydalı olur. Xa Ultra'ya daha yakındım ama dün arkadaşın biri ekran süresini SS atmış 2 saat 49 dk, vazgeçtim bende buna yönelicem eğer beklediğim gibiyse

Arkadaslar bence bu sanal degerlere takılmayın. Eger masabasi çalışansaniz, tum gun bi yerde çakılı çalışıyorsanız alin gecin. Oyunlarda takilmiyor, isiniyor ama bir samsung s7 kadar degil. Muhim olan kullanim deneyimidir, 1 aya yakin kullaniyorum, benden daha uzun kullanan yoktur sanirim burada, en ust modeli de alsaniz haywan gibi kullanirsaniz bir gunu cikartamazsiniz, beklentilerinizi düşürün bence..

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama Sony'e bu denli aşina ve de memnun iken samsung'u hele de a5'i tavsiye etmem. :) Gerçi bende benzer bir ikilemdeyim ama neyse. :) z3 plus kullanıyorum yakın zamanda note-5 alma durumum var ama böyle bir hamle yapsam mı diye çok kararsızım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.