Şimdi Ara

Sony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
17
Favori
64.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanım sürem arttıkça çok etkilemesede çekim konusunda hafif bir sıkıntı olduğunu hissettim. Konuşmada yada net bağlantısında çok sıkıntı yok ama merkezde yanımda ki telefonlar 4g yi full çekerken benimki 1 diş düşük olurdu. Birkaç yerde denk geldikçe bunu denedim bu şekilde idi....

Ancak ben simkart ı kestirerek nano yapmıştım. Pek içime sinmemişti. Bugün sim kartı nano ile değiştirdim. Ve şuan hiçbir problem kalmadı telefon dahada içime sinmeye başladı... (hernekadar htc hala aklımda istese de o ayrı. ;) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 12 Haziran 2017; 19:20:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk çıkan XA kullanma faciasından sonra biraz temkinliyim bu modellere şebeke sorunu millete illallah ettirmişti hem XA hem de XA Ultrada.. Alanların çoğunun elinde kaldı cihazlar, servisler de hiç bişey yapamadılar. Düşünsenize bir telefonun en temel özelliği olan iletişim ve internet çalışmıyor paranla rezil olmak buna deniyor işte huawei aldım mutluyum

• Evet ilk sorun benden gelsin, ve öyle böyle değil gayet de ciddi bir sorun.

Abicim videoları oynatırken telefonda ses yok.. Evet evet telefonda video açınca ses birden gidiyor..

Yeni bir video falan açıyorsun sonra az önce açtığın videoya geri dönüyorsun yani bi süre geçince tekrar eski videoya döndüğünde ses geliyor.

Bu mesajı da içerde dizisini izlemeye çalışırken yazıyorum..

Diziyi puhu tv den izleyeyim dedim, izlerken bi telefon geldi.. Konuştuktan sonra diziye geri döndüm, ses yok..

Açıyorum kapatıyorum, 10-15,saniye ses geliyor sonra yine yok..

YouTube da da böyle..

Telefonu alalı 3 gün oldu..

Yuh yani ya..

Yıl olmuş 2017..video izlerken ses gidiyor be.. Pes arkadaş.

• Hocam siz yazdıktan sonra YouTube da denedim
    Yaptığım şu idi, seyrederken video değiştirmek, seyrederken telefon çağrısı almak, ekran bölünük kullanırken video seyretmek.

Arama gelip video ya dönünce yada video değiştirip sonra bir öncekine dönünce sizin yaşadığınız sıkıntı bende olmadı. Ekran bölünük YouTube seyrederken nete bağlanmak v.s yaparken de video larda oynadım yine bi sıkıntı çıkmadı.

Belki ben sizin sıkıntınızı tam deneyimleyemedim ama sanki bir sorun yok gibi bende...

(şimdide ekranı bölüp bir adet YouTube videosu açtım bir adet facebook tan bir video açtım. Biri çalışırken diğerine sonra diğerine seri geçişler yaptım aynı ekranda gayet hızlı ve sıkıntısızdı her iki videonun da çalışması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 13 Haziran 2017; 11:48:36 >
  • Selamlar,

Bende Xa1 Ultra almayı planlıyorum ancak pil beni düşündürüyor. Telefonda pek oyun oynamam normal kullanım pil bir gün çıkarırmı zira telefon almamın nedeni şuanki telefonumu gün içerisinde tekrar şarja takmak zorunda kalmam ve bunun olmasını istemiyorum.

kulanan arkadaşlar yardımcı olırsa sevinirim
  • Şahsi kullanımıma göre fikrim kesinlikle yeterli. Bir günü rahat çıkartıyor. Kullandığım sürece hiç sıkıntı yaşamadım.

Ancak diğer arkadaşların düşüncelerine katılıyorum. Yer olarak sıkıntı olmayan bu telefonda pilin kapasitesi daha yüksek olabilirdi..

• cihazda bildirim ışığı var mı arkadaşlar ?
  • Var...
  • Almayin arkadaslar sebeke problemi devam ediyor. Var gozukuyor ama aslinda yok. Ilk Xa larda ki gibi. Sony artik bitti. Birde japon olacaklar...

