Şimdi Ara

Sony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
719
Cevap
17
Favori
64.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beykozz

Hangi sürüme yükseldi şimdi??

Alıntıları Göster
    Yine aynı görünüyor. 8.0.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony android 9 sürümünü alacak telefonları açıklamış. Maalesef Xa1 Ultra almıyor.

Webtekno
    Sony, Andorid 9.0 Güncellemesini Alacak Cihazları Duyurdu
    https://www.webtekno.com/sony-andorid-9-0-pie-guncellemesi-alacak-cihazlar-h51714.html

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizGokhanTezcan

Yine aynı görünüyor. 8.0.0

Alıntıları Göster
    Pardon yanlış sordum derleme numarası

• quote:

Orijinalden alıntı: Beykozz

Pardon yanlış sordum derleme numarası

Alıntıları Göster
    48.1.A.2.50 olarak görünüyor.

• Arkadaşlar merhaba , yakın zamanda yeni bir telefon almayı düşünüyorum ancak xa1 ultra ile xa1 plus arasında kaldım hangisini neden önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Jugitive kullanıcısına yanıt
    Plusta parmak okuyucu var. Parmak okuyucuya alışkınsanız plus daha iyi gelebilir. Onun dışında boyut farkı var o da sizin tercihiniz. Özellik olarak hemen hemen aynı.

• Kılıf önerisi olan var mı bu modele nereden bulabiliriz ? Sony Xperia Z3 kullanırken kılıf bulamazdım.

• BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    Aliexpress en iyi tercihtir hocam. Sony aksesuarlarını bizim ülkede bulmak Ericsson zamanından beri hep zordu.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Var mıdır orada ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    orada yoksa hiçbir yerde yoktur zaten hocam.
  • önceki sony telefonumu (z2) mhl kablosu ile tv ye bağlayabiliyordum. xa1 ultra içinde böyle bir kablo varmı? bir çok yerde mhl yi desteklemediği söyleniyor. yani bu telefonu kabloyla tv ye bağlayamıyormuyuz?
  • Arkadaşlar herkese merhaba telefonu 2 gün önce hb den sipariş ettim. Ancak sonrasında bazı yorumlar okudum ve canım sıkıldı. Telefonun gerçekten çekim sorunu var mi? Xa modelinde varmış galiba xa modelindeki sinyalizasyon sorunu bunda da devam ediyor mu yoksa düzelttiler mi? Hattım turkcell.Bir de Ekran konusunda sorun yaşayan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betamaxx -- 15 Eylül 2018; 19:19:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • betamaxx B kullanıcısına yanıt
    3 aydır kullanıyorum hiç çekim sorunu yaşamadım. Herhangi bir sıkıntı veya arıza durumu yaşamadım. Batarya performansı da güzel, çok fotoğraf çekmediğim zamanlarda 2 gün idare ediyor beni.
  • polatz kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim.
  • XA 1 ultrada çift tıklama ile ekran açma ve kapatma özelliği var mı. Varsa nasıl ayarlanıyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

XA 1 ultrada çift tıklama ile ekran açma ve kapatma özelliği var mı. Varsa nasıl ayarlanıyor acaba.
    Kapatma varda açma yok maalesef

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Uyandırma için ekran ayarlarının en altına doğru bakın uyandırmak için dokun olması lazım.

Kapatmak içinde xperia home ayarlarından açabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, arkadaşıma telefon alacağız da araştırıyoruz, sizce bu telefon nasıl? Fiyatı 1400-1500 civarlarında geziyor gayet uygun fiyatlı şu anki durumda, bu telefon nasıldır? Kasması donması vs. var mıdır, veya yavaşlığı var mıdır? Verilen fiyatı düşününce çok fazla bir beklentiyle alınmıyor ama yine de para verilecek sonuçta Kullanan arkadaşlar kısaca en önemli artıları ve eksileri yazabilir mi, teşekkürler
  • arkadaslar suan oreo yuklu ve işlemciyi kontrol ettiğimde 2300 le calışan cekirdekler tam hıızda calışıyor. rıca etsem bi kontrol eder misiniz sizde durum nasıl. sıcaklıkta boşta 50 60 larda cpu z ile diğer programlarla da baktım aynı.

• GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Bence şu an ki piyasaya göre en iyi alternatif

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.