Bildirim
Sony Xperia Xa Ultra (107. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar iyi aksamlar siz kullanicilara sormak istedigim bazi hususlar var yardimci olursaniz sevinirim.
1. Kulaklik performansi nasil, kendi muzik calarinin gelismis ayarlari var mi. Uzun zamandir lisansli player pro ve dsp paketi kullaniyorum ancak ram tuketimi fazla oldugu icin stok oynaticiyi kullanmak istiyorum.
2. Tum kablosuz baglantilar wifi bluetooh 3g vs kapali haldeyken sadece film oynatarak full sarji kac saat ekran suresi veriyor bu tarz bi deneme yaptiniz mi.
3. Kutudan 6.0 la mi cikiyor. Eger oyleyse 7 ye guncellemeyi dusunmuyorum cunku ailedeki hangi teli 7 ye yukseltsem batarya olumsuz etkilendi.
4. Makro cekimlerinde basarili mi. Ayrica normal cekimlerde hdr modu nasil gercekci mi yoksa asiri yapay mi gorunuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sorduğunuz tüm soruların cevabı önceki sayfalarda mevcut bir göz atarsanız. Şunu da belirtmek isterim ki bu telefonu almamanız için yüzlerce sebep görürsünüz eğer forumu dikkatli okursanız. BU KRONİK SORUNLARLA DOLU TELEFONU ALMAYIN , ALDIRMAYIN! Ve 1 Ocaktan bu yana devam eden hakem heyeti davam da bugün sonuca ulaştı , telefonumun kronik sorunlu olduğu kesinleşti ve paramın geri iadesi kararı çıktı!! Şu lanet Sony'den kurtulmama birkaç adım kaldı!!!!! -
Arkadaşlar bazı uygulamalarda sayılar çıkıyor yanında.. Bilen yok mudur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geriye yonelik 5 6 sayfayi okudum. Bircok sorundan bahsedilmis daha da geriye gitmeye korktum acikcasi. Anladigim kadariyla telefonu bastan beri sorunsuz olanlarin hep boyle devam etmis. Ayrica ekranda sari leke olayida kronik gibi gorunuyor. Kullandigim samsunglarda kronik sorun hic yasamadim yasamak da istemiyorum acikcasi. Ancak bu fiyat bandinda da alicak telefon yok. Alinacak adam gibi cihazlarda 1800 1900 den basliyor ki o rakamlara cikmak istemiyorum. Sanirim 2. El eski amirallere yonelicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün numaramı türk telekoma taşıdım, 6 saattir kullanmaktayım ve daha hiç kopma yaşamadım. 1 saate yakın telefon görüşmesi yaptım ve 1 saattir mobil veri açık, şimdilik sorunsuz.
Zaten su anda cogu yerde bu model yok, olan magazalarda da asiri pahali. Su saatten sonra xa 1 veya xa 1 ultra daha mantikli..
ben c5 ultra kullanıyordum. cihazın partition bölümlerini bozup servise verdim garanti içi olarak çünkü servis partitionları bozuk telefona bakamıyor. biosu olmayan cihaza bakmaya çalışmak gibi, değişim cihazı çıktı xa ultra verdiler grimsi olanı, siyah diyemi geçiyor bilmiyorumda note 4 ü andırıyor bana. ilk geldiğinde içinde marshmallow exchange unit yazılımı vardı customized turkey yükledim flashtooldan cihaz şahane. içinde 70 tane oyun var ssleri yüklicem müsait olunca. pili c5 e göre daha iyi gidiyor, c5 3000mah bu 2700 yinede şaşırdım, abi telefona abanınca c5 yanıyordu el değmiyordu ben bu cihazda en ufak ısınma yaşamadım la max ılık oldu, kamera aşırı pil tüketiyor aynısı c5 te de vardı. bence telefon güzel sinyal sıkıntısı çekmiyorum. c5 te anten problemi vardı bunda iyi yokmuş, 3 gb ram adeta ilaç gibi geldi uygulamalar max 2 saniyede açılıyor... ama herzamanki gibi bloatware dolu sistem olarak. cihazı açtığımda file manager olmamasına şaşırdım :D
bence 10 üzerinden
xa ultra 7
c5 ultra 4 alır kanaatimce. telefonun mimarisine çalışacağım xda da baktım azda olsa developerlar var onlara yardım edeceğim mümkünse romda yapacağım c5 te yapmıştım ama imei görmüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 10 Eylül 2017; 15:43:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuncaypo
Uyumdan kasıt Quick Charge 3.0 desteğidir. XA Ultra da olup olmadığını tam bilemiyorum ama
emin ol kesinlikle daha hızlı şarj edecektir.
