Şimdi Ara

Sony Xperia XA2 Ultra elimizde l Süper orta sınıf telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan Haziran Temmuz da satılacak derken geldik Ekim ayına ses yok sanırım Sony Türkiye’den çıkma ihtimali yükseldi gerçi Web sitesinde xa2 modelleri için çok yakında yazıyordu ama olmayacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra kolay kolay gelmez hocam. Gerçi gelse de 3 bin civarı bir fiyatlandırma olabilir o fiyata çok daha iyi alternatifler var.

• Telefon yurtdışında aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Çift hatlı olarak günde yoğun konuşuyorum. Ortalama 2 saat konuşma süresi ekran ışığı açık şekilde. 20 dk gibi instgram desek. Eve geldiğimde akşam +%60 şarjım mevcut. Fiyat dersenizde 1599 Riyaldi Qatar Satış fiyatı. Ben indirime denk getirdim. 1099 Riyal + 150 Riyalde hediye çeki verdiler .

• Sagoopa1925 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Güzel bir telefon hatta 2019 da Android 9 ile daha da verimli bir telefon olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hayırlı olsun hocam. Güzel bir telefon hatta 2019 da Android 9 ile daha da verimli bir telefon olacaktır
    Teşekkür Ederim. Şuanda bile çok aşırı hızlı gerçekten. Sırayla Z2 , İphone6 , Xa Ultra kullandım . Gerçekten hepsinden farklı ürün sorusu olanlar için cevaplamaya hazırım. İmkanı olan varsa bu kur fiyatlarıyla alınabilecek F/PS telefonu gerçekten .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.