Şimdi Ara

Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte maalesef bir markanın kendini geliştirebilmesi yenilikler getirebilmesi yüksek satış rakamlarına ulaşabilmesi için bazı şeyleri artık değiştirmesi lazım. Yani bu bi döngü. Arge yaptıkça satış, satış yaptıkça arge. Ama diyoruz ya yüksek satış için daha çok insanın ilgisini çekmesi lazım. Mesela her ne kadar ekran kasa oranı noktasında çok geri kalmasa da (aslında samsungun haricinde bilindik markaların satış adetleri de ekran kasa oranıyla doğru orantılı, tabi bu tek parametre değil) köşeli dikdörtgen tasarımdan dolayı "çerçevenin telefonu var" algısına sebep oluyor. Kameraların gündüz çekim performansı zaten hep iyi. Ama gece çekimi, pratik kullanım, "bas çek rahatlığı" gibi meselelere yönelmesi lazım Sony'nin İnsanların "SONY" algısı markadan daha çok şey vadetmesini bekliyor. Özellikle kamera ve ses konusunda. Walkman ismini kullandı hep ama donanımsal anlamda telefonun içine çok kaliteli çip yerleştirdik demedi bugüne kadar. Ekranı 2K yapsa daha parlak hatta her ne kadar yanıltıcı kontrast ve sıcaklığa sebep olsa da amoled panel kullansa daha başarılı satışlar elde edecektir. Çünkü genel kullanıcı profili bunu istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar Mesut Bey.
    Ben de bu cihazı inceledim. Benim de eklemek istediğim birkaç şey var; sizden kesin duyarım demiştim ama duyamayınca sizle de paylaşmak istedim.
    Birincisi; ekran her ne kadar full hd çözünürlükte de olsa panel kalitesi açısından ips lcd'de gelinen son nokta olmalı; iphone 7 dahil olmak üzere tüm ips lcd panellerden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Yabancı youtube kanallarının önemli bir kısmında da bunu duydum; gerçekten çok başarılı bulunan bir ekran.
    İkincisi, kameradan fotoğraf çektikten sonra oluşan lagdan-gecikmeden- bahsetmemişsiniz ama ben çok sinir bozucu buldum; fotoğraf çekildikten sonra neredeyse birkaç saniye kaydedilmesi sürüyor; tak-tak serilik yok; ayrıca fotoğraf çekerken de pek hızlı olduğu söylenemez. Ek olarak galeride fotoğraflar arasında hızlı hızlı gezinirken fotoğraf görülse de tam net göstermiyor aslında; biraz bekleyince fark ediyorsunuz bunu. S7 edge veya iPhone'da böyle bir sorunla karşılaşmamıştım; böyle yüksek seviyedeki bir telefonda olmaması gerekirdi diye düşünüyorum.
    Son olarak klavyeyi kullanırken başkası yükledi zannettim fakat sony kendi klavyesini yapmak yerine direk swiftkeyi almış kullanmış direk; benim açımdan önemli bir eksiklik bence.
    Benim ekleyeceklerim de bu kadar. Video için teşekkür ederim. İyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 1 Kasım 2016; 22:9:38 >

• Merhaba ben 2gün önce sony xperia Xz aldım herşeyi çok güzel. Fakat menüde araçlar ekran kilidi ve güvenlikte parmak izi sensör ayarı yok cıkmıyor. Sony i aradım 1 günlük teli servise gönder dediler. Pc conventer ile onarım yaptım aynı düzelmedi. Parmak izi özelliği var ama kullanamıyorum. Benim için önemli oşmayan bu özellik ama yok menüde işte. Son Android Nougat 7 yakınsa cıkacak tüm ümitlerim bu. Bu güncelleme ile düzelebilir(inşallah)
    Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda'Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda'Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda'Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda'Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda'Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda'

• quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

Merhabalar Mesut Bey.
    Ben de bu cihazı inceledim. Benim de eklemek istediğim birkaç şey var; sizden kesin duyarım demiştim ama duyamayınca sizle de paylaşmak istedim.
    Birincisi; ekran her ne kadar full hd çözünürlükte de olsa panel kalitesi açısından ips lcd'de gelinen son nokta olmalı; iphone 7 dahil olmak üzere tüm ips lcd panellerden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Yabancı youtube kanallarının önemli bir kısmında da bunu duydum; gerçekten çok başarılı bulunan bir ekran.
    İkincisi, kameradan fotoğraf çektikten sonra oluşan lagdan-gecikmeden- bahsetmemişsiniz ama ben çok sinir bozucu buldum; fotoğraf çekildikten sonra neredeyse birkaç saniye kaydedilmesi sürüyor; tak-tak serilik yok; ayrıca fotoğraf çekerken de pek hızlı olduğu söylenemez. Ek olarak galeride fotoğraflar arasında hızlı hızlı gezinirken fotoğraf görülse de tam net göstermiyor aslında; biraz bekleyince fark ediyorsunuz bunu. S7 edge veya iPhone'da böyle bir sorunla karşılaşmamıştım; böyle yüksek seviyedeki bir telefonda olmaması gerekirdi diye düşünüyorum.
    Benim ekleyeceklerim de bu kadar. Video için teşekkür ederim. İyi çalışmalar

Aslında hem çekerken oluşan o takılma, hem kaydetme süresi hem de izlerken netliğin sonradan gelmesi gibi sorunlar hep yüksek çözünürlüklü fotoğraf ısrarından dolayı. 23 mplik fotoğraf büyük boyutundan dolayı hem kaydederken gecikmeye sebep oluyor hem de izlerken görüntünün ekrana getirilmesi uzun sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 1 Kasım 2016; 22:00:46 >

• https://youtu.be/Dz9Krmd7hIw

İnsanları anlamak mümkün değil "iphonenun 1 gb ramı var ama iyi çalışıyor. 1800 mah bataryası var ama süper gidiyor" diyen adamlar gelmiş bu telefona bunun "3 gb ramı var neden 4 değil bataryası 2900 mah az bu yetmez" diyor. Videoda da görüldüğü gibi oyun yükleme hızı dışında her anlamda iphone 7 plustan iyi bir telefon.

• Sony kendinden iyice soğuttun.

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

Tekno seyir shftdelete ve daha bir çok site inceledi siz geç kaldiniz

sen dh ile ne biçim konuşuyosun böyle değersiz firmalara inceleme yaparken nasıl bu kadar çok macbook pro haberi yapabilirler şu andaki macbook pro haberleri bile çok az daha çok macbook proooooooooooo...

gerçi dh ında suçu yok sony haberini 2 kişi okuyorsa apple haberini 30 kişi okuyor aynı haber olsa bile.

Merhaba,

Telefon geçen hafta Salı günü geldi. Kusura bakmayın da 2 günde inceleme nasıl çekelim?

Madem onlar çekti o zaman burada ne işiniz var?

Kısacası yazmak için yazmayın biraz düşünün ne istediğinize karar verin.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sony ya çerçeveleri kısalt ya da sanal tuşları kaldır.Bu ne abi ya. Sony'i severim. Ama soğudum çerçeve yüzünden arkadaş ya. Gittikçe artırıyor bi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

Tekno seyir shftdelete ve daha bir çok site inceledi siz geç kaldiniz

sen dh ile ne biçim konuşuyosun böyle değersiz firmalara inceleme yaparken nasıl bu kadar çok macbook pro haberi yapabilirler şu andaki macbook pro haberleri bile çok az daha çok macbook proooooooooooo...

gerçi dh ında suçu yok sony haberini 2 kişi okuyorsa apple haberini 30 kişi okuyor aynı haber olsa bile.

Merhaba,

Telefon geçen hafta Salı günü geldi. Kusura bakmayın da 2 günde inceleme nasıl çekelim?

Madem onlar çekti o zaman burada ne işiniz var?