telefonun spec sayfasında accessories bölümünde uch12 gösteriyor, MediaTek® Pump Express Plus™ 2.0 destekliyormuş ben cp-ad2 kullanıyorum max 500mA veriyor, samsung travell adapter denedim yaklaşık 1.5 mA alıyor, asus 10050mah power bank ile ise yaklaşık 900mA alıyor. bende bi deneyeceğim uch12 yi
ayrıca flashtool ile 7.0 yüklemeye çalışınca hata alabilirsiniz fsc script is mandatory gibi birşeydi. pm atarsanız yardım edebilirim bu konuda.
birde bu telefonda volte varmı? cihazın radyo info bölümünde volte ile ilgili bir seçenek var ufak bir araştırma yaptım operatörün detkelmesi gibi birşey gerekliymiş, ama dual versyonunda volte kullanılıyor, kafamı karıştıran cihazda volte ile ilgili açılıp kapanabilen bi seçenek var. turkcell uygulamasından geçiş yapmak istedim desteklemiyor gibi birşey dedi, turkcell sayfasından baktım birkaç tane telefon destekliyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 10 Eylül 2017; 16:1:40 >
-
ayrıca söylemiş olayım, eğer nougat ta iseniz cihazınızı rootlayabilirim. pm atın numaramı veririm whatsapptan hallederiz c5 te birçok kişiye yardım etmiştim yeni cihaz geldi malum, burda da yardımım dokunsun sizlere -
-
arkadaşlar bugün yolda yürürken telefon cebimde idi baktığımda telefonun ekranı renkli renkli çizikler kendi kendine tıklıyor böyle bir durum başına gelen oldu mu ? -
Bu telefonu yeni kullanmaya başladım ama şarjım hemen %10 kayıp yasadı kısabi süred. Hattın çekmemesinden kaynaklı geldi bana wifi ile deneyeceğim bir de.
Bugün 300+ MB'lık bir güncelleme yayınlandı. Sony'nin gayrıresmi FB grubunda yazdığına göre XA Ultra'nın alacağı son güncellemeymiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Father Torque
Bugün 300+ MB'lık bir güncelleme yayınlandı. Sony'nin gayrıresmi FB grubunda yazdığına göre XA Ultra'nın alacağı son güncellemeymiş.
Bana da geldi bugün, 388mb ama wifi yok
7.1 olduğunu bilsem veriden indireyim ama değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı
quote:
Bugün 300+ MB'lık bir güncelleme yayınlandı. Sony'nin gayrıresmi FB grubunda yazdığına göre XA Ultra'nın alacağı son güncellemeymiş.
Yok değil ne oldu anlamadım hiçbir değişiklik yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei
quote:
quote:
Yok değil ne oldu anlamadım hiçbir değişiklik yok
Güvenlik güncellemesi falandır o zaman. Ben de indiriyorum şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla anlamadım sen ne zamandan beri kullanıyorsun bu cihazı bir şey soracaktım, bu kamerada falan gecikme oluyor görüntü yakalamada falan var mı öyle problemi senin cihazın?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla anlamadım sen ne zamandan beri kullanıyorsun bu cihazı bir şey soracaktım, bu kamerada falan gecikme oluyor görüntü yakalamada falan var mı öyle problemi senin cihazın?
1.senesi dolmak üzere. Kamera açılışı android 7de daha hızlı ama kaydetmesi 6ya göre biraz daha yavaş maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncellemede fark ettiğim tek yenilik uçak modunu kapattığımda artık eskisi gibi Bluetooth da açılmıyor şebeke ile birlikte.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X