Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: aloren11

Herkese merhabalar.
    Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama okuduğuma göre sinyalizasyon sorunu ve birçok sorunu varmış acaba bunlar kesin olarak kronik mi ? Xa ultra ya hiç bulaşmayalım mı ?

Her 10 kişiden 8'i sorunlar yaşadığını söylüyor forum ve internet sitelerinde. Uzak durmamız yararınıza olacaktır diye düşünüyorum. Bulaşmayın bence. Sorunlar kronik.

Büyük ekranlı bir telefon bakıyorum ve sony gibi bir marka da böyle model görünce çok beğenmiştim ama kronik sorunları aşırı derecede rahatsız ediyor kullanıcıları. Bilindik bir markadan telefon almak istediğim için pek bir seçenek kalmıyor çoğu markanın da kronik sorunları var.Kafalar iyice karıştı.

• Bende gönderdim garantiye bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon da SMS göndermiyor. Onun dışında sorun yok. Siyah XA Ultra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ??????

Benim telefon da SMS göndermiyor. Onun dışında sorun yok. Siyah XA Ultra.

SMS göndermeyen telefon da gördük. Diğer bahsi geçen sorunlar da yakın zaman zarfında baş göstermeden servisle iletişime geçerseniz iyi olur sizin açınızdan.
  • Abi 3310 gibi diyoruz ya, 3310 görevi bile yapamayacak mı bu telefon ? Vallahi garip.

Arkadaşımın var bir tane bundan memnunum dediği anda geri tuşu saçma sapan sorunlar çıkarmaya başladı. Güldüm istemsiz..

Umarım tum sorunlar halledilirde mağdur etmez kullanıcılarını sony..

• Arkadaşlar her gün yeni bir sorun çıkıyor. Siz yaşadınız mı bilmiyorum ama ben iki gündür alarm konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kısaca şöyle bahsedeyim.. Cumartesi gecesi uyumadan önce saati sabah 09.00 a ve 10.00 a kurdum. 9daki alarm sorunsuz çaldı kapattım ve uyumaya devam ettim sonra kendiliğinden uyanıp saate bakmak için kilidi açtığımda telefonun alarmı elimde çalmaya başladı ve saat 10.45 idi..anlayacağınız saat 10 a kurduğum alarm ben ekran kilidini açana kadar çalmadı. Benden kaynaklıdır belki diye kafaya takmadım bugün de üniye sabah gideceğim için saati 06.00 a ve 07.00 a kurdum, 06.00 daki alarm sorunsuz çaldı fakat yine bir süre sonra uyanıp telefon kilidini açtığım an telefon alarmı elimde çalmaya başladı ve saat 8 ı geçiyordu.''VE TELEFON OTOMATİK SAAT AYARINDA DEĞİL '' Sinyalizasyon sorunu, dokunmatik sorunu ve bu alarm sorunu cidden canıma tak etti.. 3 aydır elimde bu telefon bir şekilde para iadesi alma durumu olabilir mi? Yahut beyazlar mi böyle sorunlu siyah modeline geçebilir miyim bir bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: ??????

Benim telefon da SMS göndermiyor. Onun dışında sorun yok. Siyah XA Ultra.

SMS göndermeyen telefon da gördük. Diğer bahsi geçen sorunlar da yakın zaman zarfında baş göstermeden servisle iletişime geçerseniz iyi olur sizin açınızdan.

Windows mobile telefonlarda öyle yapıyordu hocam. Özellikle Lumia 950 XL kullanıcıları çok şikayetçiydi.
  • Servise göndermeye gerek yoktu mesaj ayarların mms ile gönder seçeneği ni devre dişi bırak SMS gönderir

• quote:

Orijinalden alıntı: sert.oguzhan.os

Arkadaşlar her gün yeni bir sorun çıkıyor. Siz yaşadınız mı bilmiyorum ama ben iki gündür alarm konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kısaca şöyle bahsedeyim.. Cumartesi gecesi uyumadan önce saati sabah 09.00 a ve 10.00 a kurdum. 9daki alarm sorunsuz çaldı kapattım ve uyumaya devam ettim sonra kendiliğinden uyanıp saate bakmak için kilidi açtığımda telefonun alarmı elimde çalmaya başladı ve saat 10.45 idi..anlayacağınız saat 10 a kurduğum alarm ben ekran kilidini açana kadar çalmadı. Benden kaynaklıdır belki diye kafaya takmadım bugün de üniye sabah gideceğim için saati 06.00 a ve 07.00 a kurdum, 06.00 daki alarm sorunsuz çaldı fakat yine bir süre sonra uyanıp telefon kilidini açtığım an telefon alarmı elimde çalmaya başladı ve saat 8 ı geçiyordu.''VE TELEFON OTOMATİK SAAT AYARINDA DEĞİL '' Sinyalizasyon sorunu, dokunmatik sorunu ve bu alarm sorunu cidden canıma tak etti.. 3 aydır elimde bu telefon bir şekilde para iadesi alma durumu olabilir mi? Yahut beyazlar mi böyle sorunlu siyah modeline geçebilir miyim bir bilgisi olan var mı?