Kısacası yazmak için yazmayın biraz düşünün ne istediğinize karar verin.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

çünkü o sitelerden nefret ediyorum sitenin biri var sahibi apple ürünü görünce kendinden geçiyo forumu da berbat diğer site alexada bilmem kaçıncı sırada apple cıları eleştirmek için en güzel yer bura.o telefonlar ya da laptoplara binlerce lira verip paramızı çöpe yatırıp amerika yı zenginleştirdikçe içim kin doluyor.en azından paramız amerikaya gideceğine japonya veya koreye gitsin.

• kreat kullanıcısına yanıt
    Keşke daha kısa olsa hepimizin ortak isteği ancak stereo hoparlörler var orda biraz zor o iş. Bu arada Xperia Z5 yüzde 69.6 - Xperia XZ 70.9
    yani artma yok azalma var
  • mail_er kullanıcısına yanıt
    Daha ilk cümleden fan boy olduğunuz belli oluyor. Daha da birşey demek istemiyorum. Sizin gibiler yüzünden soğuduk valla bu forumdan !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

Orijinalden alıntı: slord236

10:02 - 10:13. Harbiden de boş yapmak tam olarak bu. İphone 7 plus 5.5de full hd kullanıyor eleştirilmiyor Sony 5.2de full hd kullanıyor ve çok güzel bir panel var ama ekran olarak yetişmiş sayılmıyor nedense. Çok kaliteli kulaklık ses çıkışı sunuyor ama nedense diğer amiral gemilerine yine yetişmiş sayılmıyor. Arayüz en az IOSdaki kadar stabil ama nedense tekrardan diğer amiral gemilerine yetişmiş sayılmıyor. Yetişmekten kastı ne acaba Mesut beyin? Daha neye ne kadar yeyişmesi gerekiyor sizce? Mesut çevik gibi güvendiğim bir isimden bu kadar boş cümleler duymak garip geldi. Cihaz kesinlikle S7 edge iPhone 7 htc 10 la beraber şuan alınabilecek en iyi 3-4 cihazdan biri. He şimdi ram hastaları gelip bu telefonda 3 gb ram var geride kalıyor diyecek ki onların 3 gb ramli 2,5 yıllık Z2nin bile roket gibi çalıştığından haberi yok. Şu cihazın bana göre neredeyse hiç bir eksiği yok ama kalıplaşmış ön yargılar yüzünden böyle saçma sapan algılarla karşı karşıya kalıyor inanılır gibi değil. Ekran - ses - kamera - performans - tasarım süper daha ne bekleniyor anlamış değilim

Ben Sony Ericsson zamanlarından beri Sony kullanıcısıyım. Sony'i çok seviyordum. Ama marka kendisinden beni soğuttu maalesef. Özellikle şu an kullandığım, eski Sony Mobile ülke müdürü Tarık Akat'ın Android 6.0 ile Micro Sd kartın dahili depolama olarak kullanılabileceğini söylediği halde bunun gerçekleşmediği m4 aqua ile...

Xz neden geri kalıyor ben söyliyim,

Full HD ekran meselesi. Apple ile Android cihazlar bu noktada kıyaslanamaz. Kıyaslanacaksa bile ayrı konu. Buradaki mesele Xz'nin diğer Android cihazlardan geri kalması. Kimilerine göre tercih meselesidir, Full HD çözünürlük yeterlidir, pil ömrü açısından daha doğrudur... Ama artık sanal gerçeklik gözlükleri Android ekosisteminde yaygınlaşıyor. En azından bunun için gerekli. Hele Sony'nin bir 4K ekranlı XZ5P mevzusu var ki hiç açmayalım...

Kulaklık çıkışı meselesi. Şu an tüm Android cihaz üreticileri zaten çok kaliteli kulaklık çıkışına sahip. Hepsi de yüksek çözünürlüklü ses desteği sağlıyor. Ama LG, HTC gibi üreticiler bunun yanında cihazın içerisinde üzerinde ayrıca çalışılmış ses yongaları vadediyor. Hatta şu an yine HTC ve LG piyasa değeri yüksek kulaklıkları kutuya dahil ediyorlar. Sony ise Xperia Z1den beri aynı kulaklığı (en azından Türkiye'de) ittiriyor...

