Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla kardeşim ne demek istedin anlamadım ama şöyle söyleyeyim ben ölümüne sony fanıyım yani ciddi ciddi sony ile bi bağım falan var sanıyor bazen insanlar kaç kişiye sony xperia aldırdım hatırlamıyorum ve kulaklık olsun telefon olsun vaio olsun alabildiğim herşey sonydir bundan sonra yine sony alcam xz değilde z5 düşünmeye başladım gibi zaten ama bu telefonda sıkıntılar var sinyal sorununu turkcelle hallettim ama dokunmatik tepki vermiyor bazen tasarım arka kapak dışında güzel ama ben z de vs cama alıştım sanırsam ne kadar büyük ekran sevsem ve bu telefonu ilk çıktığında 0 alsamda değişeceğim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsebilemezz K kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e geçiş herkeste çözüm olmayabiliyor, yeni aldığın için ilk 1 ay içerisinde teknik servise götürürsen ertesi gün yenisi ile değiştiriyorlar. KVK da böyle bir prosedür var.

Screenshotlarda gördüğüm kadarıyla şebekede çok fazla dalgalanma yok gibi ama yine de götür istersen.

• Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Bugün olmadı

• Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın ben de bir XA ULTRA kullanıcısı olarak 2 aylık deneyimimle söyleyebilirim ki bu telefonda kronikleşmiş sinyalizasyon sorunu var..Örnek olarak izlemeniz için bir video koyacağım buraya. Turkcell , Vodafone , Türk Telekom.. alayında durum aynı kimse kendini kandırmasın.. kaç kişi bu durumdan müzdarip ki change.org' dan XA ULTRA'ları toplayıp yerine başka model telefon verilmesi için imza topluyorlar.Sizden isteğim bu kampanyaya sizin de destek vermeniz. Zararın neresinden dönülse kardır arkadaşlar şu imza kampanyasından birşey çıkar mı bilmiyorum ama denemekte fayda var.

BU VİDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=eW8aZ7lqplY

BU DA SİNYALİZASYON SORUNLU XA ULTRALARIN BAŞKA MODEL İLE DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

https://www.change.org/p/www-sonymobile-com-tr-sony-sinyalizasyon-sorunu-ya%C5%9Fayan-xperia-xa-ultralar%C4%B1-toplas%C4%B1n-yerine-ba%C5%9Fka-model-versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert.oguzhan.os -- 2 Aralık 2016; 22:41:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sert.oguzhan.os

Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın ben de bir XA ULTRA kullanıcısı olarak 2 aylık deneyimimle söyleyebilirim ki bu telefonda kronikleşmiş sinyalizasyon sorunu var..Örnek olarak izlemeniz için bir video koyacağım buraya. Turkcell , Vodafone , Türk Telekom.. alayında durum aynı kimse kendini kandırmasın.. kaç kişi bu durumdan müzdarip ki change.org' dan XA ULTRA'ları toplayıp yerine başka model telefon verilmesi için imza topluyorlar.Sizden isteğim bu kampanyaya sizin de destek vermeniz. Zararın neresinden dönülse kardır arkadaşlar şu imza kampanyasından birşey çıkar mı bilmiyorum ama denemekte fayda var.

BU VİDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=eW8aZ7lqplY

BU DA SİNYALİZASYON SORUNLU XA ULTRALARIN BAŞKA MODEL İLE DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

https://www.change.org/p/www-sonymobile-com-tr-sony-sinyalizasyon-sorunu-ya%C5%9Fayan-xperia-xa-ultralar%C4%B1-toplas%C4%B1n-yerine-ba%C5%9Fka-model-versin

Imzaladim.

Sony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa Ultra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kimsebilemezz K kullanıcısına yanıt
    Hat değiştirsen de farkı olmuyor Volkan Manav bizzat tüm operatörlerle denedi yukarıdaki videoda var
  • İlginç gerçekten. 4gde 1 kere bile kopma yaşamadım. 3gde kopma, dalgalanma olmadı ama sinyalde düşüş var.
    Şuan vodafone hat takılı Xperia Z2 4gye geçmezken ( 2 çubuk h+) turkcell hat takılı Z1 ve Xa ultra 4gde 1-2 çubuk arası gidip geliyor. Ne kadar dikkate alınmalı bilmiyorum ama turkcell hat takılı ace 2 3 çubuk 3g çekiyor (telefonun 4g desteği yok).

Veriyi kullanmadığım zamanlarda 2gye alıyorum ki 2gde kopması imkansız zaten öyle bir durum olsa direk telefonu iade ederdim.

Kendi evimizde telefonlarımız hiç düzgün çekmez mesela bir odada 4g 3 çubukken hemen yan odada 2g bile 1 çubuk çeker oda rağmen Xa ultrada sorun yaşamıyorum 3gde 3-4 çubuk arası gidip geliyor.
    Geçen 1 buçuk saat telefon görüşmesi yaptım 3g modunda odalarda gezindim, koltuğa uzandım vs. seste hiçbir sorun yaşamadım.
    Merdivenlerde bile 1 çubuk 2g çekiyor aynı noktada çoğu zaman diğer telefonlar şebeke yok diyor.

