Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorun bende de var birkaç gündür. Ya çalmıyor ya da geç çalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazdan memnun olan yok bence admin bu konunun adını xa ultra mağdurları olarak değiştirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dokunmatik sikintisi sinir ediyor klavyede ilk tuşa basarken hiç algılanıyor ve bu beni sinir ediyor ya valla kiracagim telefonu artık sinirden. Çekmeme sorunu zaten ayrı bir sey valla açıp küfür edeceğim artik.

• VI.Mitridat kullanıcısına yanıt
    1ay içinde sıkıntı olursa iade edebilirsiniz. memnun kalırsanız da kullanmaya devam edersiniz.
    kendim kullanıyorum beyaz olanını
    3 ayı geçti. sıkıntım yok. memnunum.
    daha önce Samsung note edge kullandım
    farkı; ekran ışığı daha iyi parlak
    fotoğraf ve video detayları iyi. aratmıyor.
    ön kamerada da flaş led var
    batarya daha iyi gidiyor 2700 m.amper olsa da
    edgeye göre daha hızlı çalışıyor.
    biraz ağır biraz büyük alışıliyor.
    çekim sorunu yaşamadım. pahalı telefondan beklentileri yüksek oluyor.
    fiyat uygun bence servis sorunu da yok.
    uzun lafın kısası güncel cihaz. sorunsuz makine diye bir şey yok. al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser-ser -- 10 Aralık 2016; 19:38:36 >
  • ser-ser S kullanıcısına yanıt
    Nasıl iade edebileceğiz ki sim takıldı diye almazlar

• Change.org da kampanyayı başlatmış biri olarak aslında telefonumu gerçekten seviyorum ve ben samsungdan nefret eden bi adamım yani bu telefon gitse büyük ekranlı başka alternatif yok çünkü sony fanıyım ben
    Arada bir dokunmatik takılıyor ama güncellemeden sonra oldu demekki yazılımsal şebeke sorunum yok turkcelle geçtikteb sonra arka kapak cam olsa keşke hala onun eksikliğini hissediyorum z den beri cam kullandım çünkü ve kampanyayı hala insanlara yardım etmek amacıyla change.org da devam ettireceğim insanlara yardım edelim arkadaşlar mağdur olmasınlar ve kampanya başarıya ulaşırsa büyük ihtimalle telefonumu değişmeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Change.org da kampanyayı başlatmış biri olarak aslında telefonumu gerçekten seviyorum ve ben samsungdan nefret eden bi adamım yani bu telefon gitse büyük ekranlı başka alternatif yok çünkü sony fanıyım ben
    Arada bir dokunmatik takılıyor ama güncellemeden sonra oldu demekki yazılımsal şebeke sorunum yok turkcelle geçtikteb sonra arka kapak cam olsa keşke hala onun eksikliğini hissediyorum z den beri cam kullandım çünkü ve kampanyayı hala insanlara yardım etmek amacıyla change.org da devam ettireceğim insanlara yardım edelim arkadaşlar mağdur olmasınlar ve kampanya başarıya ulaşırsa büyük ihtimalle telefonumu değişmeyeceğim

Ben o 474mblik güncellemeyi hala yüklemedim ve dokunmatik sorunu yok. Şebeke sorunu zaten en başından beri yoktu. Kampanyayı bende imzaladım başarılı olurda XZ ile değişim çıkarsa kabul ederim yoksa Xa ultra ile devam

• bugün sony müşteri hizmetleriyle paylaştım sorunları adam diyor ki bugüne kadar sinyalizasyon ile ilgili bir şikayet bildiren olmadı. Ben de dedim ki olmuştur da siz görmezden gelmişsinizdir .. sonra eleman bir iki test yaptırdı , telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürün dedi.. az önce döndürdüm hoparlörü çalışmadı ses çıkmıyordu bir daha resetledim kendine geldi telefonun neresinden tutsak elimizde kalıyor canına yanayım. Bir hafta müddet veriyorum bu telefona belki resetlenince sorunları kendine gelmiştir yoksa kvk yolu görünüyor..
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Xz de küçük be ama kampanyayı başlatan biri olarak başarıya ulaşacağımı sanmıyorum ama

• 204 olmus

• Bende bugün cihazımı ekran dokunmatik sinyal ve mikrofon problemi nedeniyle kvk ya gönderdim bakalım sonuç ne olacak cihazı alalı 2 ay oldu
  • Dokunmatik sorunu yaşayanlar, özellikle beyaz renk cihaz kullanan arkadaşlar *#*#7378423#*#* bu kodu kopyalayıp telefona yapıştırın. Service info -> Firmware info bölümüne girip panel donanımına bakın ve ss atın kıyaslayalım.

Siyah Xa ultra:
    Sony Xperia Xa Ultra

• Sony'den beklenmeyecek hatalarla dolu xa ultra almak pişmanlıktır.
  • Telefondaki sinyal sorunu dışında dokunmatik ve mikrofon sorunu yazılımsal bir önceki yazılımda bunlar yoktu eski sürüme döndüm bende o yüzden şu anda sadece kopma sorunu yaşıyor telefon çok etkilemiyor ama olmaması gerekli nihayetinde bu bir sorun

• zidan650 kullanıcısına yanıt
    Google klavyeye geçtim.Dokunmatik sorunu düzeldi.Tek sorun Türkçe karakter yok.Uzun basmak gerekiyor.

• Telefonu ilk aldığım günden beri telefon açık olmasına rağmen arayanlar ulaşamıyordu daha sonra mobil ağlardan değişiklik yaptım düzeldi, şimdide karşıya ses gitmio bazen çok iyi gidior bazen sesin hiç gelimor dior karşı taraf, dokunmatik deseniz ayrı bi dert yazık 1600tl ye yazık..almayın.. Ne format ne servis ne sim değişikliği hiç bi işe yaramıor.
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    beyaz modelini kullanıyorum birebir aynı
    firmware info ekran. dokunmatik sıkıntısı ben de de başladı.
    Sony Xperia Xa Ultra

• Mikrofon sorunu taa 2013'te çıkan Xperia Z'den beri var. Sony hatalarından hiç ders almıyor.
  • Izgara guncellemesi çok iyi oldu 1 ekranda daha fazla simge gorebiliyorum. Bence telegon muthiş bendeki tek sıkıntı çerçevedeki birleşme yerlerinde bulunan çıkıntılar. Kılıfsız kullanınca elimle hissedebiliyorum.
    http://i.hizliresim.com/bkDdOd.png
    http://i.hizliresim.com/DB2voO.png

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.