Arayüz meselesinde evet belki de HTC ile birlikte en stabil cihazları Sony sunuyor. Ama arayüzün eğlenceli ya da fonksiyonelliği konusunda da HTC'den geride kalıyor. Diğer markalar belki bir nebze stabil değil ama daha eğlenceli ve daha fonksiyonel diyebiliriz. Hadi bu konu şahsi zevk renk meselesi diyelim ve geçelim...

Kamera ise Sony'nin hep geride kaldığı bir mesele maalesef. Kimse kusura bakmasın, kimse dxomark puanlarını öne sürmesin, Sony kamera konusunda geride. 8.1 mm kasaya niye ois koyamazsın Sony? Niye yüksek çözünürlük diye diretip durursun? Özellikle düşük ışıkta hem diyafram hem piksel boyutu hem de ois olmamasından dolayı düşük ışıkta Sony hep yüksek iso'ya mecbur kalıyor. Maalesef hem noise hem netlik kaybı yaşıyor. Ayrıca 23 mp çözünürlükten dolayı fotoğrafı kaydetme süresi de ayrı bir sorun. Neyse...

Pil ömrü. Aslında en köşeli hatlara sahip telefonları Sony ürettiği için boyuta göre en fazla kullanılabilir iç hacim Sony'de olması lazım. Ama ne hikmetse Z2'den beri pil kapasitesi sürekli düşüyor Sony'de. Evet stamina modu,optimize edilmiş stabil arayüz belki daha az pil harcıyor ama yük altında düşük kapasiteli pilin dezavantajını hissetmeye başlarsınız. Hele de cihaz ısınıyorsa. Samsung o kasayı alsın içine 3300 mah pil sığdırır eminim.

Isınma sorunu Z2den beri nasıl çözülemez ya? Gerçekten anlayamıyorum. Ya hiç olmadı "Aynı işlemci ile diğer markaların cihazları hem de bizimki kadar stabil olmayan bir arayüz ve ram yönetimi ile neden daha az ısınıyor?" diye sorup alsın açsın rakip marka cihazların içine baksın ne biliyim. O kadar bakır ısı boruları hatta z5te çift ısı borusu falan... Aynı sorun devam...

Ekran kasa oranı, stereo olmasına rağmen cılız kalan hoparlör ses seviyesi, yıllardır değişmeyen (japon mantığı, aynı prototip üzerinde sürekli iyileştirme) kasa yapısı ve tasarımı...

İşte Sony diğer markaların (Android cihazların) genelinden bu kadar geride

Daha ilk cümleden fan boy olduğunuz belli oluyor. Daha da birşey demek istemiyorum. Sizin gibiler yüzünden soğuduk valla bu forumdan !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

Orijinalden alıntı: slord236

10:02 - 10:13. Harbiden de boş yapmak tam olarak bu. İphone 7 plus 5.5de full hd kullanıyor eleştirilmiyor Sony 5.2de full hd kullanıyor ve çok güzel bir panel var ama ekran olarak yetişmiş sayılmıyor nedense. Çok kaliteli kulaklık ses çıkışı sunuyor ama nedense diğer amiral gemilerine yine yetişmiş sayılmıyor. Arayüz en az IOSdaki kadar stabil ama nedense tekrardan diğer amiral gemilerine yetişmiş sayılmıyor. Yetişmekten kastı ne acaba Mesut beyin? Daha neye ne kadar yeyişmesi gerekiyor sizce? Mesut çevik gibi güvendiğim bir isimden bu kadar boş cümleler duymak garip geldi. Cihaz kesinlikle S7 edge iPhone 7 htc 10 la beraber şuan alınabilecek en iyi 3-4 cihazdan biri. He şimdi ram hastaları gelip bu telefonda 3 gb ram var geride kalıyor diyecek ki onların 3 gb ramli 2,5 yıllık Z2nin bile roket gibi çalıştığından haberi yok. Şu cihazın bana göre neredeyse hiç bir eksiği yok ama kalıplaşmış ön yargılar yüzünden böyle saçma sapan algılarla karşı karşıya kalıyor inanılır gibi değil. Ekran - ses - kamera - performans - tasarım süper daha ne bekleniyor anlamış değilim

