Şimdi Ara

Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse kusara bakmasın ben cihaz alırken şekline şemaline tipine birde bataryasına bakarım. Sony de farklılık yarataçak özellik desen yok tip şekil şemal desen oda yok. Eee o zaman neden alıyım. Hayatımda bir kaç kez Sony kazığı yedim birdaha ne telefonuna nede başka bir ürünününe el sürerim...

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    S6-s7 aynı ee? 2 model sadece. Sony z, z1, z2, 23,z4 vs vs diye gidiyor. Hep aynı tasarım. Laf olsun diye yazmışsın. Da burası donanımhaber işte. Yemiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    hiç eline aldin mi acaba telefonu? Elimdeki z5 ile xz arasında dağlar kadar fark var! Keza z3 de öyle!
    Samsungun 100lerce modeli var bana herhangi 2 telefonu göster hangi model olduğunu söyleyemem çünkü nerdeyse hepsi aynı! Teknomarketlerde samsung bölümüne gidiyorum yanında hangi model olduğu yazmasa hangisi s7 edge bu hangi telefon anlaşılmiyor! Sony bölümüne gidiyorum hiç yanına bakmıyorum bile aha bu xz z5 de bu diyebiliyorum! Keza diğerleri de aynı onlarda da anlayabiliyorum! Ama gelip de sonye her aynı telefonlar deyip de samsung fanboyluğu yapmaya gerek yok!
    Zaten seni eskiden önceden tanırım her mesajın samsung fanligi kokardi

• Tuğla=Sony

• quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

Tuğla=Sony

Bu da bunlardan bir tanesi
    Te Allahım ya

• tasarımda ilham alırken tuğlaya mı bakıyorlar bunlar anlamıyorum ?

• Nasıl eksiksiz olmuş hocam? Kime göre neye göre, neresi ne biçimde eksiksiz olmuş? Kamerada Ois yok, günümüz amiral gemisi telefonlarda depolama standartı UFS 2.0 iken bu telefon hâlâ eMMC 5.1. USB Type-C bağlantısı USB 2.0. Bir pazarlama taktiğidir ancak çoğu amiral gemisi rakipleri 4 GB ram ile gelirken bu 3. He burası çok takılacak nokta değil. Hoparlör - kulaklık çıkışı da en iyisi değil. Nasıl eksiksiz anlamıyorum.

• khankam K kullanıcısına yanıt
    Bak ben diğer arkadaş gibi değilim bir önceki telefonum z3compact idi ama artık giderek tuglalasıyor sony, tasarımı düzelteceğine daha da kötü yapıyor. Bu kafayla giderse htc den bile kötü olacak durumu.

• funkerman kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsiniz. Önyargıli yaklaştım biraz çünkü bu tür yorum yapanlar genelde hayatında samsungdan başka marka görmemiş telefonu eline almamıslar oluyor ama bu xz bu sefer gerçekten kibar olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirinin aynı telefonları millet görmekten usandı bu firmalar usanmadı. Sonra niye satamıyoruz? Niye alsın ki millet enayi mi? Adamlar yüzde doksan kusur ekran kasa oranlı telefon yapıyor. Sony 6 senelik tasarımı bırakacağına daha nasıl kötüleştirebilirim!!! de satarımın derdinde. Yenilikçilik sıfır, tasarım sıfır. O kadar para sayıp bu takoz, estetik yoksunu telefonları alanlara da şaşırmıyor değilim.

• Ben telefonu inceledim bence kamera tarafında haksızlık etmiş Mesut Bey, gördüğüm en iyi kameraydı. Kendi telefonum iphone 6s xz nin yanında çamur gibi kaldı görüntüler...
  • Sony xperia xz genel olarak güzel bir telefon arkadaşlar. Özellikle telefonun arayüzünün ve kasa malzemesinin kullandığınız zaman ne kadar iyi olduğunu görebileceksiniz. Ben telefonu alalı yaklaşık 5 gün oldu çok memnun kaldım. Kamerası gerçekten şahane olmuş bu kez. Arkadaşımda iPhone 7 var düşük ışıkta hemen hemen eşit gibiler ama gün ışığında xz nin daha iyi olduğunu söylemek mümkün. Önceki telefonum S6 edge idi bir süre sonra donmalar yaşadım ama bu telefon gerçekten çok kaliteli görünüyor şuana kadar