Edit: Telefonlar toplanır, XZ verilir falan diye hiç umutlanmayın M5 bile o kadar sorunlu olduğu halde satılmaya devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 2 Aralık 2016; 23:59:29 >

• Hocam sorun yaşamıyorsanız muhalefet olmayın burada sorun yaşayanların sesini duyurmaya çalışıyoruz. Emin ol yüzlerce kişi bu sorunu yaşıyor. Biz de biliyoruz başka bir model ile değişimin öyle kolay olmadığını fakat en azından disimizden tirnagimizdan arttirdigimiz paralar ile aldığımız şu telefonun hakkını almak istiyoruz.Bunun için de boş oturmak yerine çabalıyoruz.

• sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Kampanyayı başlatan kişi olarak senin yorumunu okuyunca bidaha imzalamyasım geldi

• Hadi bakalım inşallah

• Son guncellemeden sonra sms atamıyorum komedi ne yaptıysam olmadı. Mesaj merkezi numarasi ellede girilemiyir sms aliyorum ama atamıyorum. Ah sony ah en rezil firma imiş kullandığı malzeme kalitesi iscilik yazılım herşeyi sıfır. Z5 premium da bile milleti keklemis dandik malzeme kullanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Hadi bakalım inşallah

Gelse ne değişecek, simdiye kadar kullandığım telefonlar arasinda en çöp arayuz sonyde. Hic birsey yok stock android. Hatta stock Android bile daha ozellikli. Dokunmatik tuş ayarları bile yok. Işık ayarlarının yanına centik konmamasi ses ayarlari bildirim menusu vs herseyi çöp. En çok kızdığım konu ise su telefona koydukları kamera flashı rezillik kendini aydınlatmaktan aciz birde foto cekcez bunla kameralara girmiyorum isterse 100mp kamera yapsınlar sonyden bir cacik olmaz.

• bir kişi dışında herkes memnun nasıl oluyorsa sadece o kişide herşey güllük gülistanlık
  • Herşeyi dört dörtlük diyen arkadaşlar bir sabah kalkıtığınızda ekranı böyle görürseniz sakın şaşırmayın

Sony Xperia Xa Ultra

Sony Xperia Xa Ultra

Sony Xperia Xa Ultra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben cidden bıktım bu telefonun sorunlarından.. Sinyalizasyon sorunu ayrı, dokunmatik sorunu ayrı. Şu an şu mesajı bile zor yazıyorum illa telefonu kapatıp açmam gerek.. Bugün sorun yok diye savunanlar yarın bizim durumumuza düştüğünde göreceğim onları. Para iadesi almamız mümkün mü acaba?

• Herkese merhabalar.
    Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama okuduğuma göre sinyalizasyon sorunu ve birçok sorunu varmış acaba bunlar kesin olarak kronik mi ? Xa ultra ya hiç bulaşmayalım mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aloren11

Herkese merhabalar.
    Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama okuduğuma göre sinyalizasyon sorunu ve birçok sorunu varmış acaba bunlar kesin olarak kronik mi ? Xa ultra ya hiç bulaşmayalım mı ?

Her 10 kişiden 8'i sorunlar yaşadığını söylüyor forum ve internet sitelerinde. Uzak durmamız yararınıza olacaktır diye düşünüyorum. Bulaşmayın bence. Sorunlar kronik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Gelen gideni aratıyor mu bari?

Benim dediklerim çıkıyor mu bari?

Darısı sana bilader

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Gelen gideni aratıyor mu bari?

Benim dediklerim çıkıyor mu bari?

Darısı sana bilader

En kötü Android bile en üst seviye wp cihazdan iyidir emin ol. 2016 yılında htc sensation XL kullanan arkadaşım var her türlü sosyal medya uygulamasını vs. kullanıyor ve her işini Lumia 735te olduğundan daha rahat ve hızlı hallediyor.
    Ben cihazdan son derece memnunum. Android dünyasının zaten sınırı yok. Sizde bekleyin gelişsin diye. Beta uygulamalarınıza ve beta sisteminize tapmaya devam edin

Gelişmişi varken gelişecek olanı alınmaz zamanında bize dedilerde dinlemedik.

2017 başında güncelleme desteğin kesilirse hiç şaşırma şimdiden haberin olsun. Zaten 2017de Surface Phone çıkarsa 640, 535 değil x50 serisinin bile desteği kesilir.

Ram cleaner falan kullanıyormuşsun olmuyor böyle ace 2 bile cm11 ile ram temizleyici gibi saçmalıklara ihtiyaç duymadan hızlı çalışıyor. Desteği kesileli 2 sene oldu ama android 6 bile yükleniyor cihaza. Git 520ye rs2 yükle edge açılırsa şükret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 3 Aralık 2016; 14:30:28 >

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Androidin bir hatta bir kaç tık ilerde olduğunu yazılımsal olarak bende biliyor ve dahası wp bölümünde bile soyluyorum. Ama şuanda konusu altında bulunduğumuz telefonun hatalarının hiçbiri herhangi bir wp telefonda yok..

Sana başarılar. Bak benim wp telefonlar için yaptığımın aynısını yapıyorsun. Sorun var, soruna çözüm arıyor yada yetiştiriyor yada olumlu izlenimlerini yazıyorsun.

Aynısı başına gelsin inşAllah :)

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.