Para iadesi için önce servisle konuşun. Yokuşa sürerlerse internetteki kampanya ve sorunların videolarını içeren linkleri de tüketici hakem heyeti dilekçenize ekleyin kanuni haklarınızı sonuna kadar kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam..

• Almayı düşünüyorum ama yorumlar kararımı degistirdi gibi gozukuyor kullananlar yazabilir mi uzun sureli ozellikle. 2 sene idare etmeli beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VI.Mitridat -- 7 Aralık 2016; 2:07:54 >
  • VI.Mitridat kullanıcısına yanıt
    Bizde esime aldik. yaklasik iki haftadir kullaniyor. S3ten gectik. Suana kadar problemsiz, net, sosyalmedya ve muzik agirlikli kullaniyor. Oyun oynamaz. Kamera da guzel cekiyor. Yalniz otomatik video- foto ayarina ne ben ne de o alisamadi. Onu iptal ettim. Bir de gece flasli cekim yapmayinca basarili denilebilir. Discekimde Flas acarsan resim bozuluyor. Genel olarak batarya da iyi. Normalde 1,5 gun yetiyor. Karar sizin. Fiyatina gore iyi ve şık bir tel. Kronik ariza cikarsa her telde cikabilir. 2.el bile alsaniz Garantili urun. Cunku cikali 3-4ay olmus. En azindan 1,5yil garantisi vardir. Ben tavsiye ederim. 2. Bir tane de kendime bile dusundum ancak bana boyut olarak biraz buyuk geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Sene iPhone 4s kullandım, ulan 5 senede bir telefon sadece benim kişisel hatalarım yüzünden 3 kere ekran kırıldı vs. onlardan bahsediyorum bunun haricinde tek bir sorunum olmadı.
    Geldik xperia xa ultra aldım, lanet olsun lanet !
    Çekmiyor anasını satıyım 6 inç ekran var internet keyfini süreceğim dedim hiç beklemediğim bir yerden problem var. ÇEKMİYOR
    Geldik 2.Kıl eden probleme SARI LEKE Lanet olsun lanet... Ulan bu sektörde iPhone harici hepsi yalan arkadaş.
    Servise vereceğim ne yapıyım artık.
  • Pazartesi kvk kargoyu aldı ama hala sistemlerinde gözükmüyor neden olabilir acaba Musteri hizmetlerini aradım 1.5 saat açan olmadı telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zidan650 -- 7 Aralık 2016; 13:30:47 >
  • Bu ön kamera fotoğraı ters çeviriyor bunu nasıl düzeltirim

• An itibari ile ekranda ghosting sorununu yaşamaktayım.
  • Ve şarj azalınca kenardaki ışıklarda dalgalanma oluyo çok hızlı bir şekilde gidip gelio dikkatli bakmak gerekiyor yoksa gözükmüyor.
  • sonyden orta seviye telefon alınmaz arkadaş ya amiral gemisi alacan ya da x gibi orta üst seviye
  • Instagram kullanan arkadaşlar bu hesaplardaki resimlerin altına yardırın xa ultralarınız ile ilgili sorunlarınızı.Madem göz göre göre mağdur oluyoruz sesimizi toplu halde duyuralım.

https://www.instagram.com/sonyxperiatr

İngilizcesi olan arkadaşlar buradan da yazabilirler..

https://www.instagram.com/sonyxperia

Şuan telefonumdaki güncel sorunlar sinyalizasyon , ara ara çok zor işleyen ve telefona reset atınca çalışan dokunmatik ve karşı tarafa sesimin çok kısık gitmesi.. KVK ya vermeme ramak kaldı..

• Sony Xperia Xa Ultra

Sony Xperia Xa Ultra

Telefonumun son hali konuşmalarda ses karşıya hiç gitmiyor sanki mikrofonu yok klavye yanlış basıyor şebeke çekmiyor ekran kayıyor dokunmatik zor algılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.