• Mesut çevik senelerdir takip ediyorum belki de ilk yorumum sizi Allah için severek izliyoruz erdi ozuağa da elimden geldiğince reklamdan vesaireden kazanın diye aynı videoları hem telden hem pc den hem de gittiğim ve net olan her ortamdan açıyorum maksat siz para kazanın ki bizlerde kaliteli içeriklerden mahrum kalmayalim inşaallah tv yayını yada yetenek sizsiniz gibi üniversitelerle anlaşıp ikisi bir yada mobiliteyi farklı ortamlarda yapmalısınız bunu ciddi anlamda dusunmelisiniz yoksa bu kadar youtober içinde giderek işiniz zorlaşacak.

Kozyatağı Carrefour'un oraya çok sık geliyorum her defasında karşılaşırız belki diyorum ama şu ana kadar karşılaşmadık belki iyi bir insan olursak görürüz (şirinler)??????

Rabbim kolaylıklar versin hayırlı işler abicim

Bu arada arkadaşlarhttp://bogazicibilisimodulleri.com/index.php/home#_=_

Paylaştığım linke tıklayıp boğaziçi üniversitesinin yarışmasında donanım habere oy vermeyi unutmayın

• dandik kazıkçı soni. yine ram'dan 1gb çalmış. rakipler amiral gemi düzeyinde hep en az 4gb ram var.

dandik soni yıllarca tek flaş koydu, dual tone ledi çaldı. ois çaldı. kablosuz şarjı çaldı. ekran kasa oranını çaldı. kapasitif tuşları çaldı) ne olsa tuşlar ekrana görüntü olarak gelince maliyet sıfır. malzeme kalitesini çaldı(cepte kendinden bükülen z2-z3 ler). işçilikten çaldı(ortalı durmayan kamera sensorleri, kasa açıkları, ön paneli kendi kendine ayrılan z3c, ıdınıp ekranı sarı leke çıkan z serisi. ısınıp kamera kapatan z serisi) ve tüm bunlara ramen cahil soni fanları sayesinde batmaktan kurtuldu, ama bu saatten sonra bu fanların cehaletide kurtaramaz soni dandiğini...

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Burası donanımhaber işte, yemiyor nedir ya dostum iphone da 3 nesildir aynı tasarımı kullanıyor bu kadar eleştirilmiyor tasarımı beğenmezsen almazsın bu kadar basit benim gibi z serisinin tasarımına hasta bir sürü insan var herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil kaldı ki XZ tasarımı z serisinden baya farklı eline aldın mı bir kere cihazı da konuşuyosun burda?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

dandik kazıkçı soni. yine ram'dan 1gb çalmış. rakipler amiral gemi düzeyinde hep en az 4gb ram var.

dandik soni yıllarca tek flaş koydu, dual tone ledi çaldı. ois çaldı. kablosuz şarjı çaldı. ekran kasa oranını çaldı. kapasitif tuşları çaldı) ne olsa tuşlar ekrana görüntü olarak gelince maliyet sıfır. malzeme kalitesini çaldı(cepte kendinden bükülen z2-z3 ler). işçilikten çaldı(ortalı durmayan kamera sensorleri, kasa açıkları, ön paneli kendi kendine ayrılan z3c, ıdınıp ekranı sarı leke çıkan z serisi. ısınıp kamera kapatan z serisi) ve tüm bunlara ramen cahil soni fanları sayesinde batmaktan kurtuldu, ama bu saatten sonra bu fanların cehaletide kurtaramaz soni dandiğini...

hahahaha geldi la bu yine her sony haberinde olduğu gibi

• Z serisi daha şık duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü telefon, kötü marka, kötü tasarım, kötü pil, kötü fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: slord236

