Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinin telefonunu xperia x ile değiştirmişler sinyal sorunu var diye ben kabul etmem 5 inch ekranlı cihazı ekran farketmez diyenler için iyi bir fırsat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty1654

Birinin telefonunu xperia x ile değiştirmişler sinyal sorunu var diye ben kabul etmem 5 inch ekranlı cihazı ekran farketmez diyenler için iyi bir fırsat

Z5 Premium verseler güzel olur aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    ekran küçük ama daha iyi telefon ben bir şansımı deneyeceğim bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zidan650

ekran küçük ama daha iyi telefon ben bir şansımı deneyeceğim bakalım ne olacak

Ben bu cihazı sırf ekranı ve ön kamerası için aldım hadi xz olsa yine belki derim arka kamerada ve donanımda ciddi fark var ama x'in işime yarayan bir özelliği yok.

• zidan650 kullanıcısına yanıt
    Kvk Bakırköy servisine yolla

• quote:

Birinin telefonunu xperia x ile değiştirmişler sinyal sorunu var diye ben kabul etmem 5 inch ekranlı cihazı ekran farketmez diyenler için iyi bir fırsat

Ben kabul ederim veriyorlarsa ekran hariç üstün cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Ben kabul ederim veriyorlarsa ekran hariç üstün cihaz.

Kabul ederiz. Z5 olsa daha iyi. Buyuk ekran diye tablet verseler kabul mu edecez?

• Kimse zorla dayatmaları kabul etmek zorunda değil ben z ultradan bu cihaza geçtim şimdi ekranı ufak geliyor 5 inch hepten ufak ekran değişim kararı cıkınca xperia x i kabul etmem çıkan kararla giderim hakem heyetine paramı geri alırım

• Ayrıca ben cihazımı kvk kartal servisine yolladım ertesi gün geri geldi cihaz sağlam diye hiç bakmadılar bile cihaza o yuzden herkesin cihazını değiştireceği konusunda sony ye hiç güvenim yok

• Kartal değilde Bakırköy u denediniz mı ?

• Ben hiç servisle uğraşmayacağım direk hakem heyetine daha öncede xperia z aldım ekranda ölü pixel cıktı iki tane gönderdim üç tane olmadan işlem yapamazlarmış hakem heyeti ile hallettim şimdide o yolla paramı alcam

• yetkili servis garantili en ucuz ne kadar bu telefon?
  • Alan bin pişman sen hala nerede ucuz diye soruyon

• 3 gündür telefon beklemesi sorunu yaşamıyorum durup dururken sorun çözüldü

Sony Xperia Xa Ultra

Sony Xperia Xa Ultra

Sabah 8den beri ara ara veriyi kullanıyorum toplam 1 buçuk saat falan açık durmuştur 2 saat 26dk ekran sürem var şuan.

• quote:

Ben hiç servisle uğraşmayacağım direk hakem heyetine daha öncede xperia z aldım ekranda ölü pixel cıktı iki tane gönderdim üç tane olmadan işlem yapamazlarmış hakem heyeti ile hallettim şimdide o yolla paramı alcam

Hakem heyetine direkt gidebiliyor musun hocam? Cihazın garantiye gidip sorunun çözülememesi halinde hakem heyetine gidebilirsin diye biliyorum eğer bir bilgin varsa bu konuda bizi de aydınlatırsan sevinirim.. Çünkü ben de üni finalleri bitince telefonu yollayacağım garantiye .. eğer sorun yok derlerse aldığım gibi geri veririm taa ki para iadesi alana kadar.. Bir daha da lanet Sony 'e bulaşırsam iki olsun ..
  • Benim bu ikinci hep önce servise gönderdim sonra raporla heyete gittim

• Ben n11 den 1279 tl ye aldım. Bonus karta 100tl n11 bonus veriyor. Bana maliyet 1179.

Çıkması muhtemel sorunları göze alıp aldım, 2 günde geldi. İlk gün itibariyle bir sorun yok.

• Son 2 haftadır ya hiç çekmiyor ya tek diş çekiyor 2 aydır sorunsuz kullanıyordum Artık gerekeni yapsınlar

• Arkadaşlar ben bakirkoye gönderdim aynı cihaz ile değişim çıktı sinir oldum bu duruma. Öyle biz müşterinin istediği cihaz ile degistiremiyoruz dedi. Bu arada KVK ya 1.5 saatte ancak bağlandım. Neyse dedim Sony aradım tekrardan bana sıkıntı araştırılıyor cihazdan mı yoksa Vodafone hattından mı belli değil 2G ye al öyle kullan dedi. Araştırıyoruz güncelleme gelecek 1 aydan dedi. Beklemek istemiyorum cihazı kullanamıyorum dedim yeni cihaz gelince yine aynı problem olacak dedim o zaman bir daha gönderim dedi. Ya sinir ki bunlar yani kısaca telefonu kullanmadan beklicez kimseye de Sony felan tavsiye etmem alalı bir ay ancak oldu ondada bu sıkıntılarla boğuşuyorum....
  • zidan650 kullanıcısına yanıt
    Yeni verilen cihazı aldınızmı? İnsallah ayni Sorunlari yasamazsiniz. Bizde bir ayi gecti. Bir defa sarjdayken ekran kuculmesi olustu. Hemen gecti. Onun disinda Henuz kaydadeger bir sorun yok. Umarim olmaz, teli esim begenerek kullaniyor.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.