Şimdi Ara

Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact ve X1'in teknik özellikleri açığa çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de kaç kere düşürdüğümü hatırlamıyorum ama ön camda hiçbir sıkıntı yok. Sadece hafıza kartında bir sıkıntı var, bir de arka camda iki kırık. Başka telefon olsa ön pertti.
  • Çok bekledik bunu! Çok bekledik!
  • Tabi ısınmadan dolayı video çekimini durdurmayan bir telefon olur umarım.
  • Beyler sakin olun daha tasarımları belli değil resimlerdeki xz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konunun yeri değil belki ama ben x compact ve huawei nova arasında kaldım nova snapdragon 625 li pili biraz daha iyidir ne dersiniz sony mi huawei mi

Karar veremedim

X compact kullanan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emetovic -- 24 Mayıs 2017; 8:13:15 >
  • s835'li yeni compact.sony işte böyle şeylerle gel.android piyasasında alacak telefon kalmadı.hepsi kürek.

bir de çıkacarken şunun f1.8 lensle falan çıkarın.yıllardır hala f2.0 kullanıyor.yeni kamerayı XZs'te gördük.ip7,s8,g6 ve p10 arasında gece çekim kalitesi yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Ama sony e olumsuz yansıyor bu durum, kendileri bilir, Apple olsa her türlü satar ama sony baştan kaybeder..

Evet, maalesef Xperia ürünlerini ben de son zamanlarda beğenmiyorum.

• Compact dışında hiçbir modeli ilgimi çekmiyor. Çerçeveler incelir, ramden kısmaz ve 1080p gelirse alırım. 720p ekranda inat ederlerse iphone varken alınmaz.

• kesbi kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. 720p olursa iphone varlen alınmaz demişsiniz. Size çok bariz gelen aradaki bağıntıyı maalesef göremedim. XZ compact ekranı 720p gelirse, iphone'un piyasada olması durumunu açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emetovic

Arkadaşlar konunun yeri değil belki ama ben x compact ve huawei nova arasında kaldım nova snapdragon 625 li pili biraz daha iyidir ne dersiniz sony mi huawei mi

Karar veremedim

X compact kullanan varmı

Kararı sen var. O islemcilerle gunluk kullanım farketmezsin.

X compactın malzeme kalitesi kotu kalın ve sesi az cıkıyor.ama performan ve pili iyi. X e bak.

• Z3 kullanıyorum . İki pantolonum yırtıldı. Var mı pantolonu yırtılan. Telefon köşeli olunca sonuç bu oluyor valla.

• Eyvallah kardeşim sağol hala kararsızım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

pil daha yüksek kapasite olabilirdi

Kesinlikle katiliyorum ozellikle XZ1 Compact modelinin en az 3300mah olmasini beklerdim.Zaten kucuk cebe sigmasi disinda diger ozellikleri mukemmel duruyor.Onumuzde aylar var umarim pil kapasitelerini arttirmayi dusunurler.
  • Sony ve 4GB ram. Şaşırtıcı.

• s8den sonra bunlar çocuk oyuncağı gibi kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Kesinlikle katiliyorum ozellikle XZ1 Compact modelinin en az 3300mah olmasini beklerdim.Zaten kucuk cebe sigmasi disinda diger ozellikleri mukemmel duruyor.Onumuzde aylar var umarim pil kapasitelerini arttirmayi dusunurler.

demesi kolay tabi

o 3300 mah nasıl sığacak bir fikriniz var mi? Özellikle compacta yani 2800 mah sığdırmak için bile telefon 1cm oluyor. O zaman da çok kalın çöp diyorsunuz. Allah askına karar verin pil mi kalınlık mi? Bu boyutlarda bak iphone 7 var se var a3 var hepsinin pili düşük ve ince bir yapıya sahip. Yani bir düşün lütfen bu 3300mah pil o 4.6 ince nasıl sığar diye. hayır akıl var mantık var koskoca 6.2 inclik telefonda bile 3500mah pil var, bu telefon 4.6 inc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 24 Mayıs 2017; 12:42:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: işleredom

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

demesi kolay tabi

o 3300 mah nasıl sığacak bir fikriniz var mi? Özellikle compacta yani 2800 mah sığdırmak için bile telefon 1cm oluyor. O zaman da çok kalın çöp diyorsunuz. Allah askına karar verin pil mi kalınlık mi? Bu boyutlarda bak iphone 7 var se var a3 var hepsinin pili düşük ve ince bir yapıya sahip. Yani bir düşün lütfen bu 3300mah pil o 4.6 ince nasıl sığar diye. hayır akıl var mantık var koskoca 6.2 inclik telefonda bile 3500mah pil var, bu telefon 4.6 inc

Benim icin telefon 9mm kadar olabilir.Bundan 5 yil once 4.3" boyutuna ve 9mm kalinliga 3300mah pil sigdirilabiliyorsa , gunumuzun gelismis teknolojilerini dusunursek 4.6" buyukluk ve 9mm kalinliga rahatlikla 3300mah pil sigdirilabilir diye dusunuyorum.Merak edenler icin ornekler assagida:

http://www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx-4666.php
    http://www.gsmarena.com/motorola_droid_razr_maxx-4417.php

• Fallout kullanıcısına yanıt
    IOS arayüz ve ölçekleme olarak günü kurtarıyor. Ancak androidte 720p sırıtıyor. Eğer düşük çözünürlüğe razı olacaksam zaten sorunsuz iphone var. Android tarafında 2k 4k ekranlar varken hala 720pde inat edilmemeli. Iphone ile oyun uygulama ve arayüzde hiç eksikliğini hisstemiyorum ama nette veya pdf filan okurken düşük çözünürlük rahatsız ediyor. Sürekli zoom yapma ihtiyacı duyuyorum. Aynı şeyi yaşamak için telefon değiştirmem. Ama yine küçük bir telefonda yine yüksek performans ve daha iyi bir çözünürlük vaad edilirse işte iphone da almayın bile derim. Şuan 720p olarak gelirse se varken bence alınmaz. Hele sadece 32gb olarak gelirse hiç şansı yok. 64 veya 128gb seçeneği de olmalı.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Düşünceleriniz mantıklı gayet. Düşük çözünürlükte ben de ekranda bir şey okurken rahatsızlık duysaydım rahatsızlık duyacağım telefonu kesinlikle almazdım. Fakat 720p'nin 4.6 inchlik ekranda rahatsızlık verebileceğine inanmıyorum. z1c hariç tüm compact telefonları kullandım. Halihazırda s7 edge kullanıyorum. Samsung sırf çözünürlüğü 720p ye indiren güncellemeler çıkardı. Artık çözünürlük inebiliyor. Ayrıca telefon yüzeyine takılan tüm jelatinler vb. ekran kalitesin etkiyebiliyor. Sonuç olarak 720p 4.6 inchlik telefon için fazla bile sayılır. Neredeyse retina ppi değerine ulaşmış ve retina ekran dedikleri de benim bildiğim belli bir tutuş mesafesinden gözün seçebileceğinden daha küçük pikseller demek.

retina PPi değerinden aşağısı yani gözün bir şekilde seçebilmesi de benim nazarımda rahatsızlık verici bir şey değil. 4.6 inch 720p ekran zaten retina ppi değerlerinde olacağı için, hadi gereğinden fazla yakınlaştırsam dahi satın almamı engelleyebilecek bir ölçüt kesinlikle olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 24 Mayıs 2017; 14:23:44 >

• her şey iyi güzel de bir de vergi politikası nedeniyle fiyatı düşünmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.