Ben Sony Ericsson zamanlarından beri Sony kullanıcısıyım. Sony'i çok seviyordum. Ama marka kendisinden beni soğuttu maalesef. Özellikle şu an kullandığım, eski Sony Mobile ülke müdürü Tarık Akat'ın Android 6.0 ile Micro Sd kartın dahili depolama olarak kullanılabileceğini söylediği halde bunun gerçekleşmediği m4 aqua ile...

Xz neden geri kalıyor ben söyliyim,

Full HD ekran meselesi. Apple ile Android cihazlar bu noktada kıyaslanamaz. Kıyaslanacaksa bile ayrı konu. Buradaki mesele Xz'nin diğer Android cihazlardan geri kalması. Kimilerine göre tercih meselesidir, Full HD çözünürlük yeterlidir, pil ömrü açısından daha doğrudur... Ama artık sanal gerçeklik gözlükleri Android ekosisteminde yaygınlaşıyor. En azından bunun için gerekli. Hele Sony'nin bir 4K ekranlı XZ5P mevzusu var ki hiç açmayalım...

Kulaklık çıkışı meselesi. Şu an tüm Android cihaz üreticileri zaten çok kaliteli kulaklık çıkışına sahip. Hepsi de yüksek çözünürlüklü ses desteği sağlıyor. Ama LG, HTC gibi üreticiler bunun yanında cihazın içerisinde üzerinde ayrıca çalışılmış ses yongaları vadediyor. Hatta şu an yine HTC ve LG piyasa değeri yüksek kulaklıkları kutuya dahil ediyorlar. Sony ise Xperia Z1den beri aynı kulaklığı (en azından Türkiye'de) ittiriyor...

Arayüz meselesinde evet belki de HTC ile birlikte en stabil cihazları Sony sunuyor. Ama arayüzün eğlenceli ya da fonksiyonelliği konusunda da HTC'den geride kalıyor. Diğer markalar belki bir nebze stabil değil ama daha eğlenceli ve daha fonksiyonel diyebiliriz. Hadi bu konu şahsi zevk renk meselesi diyelim ve geçelim...

Kamera ise Sony'nin hep geride kaldığı bir mesele maalesef. Kimse kusura bakmasın, kimse dxomark puanlarını öne sürmesin, Sony kamera konusunda geride. 8.1 mm kasaya niye ois koyamazsın Sony? Niye yüksek çözünürlük diye diretip durursun? Özellikle düşük ışıkta hem diyafram hem piksel boyutu hem de ois olmamasından dolayı düşük ışıkta Sony hep yüksek iso'ya mecbur kalıyor. Maalesef hem noise hem netlik kaybı yaşıyor. Ayrıca 23 mp çözünürlükten dolayı fotoğrafı kaydetme süresi de ayrı bir sorun. Neyse...

Pil ömrü. Aslında en köşeli hatlara sahip telefonları Sony ürettiği için boyuta göre en fazla kullanılabilir iç hacim Sony'de olması lazım. Ama ne hikmetse Z2'den beri pil kapasitesi sürekli düşüyor Sony'de. Evet stamina modu,optimize edilmiş stabil arayüz belki daha az pil harcıyor ama yük altında düşük kapasiteli pilin dezavantajını hissetmeye başlarsınız. Hele de cihaz ısınıyorsa. Samsung o kasayı alsın içine 3300 mah pil sığdırır eminim.

Isınma sorunu Z2den beri nasıl çözülemez ya? Gerçekten anlayamıyorum. Ya hiç olmadı "Aynı işlemci ile diğer markaların cihazları hem de bizimki kadar stabil olmayan bir arayüz ve ram yönetimi ile neden daha az ısınıyor?" diye sorup alsın açsın rakip marka cihazların içine baksın ne biliyim. O kadar bakır ısı boruları hatta z5te çift ısı borusu falan... Aynı sorun devam...

