Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2 Compact kameralara yakalandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • EIS li mi5s kullandım bi halta yaramaz. OIS in tırnağı dahi olamaz. Dijital zum ile optik zum arasındaki fark neyse eis ile ois arasındaki fark da odur.
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    Sırayla gidelim
    1. Öncelikle en hızlısı Google Pixel 2 serisi, (Sidik yarışı, en hızlısı olsa ne olacak sanki, 3-5 snnin lafını yapmak kadar boş bir icraat yok herhalde)
    2. en uzun şarjı giden cihaz P2, ha amiral gemileri arasında dersen haklısın ama sadece XZ1 Compact için, gerisine her türlü farkı koyar Mate 10, One Plus 5T, Pixel 2 XL gibi cihazlar. (Kullanım sürelerini bilmem fakat bekleme süreleri XZ1'den çok daha başarılı, hele amoled ekranlıysa video süresi de daha uzun IPS muadillerine göre)
    3. En hızlı şarj XZ1 mi adsadada, olm 2 saat 15 dk lan, 100 dkda şarj olan bir sürü telefon sayarım sana, seni cehaletinle baş başa bırakıyorum. (https://www.youtube.com/watch?v=8wwj3qIszTM)
    4. Kamera ve videoda nerede fark atıyor. HDR Modu leş, manuel ayarlar halan yeterince serbest değil ve diyafram aralığı o kadar küçük ki video kaydında rezalet bir dinamik aralık sunuyor. Gün ışığında herkes mükemmel çekim yapar. Tek artısı stabilizasyon. OIS yok, bu yüzden gece foto çekmek tam eziyet, daha sayayım istersen. Konusunu yönetiyorum, kullandım 2,5 ay boyunca.(Fazlası ile örnek yükledim konuya, fazlası ile de taktik verdim, bunun üzerine tartışmak serbest)
    5. Yılın telefonu seçilen cihaz XZ Premiumdu bu arada, millete akıl vermeye kalkarken cehaletin dibine vurmuşsunuz, nasıl özgüvense artık. Ayriyetten XZ Premium'un yılın telefonu seçilmesinin 1 numaralı sebebi S8'in MWC'de tanıtılmamış olması, yoksa hiç şansı yok. (https://blogs.sonymobile.com/us/2017/07/11/xperia-xz-premium-officially-named-best-new-smartphone-mwc-2017/)

Ayriyetten XZ1 kadar sorunlu ekrana sahip bir amiral gemisi görmedim, G4 ile yarışır, o derece. Bu arada yazacağınız cevabı çok iyi biliyorum, çünkü sizi konumdan çok iyi tanıyorum o yüzden parantez içine kendi görüşlerimi de yazdım. Bu kadar fanatiği olmayın, altı üstü bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 22 Şubat 2018; 20:51:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Sırayla gidelim
    1. Öncelikle en hızlısı Google Pixel 2 serisi, (Sidik yarışı, en hızlısı olsa ne olacak sanki, 3-5 snnin lafını yapmak kadar boş bir icraat yok herhalde)
    2. en uzun şarjı giden cihaz P2, ha amiral gemileri arasında dersen haklısın ama sadece XZ1 Compact için, gerisine her türlü farkı koyar Mate 10, One Plus 5T, Pixel 2 XL gibi cihazlar. (Kullanım sürelerini bilmem fakat bekleme süreleri XZ1'den çok daha başarılı, hele amoled ekranlıysa video süresi de daha uzun IPS muadillerine göre)
    3. En hızlı şarj XZ1 mi adsadada, olm 2 saat 15 dk lan, 100 dkda şarj olan bir sürü telefon sayarım sana, seni cehaletinle baş başa bırakıyorum. (https://www.youtube.com/watch?v=8wwj3qIszTM)
    4. Kamera ve videoda nerede fark atıyor. HDR Modu leş, manuel ayarlar halan yeterince serbest değil ve diyafram aralığı o kadar küçük ki video kaydında rezalet bir dinamik aralık sunuyor. Gün ışığında herkes mükemmel çekim yapar. Tek artısı stabilizasyon. OIS yok, bu yüzden gece foto çekmek tam eziyet, daha sayayım istersen. Konusunu yönetiyorum, kullandım 2,5 ay boyunca.(Fazlası ile örnek yükledim konuya, fazlası ile de taktik verdim, bunun üzerine tartışmak serbest)
    5. Yılın telefonu seçilen cihaz XZ Premiumdu bu arada, millete akıl vermeye kalkarken cehaletin dibine vurmuşsunuz, nasıl özgüvense artık. Ayriyetten XZ Premium'un yılın telefonu seçilmesinin 1 numaralı sebebi S8'in MWC'de tanıtılmamış olması, yoksa hiç şansı yok. (https://blogs.sonymobile.com/us/2017/07/11/xperia-xz-premium-officially-named-best-new-smartphone-mwc-2017/)

Ayriyetten XZ1 kadar sorunlu ekrana sahip bir amiral gemisi görmedim, G4 ile yarışır, o derece. Bu arada yazacağınız cevabı çok iyi biliyorum, çünkü sizi konumdan çok iyi tanıyorum o yüzden parantez içine kendi görüşlerimi de yazdım. Bu kadar fanatiği olmayın, altı üstü bir cihaz.