10:02 - 10:13. Harbiden de boş yapmak tam olarak bu. İphone 7 plus 5.5de full hd kullanıyor eleştirilmiyor Sony 5.2de full hd kullanıyor ve çok güzel bir panel var ama ekran olarak yetişmiş sayılmıyor nedense. Çok kaliteli kulaklık ses çıkışı sunuyor ama nedense diğer amiral gemilerine yine yetişmiş sayılmıyor. Arayüz en az IOSdaki kadar stabil ama nedense tekrardan diğer amiral gemilerine yetişmiş sayılmıyor. Yetişmekten kastı ne acaba Mesut beyin? Daha neye ne kadar yeyişmesi gerekiyor sizce? Mesut çevik gibi güvendiğim bir isimden bu kadar boş cümleler duymak garip geldi. Cihaz kesinlikle S7 edge iPhone 7 htc 10 la beraber şuan alınabilecek en iyi 3-4 cihazdan biri. He şimdi ram hastaları gelip bu telefonda 3 gb ram var geride kalıyor diyecek ki onların 3 gb ramli 2,5 yıllık Z2nin bile roket gibi çalıştığından haberi yok. Şu cihazın bana göre neredeyse hiç bir eksiği yok ama kalıplaşmış ön yargılar yüzünden böyle saçma sapan algılarla karşı karşıya kalıyor inanılır gibi değil. Ekran - ses - kamera - performans - tasarım süper daha ne bekleniyor anlamış değilim

Merhaba,

4k video kaydı yaparken aşırı ısınma

Kameranın F/2.0 lensi ve OIS olmaması nedeniyle kötü düşük ışık performansı

Ortalama ön kamera

5 yönlü dijital resim sabitlemenin sadece Full HD 30FPS videoda aktif olması

Rakiplerine göre düşük bellek miktarı

Kapasitif tuşlarla kullanım alanı kısıtlanan ekran

Ekranın rakiplerine oranla daha düşük çözünürlükte olması

Ortalama pil performansı

Ama bunlara rağmen rakipleri ile yarışan ses çıkış kalitesi ve arayüz nedeniyle fiyatını hakettiğini mi söylüyorsunuz?

Bu cihaz ancak G5 ile yarışır ama S7 Edge fiyatına satılıyor

Aksini söylemek için ya diğer telefonlarda el sürmemiş neler yapabildiklerini bilmiyor olmak gerekiyor ya da Sony'i çok sevmek :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Sevgili Mesut Çevik: Hem incelemede kurduğunuz cümleler hemde alıntı yaptığım cevabınızdan anladığımı söylemek istedim. Açıkçası forumda çok yazan biri değilim ama haksızlığa da tahammülüm yok. Kusura bakmayın ama bana göre yazınız tamamen taraflı. Bence bu cihazı sizin incelemeniz talihsizlik olmuş. BU cihaz ancak g5 ile yarışır s7edge fiyatına satılıyor nedir yaa? BU kadar kendinizi ele vermeyin mesut bey...

• Tebrik ederim Mesut ''Güzel, Ksıa ve Öz ve de Dengeli'' bir incele olmuş.

Bu güne kadar yaptıklarının en iyisi ve daha da iyie gidecektir. Sadece süre uzasın diye greksiz bilgiler verip, izleyiciyi baymaman çok doğru bir tercih. Başarılarının devamını dilerim.
    Sadece tek bir tavsiyem olacak; Erdi ile birlikte yaptığınız programdaki ses tonunu kullansan bence daha iyi olur. O programda günlük konuşuyor gibi çok rah ve doğalsın, incelemelerde ise sanki kendini kasarak sesini inceltiyorsun gibi geliyor bana.

Telefonun fiyatı bilindik bir web mağzasında 2550 TL civarında. Youtube'da hız testi yapmışlar. Iphone 7 Plus sadece 2 oyunu bu telefondan hızlı açmış. Samsung Not 7(Toplanmadan önce), HTC 10, LG G5, S7 ve Edge gibi telefonalral hız testinde Xperia XZ hepsinden ya hızlı yada başa baş bir performans ortaya koymuş.

Valla benim gibi yaşı 36 ve üzeri insanların artık öyle elinde uçtu kaçtı bir telefon yerine ödediği parayı hak etsin, doğru düzgün kasılmadan çalışşın diye alabielceği bir telefon.

Tasarım bir çok insan tarafından beğenilmeye bilir. Ancak işlem kabiliyeti, dengili ve hızlı çalıpması bir çoğumuzu mest edecektir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.