Şimdi Ara

Sony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
17
Favori
64.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle bir imkan varmıymış ya bilseydim TT ye yeni taahhüt vermezdim.
  • rudeboytr kullanıcısına yanıt
    mediamarkt vodefone işbirliği
  • bende sony ultra xa1 almayı düşünüyorum fakat tereddütlerim var.

1. Bu telefon acaba kaç güncelleme alır ?
    2. Stabil çalışma durumu nedir ?
    3. Telefonda oyun oynamıyorum en az 3 yıl idare edebilir mi ?

Kullanan arkadaşlar ne derece memnun. Asus zenfon3 ile arasında kaldım diyebilirim.
  • Merhaba arkadaşlar ben dün aldım telefonu mediamarkttan. Gayet güzel bir cihaz ve özellikleri harika siyah 32 gb aldım. Ayrıca şebeke sorunu vs yaşamıyorum. Keşke parmak izi okuyucusu ve arka kamerada optik imaj sabitleyicisi de olsaydı tadından yenmezdi.

Bu arada şu var ben alışamadım başka bir sistem kullanıyordum deniyim dedim ama alışamıyorum. Almak isteyenler olursa bana ulaşabilir mesajla ben android kullanamıyormuşum bu kez karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ayın 5inde bende bu modelden aldım ılk sony cıhazım ve pısmanlık ıcerısındeyım telefonun altında bulunan hoparlor cızır cızır sesler yapıyor bu uyku modu dahıl sony ı aradım kvk ya yonlendırdı cıhazı degıstırebılırız dedıler kvk ya cıhazı goturdum bunun dogal ve normal bırsey oldugunu soyledıler arızalı telefon kullanıyorum suan aynı problemı yasayuan baska arkadaslar var mı acaba
  • Bende cızırtı yok...

Üstüne üstlük tek hoparlör olduğu için bana sesi az gelir bu yüzden hep max seviyede kullanırım.

Buna rağmen cızırtı yaşamadım...

• 10 temmuzda kavuştum telefona. hızından çok memnunum. ama 2 sıkıntım var.
    1- Kamerayı kullanmayı bir türlü öğrenemedim. En kaliteli foto ve görüntü çekimi için nasıl ayar yapmam gerektiğini bilmiyorum.
    2- Youtube uygulamada video oynatamıyor. uygulamayı güncelledim kaldırdım ama yine olmadı.
    Konu ile ilgili yorumu olan varsa paylaşsın lütfen.

Edit : bu mesajı yazdıktan 15 dk sonra bir güncellemeyle youtube sorunu düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeerus -- 13 Temmuz 2017; 10:28:29 >
  • Yıllardır t9 kullanırım telefonlarımda, bu telefonda bulamadım. Bulabilen varmı.?

• Beyler taksitle alabilecegimiz bi yer var mi bu telefonu?

• bayram kadir B kullanıcısına yanıt
    Evkur yada operatörlerden faturalı hatlarınıza alabilirsiniz. Başka bir şekilde yok sanırım.
  • Onlarda da piyasa fiyatinib bayagi yukarisinda almis oluyoruz gerci. Karttan tek cekim yapinca sonradan taksitlendirme yapilabiliyor mu bi bilginiz var mi?

mediamarkt vodafone anlaşması ile 24 ay 125 TL ye aldım. red 5 tarifesi seçilerek
  • Toplam mi 125 tl. Eger oyleyse guzel aslinda

• ss7332 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende vardı bende gittim telefonu teleservice e verdim onlar sorun yok dedi sonra kvk ya götürdüm 30 gün içinde DOA kapsamında yeni kutulu verdiler sony pişmanlıktır diyip kutulu bir şekilde sattım
    Mediamarktta denizbank kredi ile alabilirsin bir de teknosa da ingteknokredi ile alabilirsin
  • Hocam ne kadar fark koyuyor uzerine? Hic baktiniz mi? Ben teknosaya gidip sordugumda kimlik numaranizla bakmamiz lazim dediler. Baktinlarinda eksik belgeniz var filan dediler. O yuzden ne kadar oldugunu ogrenemedim

• 1 Ay'a kadar ben de bu telefonu almayı düşünüyorum,önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss7332

Merhaba arkadaşlar ayın 5inde bende bu modelden aldım ılk sony cıhazım ve pısmanlık ıcerısındeyım telefonun altında bulunan hoparlor cızır cızır sesler yapıyor bu uyku modu dahıl sony ı aradım kvk ya yonlendırdı cıhazı degıstırebılırız dedıler kvk ya cıhazı goturdum bunun dogal ve normal bırsey oldugunu soyledıler arızalı telefon kullanıyorum suan aynı problemı yasayuan baska arkadaslar var mı acaba

KVK son dönemde iyice saçmaladı. Bende xa ultra modelini aynı şikayetten gönderdim. Hiç bşrşey yapmadan "gerekli kontroller yapıldı. Soruna rastlanmadı" şeklinde geri yollamışlar. Resmen gıcık bir servis.. Şebrke sorunu için yolladım. Yine aynı cümlelerle geri grldi. ... Teleservice ye göndermiştim. Onlar hoparlörü değiştirmiş. Şuan sorun yok... Şebeke sorunu için de trkrardan Teleservice ye gönderecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 17 Temmuz 2017; 19:34:18 >

• Merhabalar z2 telefonu bırakıp dün xa1 ultraya geçtim fakat ön kamera aşırı arka kamera az seviyede düşük ışıklı yerlerde aşırı derecede kasıyor tüm kullananlarda böylemi yoksa sorun bende

• Telefonun kamerası ağır çekimi desteklemiyor mu bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.