Şarj süresi nasıl 2 saat 15 dakika kafan mı güzel kardeşim ? 40 dk da %100 oluyor benim cihazım... ve 1,5 gün oyun,sayısız sosyal medya ve netflix gibi uygulamaları hunharca kullanıyorum. Mesleğim kameralar video fotoğraf o yüzden kıyas işine girmiyorum , gece uzman ellerde alet çok iyi iş yapıyor.. Senin cihaz arıza çıkardığı için garip tavırlar ve karalama kampanyasına girdiğini görüyorum, okuyorum. Video kaydı nasıl rezalet onuda çözemedim, xz1 ile kısa film çekip , ülke içi ve dışında yarışmalarda derece aldık ve izleyenlerin sorusu "bu telefonla mı çekildi?" Anlamadığım nokta neden bu karalama kampanyası ? Sizin yaşadığınız problemler ayrı bir konu ama sırf bu yüzden karalama kampanyası yapmak yakışıksız. Kullandığınız zaman kral dediğiniz alet şimdi çöp olmuş. Neyse xz1 gece çekimi atıp, bir daha bu muhabbete cevap vermeyeceğim.

Sony Xperia XZ2 Compact kameralara yakalandıSony Xperia XZ2 Compact kameralara yakalandıSony Xperia XZ2 Compact kameralara yakalandıSony Xperia XZ2 Compact kameralara yakalandı

Valla o konuda cihazı senden başka 40 dkda 0 dan %100'e getiren adam bul, ya da şarj sürecini al kayda, dediğin gibi ise valla önünde eğilip saygı duyacağım. (Ama pilinin sağlam olduğunu gösterecen önce). Ya yeme bizi dostum, mühendislik yaparak teorik hesaplamaya kalksan gene imkansız 40dkda 2700 mahlık bataryayı saatte 2A akım veren adaptörle 0 dan doldurmak. Kimi kandırıyorsun sen?

Ben o fotoları çekemezsiniz gibi bir şey demedim farkındaysan, fakat çekene kadar ya canın çıkar,bir yerlere dayarsın cihazı, ya da tripodla çekersin. Elle o pozları yakalamak İMKANSIZ, OIS yok çünkü. Video konusuna gelince ben profesyonel filmci değilim, şayet öyle bir içerik yapmaya kalksam zaten ışık yönetimi yaparım. FAkat bir çoğumuz amatör çekimler yapıyoruz ve XZ1'in kamerasının dinamik aralığı gerçekten o kadar düşük ki ya gökyüzünü kurtarayım derken ortamı karartıyor, ya da ortamı kurtarırken gökyüzünü patlatıyor. O diyaframla anca o kadar, lakin aynı durumda daha başarılı sonuçlar veren telefonlar da mevcut, örnek inceleme bile atarım. HDR'a zaten girmek bile istemiyorum. İşinizde uzman olabilirsiniz fakat elinizdeki cihazın en iyisi olmadığını kanıtlayan bir sürü nesnel ölçüt sayarım ki kanıtlarıyla atmama rağmen sana göre bunlar da "karalama" dan öteye gitmeyeceğinden sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.

İster inan ister inanma ama ekranları cidden rezalet. Ayrıca beni başkaları ile karıştırma. Ben kullandığım hiçbir cihaz için "Bu cihaz kral, en iyisi uçuyor, kaçıyor!.." gibi abartılı ifadeler kullanmam, tanıyanlar zaten bilir beni. Evet XZ1'i keyifle kullandım fakat bu durum cihazın eksikliklerini söylememe hiçbir zaman engel olmadı, şimdi de olmayacak. İyi yönlerini övdük yeri geldi, kötü yönlerini de eleştirdik. Çıkıp da tecrübelerimi "karalama" olarak gören bir gösteriş meraklısına anlatacak daha da lafım yok. O yüzden sana ütopyanda mutluluklar kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 23 Şubat 2018; 2:49:36 >

• quote:

Valla o konuda cihazı senden başka 40 dkda 0 dan %100'e getiren adam bul, ya da şarj sürecini al kayda, dediğin gibi ise valla önünde eğilip saygı duyacağım. (Ama pilinin sağlam olduğunu gösterecen önce). Ya yeme bizi dostum, mühendislik yaparak teorik hesaplamaya kalksan gene imkansız 40dkda 2700 mahlık bataryayı saatte 2A akım veren adaptörle 0 dan doldurmak. Kimi kandırıyorsun sen?