• True_Sun kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Cevabiniz icin teşekkür ederim

Önemli değil hocam...(ayrıca "var" şeklinde kaba cevap vermişim kusura bakmayın)

Ayrıca daha önce dediğim gibi bende şebeke problemi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 14 Haziran 2017; 15:25:16 >
  • Arkadaslar sebeke problemi bende de yok ayrica videolarda ses cikmama problemiyle de karsilasmadim yukaridaki yaziyi okuduktan sonra baya bir YouTube video testi yaptim ama herhangi bir sorunla karsilasmadim

• Bugün ilk kez alarma ihtiyacım oldu.. Ayarladım 1saat sonraya.. Ama güvenmediğim için ev telefonunu da ayarladım.. Ve evet alarm çalmasına rağmen ses yok..

Dıt ediyor ve ses gidiyor.. Az önce arkadaş aradı.. Baktım bildirim ışığı yanıyor, ses yok..

Videolarda 10video açsam 3ünde ses gidiyor. Komple YouTube dan çıkıp ya başka bi video açıyorum ya da Müzik çalar açıyorum sonra tekrar videoya dönüyorum.. Ses bazen düzeliyor bazen yok..

Bugünkü alarmda ses çıkmaması bardağı taşıran son damla oldu..

Daha telefonu alalı 1 hafta olmadı.. Pazartesi servise gidecem..

Arkadaşlar bu sonylere hangi servis bakıyor..

İl İzmir.. Teşekkürler..

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Servise verme yerine yazılım onarmayı dener misin?

• 1900 tl çıkış fiyatı bence pahalı olmuş, 1400 tl den çıksaydı elimdeki c4 ü anneme verip bunu almayı düşünebilirdim ama malesef 1900 beni baya zora sokar, bu arada c4 ten çok memnunum ama xa1 ultra da çok şık olmuş herkes siyah rengini beğenmiş ama nedense ben altın rengini daha çok beğendim alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel bir seçim bence, bir de sony pil optimizasyonu konusunda iyidir 1 günü rahat çıkartır 2700 mAh olması sizi endişelendirmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Servise verme yerine yazılım onarmayı dener misin?

Nasıl yapıcaz?

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Xperia Companion programını yükleyin öncelikle. Ardından telefonu bilgisayara bağlayın ve yazılım güncellemesi var mı yok mu diye kontrol edin. Büyük ihtimalle çıkan uyarıda güncelleme yok diyecek ama aynı ekranda yazılımı onarmayı deneyin gibisinden bir yazı çıkacak. Onu tıkladıktan sonra gerekli yönlendirmeler zaten karşınızda olacak. Ama en önemlisi bilgilerinizi belgelerinizi yedekleyin. Çünkü cihazınız sıfırlanacak. Hafıza kartındaki bilgiler silinmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

1900 tl çıkış fiyatı bence pahalı olmuş, 1400 tl den çıksaydı elimdeki c4 ü anneme verip bunu almayı düşünebilirdim ama malesef 1900 beni baya zora sokar, bu arada c4 ten çok memnunum ama xa1 ultra da çok şık olmuş herkes siyah rengini beğenmiş ama nedense ben altın rengini daha çok beğendim alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel bir seçim bence, bir de sony pil optimizasyonu konusunda iyidir 1 günü rahat çıkartır 2700 mAh olması sizi endişelendirmesin

Zaman geçtikçe ucuzlayacaktır. yanlış hatırlamıyorsam xada bu fiyattan çıkmış, daha sonra 1200lere kadar düşmüştü. Bu da aynı yolun yolcusu olacaktır. Sadece birkaç ay beklemek egerekli. ekim-kasım gibi hakettiği fiyatlara yani 1300 liralar seviyesinde olur diye düşünüyorum.

• Gözlerim yaşardı, Sony xa1 ultra nın ulusal kanallarda reklamı yayınlanıyor

• Ben de bir XA kullanıcısı olarak bu cihazın da sıkıntılı olduğunu görünce üzülüyorum. Ben Sony'i kolay kolay bırakır mıyım? Hayır. Ama bir daha asla alt seviyede Xperia almam. Zaten orta seviyede daha telefon çıkarmayacak Sony. Amiral gemisi Xperia alıp uzun yıllar kullanırım.

iPhone'nun ise yüzüne dahi bakmam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.