Ekran kasa oranı, stereo olmasına rağmen cılız kalan hoparlör ses seviyesi, yıllardır değişmeyen (japon mantığı, aynı prototip üzerinde sürekli iyileştirme) kasa yapısı ve tasarımı...

İşte Sony diğer markaların (Android cihazların) genelinden bu kadar geride

Peki

• Keske Erdi test etseydi,Allahtan prensibim geregi izlememeye devam ettigim mesut cevik videolarini metin yazidan ozet gecebiliyorum,yine sony dusmanligini empoze etmis,milletin amiral gemisiyle ucaga binmek bile yasaklaniyorken yok kamera yok optik vs..ah be sony kimlerin eline veriyorsun tester cihazlari.Cebimde 2000lira olsa ne alirdim haberi yapip gun sonunda eve general mobile ilede donebilecek capta editorumuzu hicmi gormuyormusunuz eurasia mudurleri.

He bu arada unutmayin 2 uc ay banlayin anakonulara yazma hakkimi nede olsa farkli fikirde bulunup mesut ceviki elestirdim,fix tarifesi 3 aydir bunun.

• daha telefonu eline almamıs telefon hakkında gram bilgisi olmayan adamlar gelmiş burada lak lak yapıyor.
    Telefon çok takozmus. Yok çöpmus yok ois yokmuş yok çerçevenin telefonu varmış bilmem ne! Yaw kullanmasak bilmesek inanacagiz ha. Ağzı olan konuşuyor arkadaş ya!
    Biraz da ben konuşayim o zaman.
    Z5 kullanıyorum onu da söyleyim de!
    Tasarım
    Bu konuda kimse birbirine karışamaz tamamı ile göreceli bir şey. Ama şu çerçevenin telefonu diyenler zaten sonuçlar ortada boşa konuşmayın. Takmislar çerçeveye her yeni sony modelinde belki telefonu görmeden direkt çerçeveye laf atıyorlar.
    Performans
    Performansda xz açık ara zaten yıllardır önde. Sony telefonları genelde diğer telefonlardan çok daha uzun ömürlü olur. Yıllar gecse bile ilk günkü hızını korur bu bir gerçektır. 1 senedir kullanıyorum daha 1 kere teklemedı. Apple ne kadar stabilse bu da o kadar stabil! Oyun performansı da adreno 530 full hd ile birleşip müthiş performans sunacaktır. Isınma z5de zaten sorun olmaktan çıkmışti güncellemeler ile. Üstte bir arkadaş isınma sorununu düzeltemediler demiş neye göre?
    Kamera
    Bunda da takmislar ois ois ois biraz araştır steadyshotu biraz incele karşılaştır. Gündüz diğer telefonlardan iyi zaten gece de biraz geri kalıyor bu doğrudur ama gündüz mu daha çok fotoğraflar çekiliyor gece mi? Hayır gece de zaten çöp denecek kadar kötü değil ki? Sadece s7 nin mükemmel olan gece çekiminden biraz geri! Fazla abartılıyor sanki.
    Pil performansı
    z5de de 2900 mah pil var ama bir s7den daha iyi. Oyun oynadığım halde en az 5.30 saat ekran süresi alıyorum daha ne istiyorsunuz? Xz de de bu sure biraz daha artar muhakkak
    Eksi olarak evet gece çekimi keşke o da bir gündüz çekimi kadar mükemmel olsaydı ama bu hali bile gayet iyi
    Başka bir eksi yönü var mi ?
    Stabilite
    Hız
    Uzun ömür
    Performans
    Tasarım desen her gelen telefonumu çok beğeniyor. Koy masaya karizma telefon.
    Ekran
    hersey var telefonda.Diğer amirallerden geri kim diyebilir ya. Neden herkes önyargı ile yaklaşıyor? Ve bu sanırım sadece Türkiyede galiba. Açın yabancı kanalları bakın yorumlara var mi sürekli çerçeve diyen neden 3gb ram diyen delice telefonu kötüleyen durduk yere çöp diyen takoz diyen?
    Vallahi acıyorum bazı kişilere yorumların çoğu Seviyesiz! Gelmiş bu telefonu alanlarla dalga geçiyor sen kimsın ya
    YAZIK

