Şimdi Ara

-Sony XPERIA™ XA1 PLUS- [ANAKONU]-YENİ GÜNCELLEME (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
4
Favori
30.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de o yüzden sıcak bakıyordum telefona aynı fiyata bu özelliklerde yok başka tel ama bu sorunları görünce soğudum birden çok kararsız kaldım huawei p smarta mı yönelsem napsam
  • hocam hatta sorun yok gözüküyor yazılımsal da sorun yok o zaman sıkıntı donanımsal eğer serviste bunda sorun yok böyle derse 2. bir XA vakası denebilir..

@skull62 hocam bu telefonun çok fazla alıcı sı olmadığından burada pek yorum yok. reddit xda 4pda gibi sitelere bak istersen daha çok yoruma denk gelebilirsini ama ben senin yerinde olsam mediatek işlemcili Sony almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

hocam hatta sorun yok gözüküyor yazılımsal da sorun yok o zaman sıkıntı donanımsal eğer serviste bunda sorun yok böyle derse 2. bir XA vakası denebilir..

@skull62 hocam bu telefonun çok fazla alıcı sı olmadığından burada pek yorum yok. reddit xda 4pda gibi sitelere bak istersen daha çok yoruma denk gelebilirsini ama ben senin yerinde olsam mediatek işlemcili Sony almazdım.
    Ben hepsiburada üzerinden aldım.Üstelik Rev.2 modeli.Media markt,vatan gibi yerlerden alsam garantiye gönderirdim.Şimdi kendim götürecegim kendim alacagım serviste büyük ihtimal birşey yok diyecek.

Hatta 1 çizgi çektigi yerde telefon çalıyor açıyorum rahat konuşabilmek için balkona çıkmam gerekiyor yoksa böyle tam çekmiyormuş gibi oluyor.

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Hocam başka operatör hattı ile dene istersen birde belki operatör hattının telefon seçme gibi sıkıntısı vardır bazen oluyor böyle şeyler.

kargo ile servise verebilirsin istersen. Teleservice üzerinden kayıt açıp kargoya verebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull62

ben de o yüzden sıcak bakıyordum telefona aynı fiyata bu özelliklerde yok başka tel ama bu sorunları görünce soğudum birden çok kararsız kaldım huawei p smarta mı yönelsem napsam
    İlginç bir şekilde xa1plus,xa1 ve xa1ultra zam yemedi.Beklenti meselesi xa1plus kötü bir telefon degil.Özellik ve fiyatı itibariyle çogu konuda memnun ediyor.Oturdugunuz yerde şuan ki telefonunuz 1 seviye çekiyorsa sorun olabilirbelki ama 2-3 çizgi felan çekiyorsa sorun olacagını sanmam.

https://www.webtekno.com/apple-dan-sonra-yeni-zamli-fiyatlarin-bir-baska-kurbani-huawei-p-smart-ve-huawei-p20-lite-h53365.html

• quote:

Hocam başka operatör hattı ile dene istersen birde belki operatör hattının telefon seçme gibi sıkıntısı vardır bazen oluyor böyle şeyler.

kargo ile servise verebilirsin istersen. Teleservice üzerinden kayıt açıp kargoya verebiliyorsun.
    Burda en iyi çeken hat turkcell vodafone biraz daha sıkıntılı ama tarifeleri itibariyle vodafone geçebilirim.

Bulundugum yerde turkcell 1 çizgi çektigi yerde vodafone çekmiyor.Ama başka telefonda turkcell olunca sony 1 çizgi çekerken digerleri 2 çizgi çekebiliyor.Başka telefon 1 çizgi çekince duruma göre sony çekmeyebiliyor.Buna servis ne yapabilir ki? başka telefonun full çektigi yerde bu çekmese tamam öyle abartılacak bir sorun degil.Bende böyle idare ediyorum.

Teleservice işi nasıl oluyor?

• ne zaman gelicek bu zamlar
    Servis anakart değişimine veya antende sıkıntı varsa anten değişimi yapabilir. Yada bu böyle yapılacak birşey yok derse geri de yollayabilir. Şans birazda . Teleservice kayıt açıyorsunuz sonra size kod geliyor o kod ile yurtiçi kargo ile yolluyorsunuz telefonu.

http://www.teleservice.com.tr/tr/service-routing.html
  • Genel olarak forumda telefonun çekim sorunu var denmiş. Eşim yaklaşık iki aydır kullanıyor, bayağı da telefon konusunda pimpiriklidir ama bir kere bile çekmiyor dediğini duymadım. Hatta arkadaşlarla pikniğe gittik. Gittiğimiz yerde telefonlar çekmez bunu hepimiz biliriz. Grupta iphone samsung telefonlar da var. Tabi kimsede şebeke yok. Bir anda eşimin telefonu çaldı. Hatta zor da olsa konuştu. Bizim şansımıza mı telefon böyle çıktı bilemiyorum.
  • No_DeaL kullanıcısına yanıt
    bende eşime aldım.çekim gücü,sinyal hiçbir sıkıntı yok.memnunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar esimin telefonunda donmalar oluyor sonrasinda sistem durduruldu gibi hatalar veriyor sizede oluyormu cozumu varmi acaba

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Evet bu sıkıntıları biz de yaşadık.Birebir aynı sorunlar.
  • cozumu varmi yazilimsal gibi sorun

Xperia Componion ile yazılım onarımı yapın hocam. Eğer düzelmez ise sorun donanımsaldır.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Onu dusundum musait oldugum zaman muhtemelen haftasonu yaparim uzun suruyomus cunki. Tesekkur ederim onerin icin insallah duzelir

İnşallah düzelir hocam. 2 saate yakın süre ayırmanızı öneririm. Ama sıkıntı giderilmiş oluyor genelde.
    x compact tan üstün yanı varmı kamera olarak xa1 den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

x compact tan üstün yanı varmı kamera olarak xa1 den.
    X compact kullanmadım.İkisini karşılaştırmadan bilemem.İkisinde de elektronik sabitleme felan yok eliniz titrediginde görüntü bozulur.Xa1 plus ön kamera da az da olsa balık gözü etkisi var ama kadraja herkes sıgar geniş açılı.

x compact
    23 MP,
    Cep telefonu için 1/2.3 inç Exmor RS™ görüntü sensörü,
    Üçlü görüntü algılama teknolojisi,
    Öngörücü Hibrit Otomatik Odaklama,
    0,6 saniyede Hızlı Başlatma ve çekim yapma,
    Az ışıkta fotoğraf çekme: ISO 12800'e kadar

xa1 plus
    23 MP,
    Cep telefonu için 1/2,3 inç Exmor RS™ görüntü sensörü,
    Hibrit Otomatik Odaklama,
    Hızlı Başlatma ve Çekim Yapma,
    Az ışıkta fotoğraf çekme: ISO6400

• quote:

İnşallah düzelir hocam. 2 saate yakın süre ayırmanızı öneririm. Ama sıkıntı giderilmiş oluyor genelde.
    2 saat sürmüyor.Yanlış hatırlamıyorsam 30/45 dakika.
    30/45 dakikada bitiyorsa iyi hocam z5 premium 1.5 saat ten az görmedim ben. Ben zaten en çok olanı söyledim ki ona göre zaman ayırın diye 5 dakika sonra telefon lazım olursa sıkıntı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.