Bildirim
Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact ve X1'in teknik özellikleri açığa çıktı (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
xz ve xz premium dizaynı olacak diyor haberde.
sony dediğin telefonda küçük ekran, yüksek kasa olur yahu. ne anladım yoksa ben o sony telefondan :D -
isimler acayip saçmayalamaya başladı.Z1,X1,XZ1,ZX1 bu ne arkadaş.
-
Adamlar o kadar alıştırdı ki , böyle bi tasarımla telefon çıkarsa sony "yok ya bu sony değil olmamış" diyecek hale geldik :) -
quote:
Orijinalden alıntı: gageracer
isimler acayip saçmayalamaya başladı.Z1,X1,XZ1,ZX1 bu ne arkadaş.
sony envanterinde genellikle ürün modellerinin en üst segment-seviyesinde göreceğin harfler X ve Z . uzun bir süre bu model adını kullanacaktır.
amiral televizyon modeli : XBR-100Z9D olunca , xz1 gayet sevimli geliyo :D -
-
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
quote:
Orijinalden alıntı: işleredom
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
pil daha yüksek kapasite olabilirdi
Kesinlikle katiliyorum ozellikle XZ1 Compact modelinin en az 3300mah olmasini beklerdim.Zaten kucuk cebe sigmasi disinda diger ozellikleri mukemmel duruyor.Onumuzde aylar var umarim pil kapasitelerini arttirmayi dusunurler.
demesi kolay tabi
o 3300 mah nasıl sığacak bir fikriniz var mi? Özellikle compacta yani 2800 mah sığdırmak için bile telefon 1cm oluyor. O zaman da çok kalın çöp diyorsunuz. Allah askına karar verin pil mi kalınlık mi? Bu boyutlarda bak iphone 7 var se var a3 var hepsinin pili düşük ve ince bir yapıya sahip. Yani bir düşün lütfen bu 3300mah pil o 4.6 ince nasıl sığar diye. hayır akıl var mantık var koskoca 6.2 inclik telefonda bile 3500mah pil var, bu telefon 4.6 inc
Benim icin telefon 9mm kadar olabilir.Bundan 5 yil once 4.3" boyutuna ve 9mm kalinliga 3300mah pil sigdirilabiliyorsa , gunumuzun gelismis teknolojilerini dusunursek 4.6" buyukluk ve 9mm kalinliga rahatlikla 3300mah pil sigdirilabilir diye dusunuyorum.Merak edenler icin ornekler assagida:
http://www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx-4666.php
http://www.gsmarena.com/motorola_droid_razr_maxx-4417.php
o zamanlar bile telefonda donanımsal HDMI var helal motorola
-
Hoperlor çizgileri üstte ve kenarda olsun çerçeve kalınığı o kadar mühim değil, hafif inceltip kenarları 0lasalar kafi. O değil de metal çerçeve ile gelirse ilgilenebilirim kendileri ile -
yıl 2020 sony xxx modelini tanıttı -
xz1c z3 compactın metal tasarımıyla gelsin efsane olur. (z3c nin ekran kalkma sorunu vs. hariç tabi :) )
-
compact gercekten iyi sony'de, ama en iyi compact modeli z3 compact. -
Hocam benim Z2'nin lakabı af edersiniz pantolon s*'e çıktı. 5 tane pantolonu mefta etti 2 sene içerisinde, o yüzden köşelerine ben de dikkat ediyorum... -
Sony her zaman diğer cihazların arkasında kalmak konusunda üstün başarı sergiliyor.
Devasa alt üst boşluklar, ışık azaldığında bol grenli fotolar,.
Neden ois e geçmez neden şu boşluklar 1-2 mm daha azaltılmaz neden diyafram 1.8 olmaz neden ses çılışı yükseltilmez çokmu zor.
Bir sürü altını doldurmadıkları özellikleri yazıyorlar ama bi işimize yaramıyor.
Yukarıdaki özellikleri diğer cihazlarla yarışacak seviyeye gelmeden 3 bin kusırlar neden verilsin.
2.200 liraya s835 li çift kameralı metal kasalı şık şaomi mi6 veya oneplus 5 varken daha düşük özelliklere para verilmez.
-
Çerçeveye alıştık. Çerçeveyi görmeyince artık bu nasıl Sony lan diyoruz Compact olanlar her zaman favorim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 8 Ağustos 2017; 10:44:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
XZ1'in şekli de göründü.
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz1_shown_in_leaked_live_images_alongside_at_least_one_other_upcoming_model-news-26650.php#image0
Yine çerçeveli bir telefon geliyor.
Hoparlör sesini iyileştirseler bari. -
xz1 compact için beklemedeyim. -
Z5c'mi emekliye ayırma/yeğene devretme vakti yaklaşıyor,
XZ1 compact'ı sabırsızlıkla bekliyorum.
Çıkmazsa Z5c ile 1 sene daha devam. -
Çıkar yahu, niye çıkmasın. -
-
4 gb ddr4x ram bekliyoruz.
her donanımın hızı önemli örneğin sony kart okuyucu hızının lg kart okuyucusundan düşük olduğunu gözlemledim sadece s835 durumu kurtarmaz diğer donanımlarında azami seviyede olması gerekir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X