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Keske Erdi test etseydi,Allahtan prensibim geregi izlememeye devam ettigim mesut cevik videolarini metin yazidan ozet gecebiliyorum,yine sony dusmanligini empoze etmis,milletin amiral gemisiyle ucaga binmek bile yasaklaniyorken yok kamera yok optik vs..ah be sony kimlerin eline veriyorsun tester cihazlari.Cebimde 2000lira olsa ne alirdim haberi yapip gun sonunda eve general mobile ilede donebilecek capta editorumuzu hicmi gormuyormusunuz eurasia mudurleri.

He bu arada unutmayin 2 uc ay banlayin anakonulara yazma hakkimi nede olsa farkli fikirde bulunup mesut ceviki elestirdim,fix tarifesi 3 aydir bunun.

Note 7 sorunlu bir cihaz diye XZ kusursuz bir telefon mu oluyor?
    Veya optik imaj sabitleyicisi yokken var mı denmesi gerekiyor sizi mutlu edebilmesi için?

• Benim takıldığım nokta bu sektörde çalışan birinin bir telefonu sanal tuş var diye eleştirmesi. Sene 2016 arkadaşlar, geçti artık bu. Bu sadece son kullanıcı için bir tercihtir, eleştiri noktası değil. Bugün yabancı kanalların ayılıp bayıldığı, senenin en iyi telefonu dediği Pixel'de sanal tuş var ve hiçbir incelemede sanal tuş var diye eleştiri yapıldığını görmedim.

Diğer bir konu ram konusu. Evet rakiplerinde 4 var, bunda 3. Bunu interneti olan her insan görüyor, e sen bunu söylerken nasıl bir done koyuyorsun önümüze? Bunda 3 var, performansa böyle böyle etkileri var. 4 olsa şu şu olurdu diyor musun? Hayır demiyorsun. Kağıtta yazan bilgiyi eleştiri diye önümüze koyuyorsun. Yukarıda bir arkadaş anlatmış. Iphone'da 2 gb ram var ama yetiyor, XZ'de ise 3 var ama rakiplerde 4 var, olmamış. :) Muazzam bir eleştiri gerçekten.
  • Sony de tıpkı Mazda gibi forumda sıkça övülen ama satmayan markalardan... Telefona gelirsek Sony ilk Z'den beri neredeyse aynı tasarımı cilalayıp cilalayıp önümüze koyuyor. Donanım desen yine rakiplerin gerisinde. Ram 3 gb, donanımsal OIS yok, vs... Forumdaki hayranları cihazı ne kadar methederse etsin, Sony'in mobil taraftaki gidişatını değiştirmeye yetmeyecek.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    S7 tasarımı S6yla neredeyse aynı kimse tek kelime etmedi kaldı ki XZ tasarımı öncekilerden çok farklı elinize alırsanız fark edersiniz. Adamlar köşeli tasarım seviyor ki ben de dahil sony kullanan insanlar köşeli tasarım seviyor o yüzden ancak bi noktaya kadar değişebiliyor. OIS konusunda tamamen haklısınız ram konusunda ise aynı şeyi söylüyorum 2.5 senelik 3 gb ramli Z2 daha tık demedi. Ram 4 de olsa 3 de olsa farketmez her türlü uzun süreli performans kralı Sony ve HTC dir
  • Geçen bir telefoncu girdim 2. El tel bakım diye 5-6 sony yan yana idi ben bile bu işe meraklı bilem biri hangisi hangi model anlayamadım z1 z3 z3 z3+z5 xz x hepsi aynı ve işin kötü yanı hepsinin kamerası düşük ışıkta rakiplerinden geride geldi hep Sony gene tasarım, donanım, kamera hayal kırıklığı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.