Ben o fotoları çekemezsiniz gibi bir şey demedim farkındaysan, fakat çekene kadar ya canın çıkar,bir yerlere dayarsın cihazı, ya da tripodla çekersin. Elle o pozları yakalamak İMKANSIZ, OIS yok çünkü. Video konusuna gelince ben profesyonel filmci değilim, şayet öyle bir içerik yapmaya kalksam zaten ışık yönetimi yaparım. FAkat bir çoğumuz amatör çekimler yapıyoruz ve XZ1'in kamerasının dinamik aralığı gerçekten o kadar düşük ki ya gökyüzünü kurtarayım derken ortamı karartıyor, ya da ortamı kurtarırken gökyüzünü patlatıyor. O diyaframla anca o kadar, lakin aynı durumda daha başarılı sonuçlar veren telefonlar da mevcut, örnek inceleme bile atarım. HDR'a zaten girmek bile istemiyorum. İşinizde uzman olabilirsiniz fakat elinizdeki cihazın en iyisi olmadığını kanıtlayan bir sürü nesnel ölçüt sayarım ki kanıtlarıyla atmama rağmen sana göre bunlar da "karalama" dan öteye gitmeyeceğinden sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.

İster inan ister inanma ama ekranları cidden rezalet. Ayrıca beni başkaları ile karıştırma. Ben kullandığım hiçbir cihaz için "Bu cihaz kral, en iyisi uçuyor, kaçıyor!.." gibi abartılı ifadeler kullanmam, tanıyanlar zaten bilir beni. Evet XZ1'i keyifle kullandım fakat bu durum cihazın eksikliklerini söylememe hiçbir zaman engel olmadı, şimdi de olmayacak. İyi yönlerini övdük yeri geldi, kötü yönlerini de eleştirdik. Çıkıp da tecrübelerimi "karalama" olarak gören bir gösteriş meraklısına anlatacak bir lafım yok. O yüzden sana ütopyanda mutluluklar kardeşim.

+1 sonuna kadar katılıyorum kardeşim.

• quote:

İster inan ister inanma ama ekranları cidden rezalet. Ayrıca beni başkaları ile karıştırma. Ben kullandığım hiçbir cihaz için "Bu cihaz kral, en iyisi uçuyor, kaçıyor!.." gibi abartılı ifadeler kullanmam, tanıyanlar zaten bilir beni. Evet XZ1'i keyifle kullandım fakat bu durum cihazın eksikliklerini söylememe hiçbir zaman engel olmadı, şimdi de olmayacak. İyi yönlerini övdük yeri geldi, kötü yönlerini de eleştirdik. Çıkıp da tecrübelerimi "karalama" olarak gören bir gösteriş meraklısına anlatacak daha da lafım yok. O yüzden sana ütopyanda mutluluklar kardeşim.

Hocam eksiklerini bende söylüyorum ,xz1 konusunca tonla var. Ama abartılanlar da o kadar abartı ki.. Benim cihazım başka bir alet o halde. 15 dk da %70'e tamamlanıyor şarjım , 40-50 dk olmadan %100 .. Bu konuda bile suçlu ben oluyorum vay arkadaş. 50 dk video çekemem ama zamanlayıcı açıp ss alırım bu kadar istekliysen.

İstekli olmam ya da olmamam değil mesele, sen konuda "Millet benim cihaz 40 dkda 0dan 100'e doluyor!.." yaz bakalım nasıl cevaplar alacaksın?Büyük çoğunluk böyle bir şeyin nasıl olabildiğini, sırrını büyük bir şaşkınlıkla soracak; bir kısım da benim gibi "Sallıyor bu" diye düşünecek, ama iddia ettiğiniz süre teorik olarak bile imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 23 Şubat 2018; 11:44:46 >
  • quote:

İstekli olmam ya da olmamam değil mesele, sen konuda "Millet benim cihaz 40 dkda 0dan 100'e doluyor!.." yaz bakalım nasıl cevaplar alacaksın?Büyük çoğunluk böyle bir şeyin nasıl olabildiğini, sırrını büyük bir şaşkınlıkla soracak; bir kısım da benim gibi "Sallıyor bu" diye düşünecek, ama iddia ettiğiniz süre teorik olarak bile imkansız.

İmkansız.. Neyse kardeşim iyi günler sana.

Hayır adam iddia ettiği şeyin ne kadar ciddi ve gündem yaratacak bir olay olduğunun farkında değil herhalde halan normalmiş gibi diretiyor ya, ben de buna çıldırıyorum sddsds.

Dostum torbacın kim hakkaten söyle bak, o kafayı yaşamak istiyorum dsdssdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 23 Şubat 2018; 12:32:4 >

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzına sağlık, ben tam beceremedim sen çok güzel anlatmişsın. Benim 4 yillik emektar lg optimus g yi degistiricem xz ve xz1 konularini takip ediyorum. XZ de güncelleme sonrası sikintilar yuzunden, XZ1 de rev 4 ekran sorunu (sayende ogrendim,bilgilendim teşekkür ederim) yüzünden XZ2/XZ2 compact i bekliyorum. Biz ne kadar objektif olsakta, (sony marka olarak sevdiğim ve sony cihaz almak istedigim halde) eksi ve artilari açıkça soylesekte gene fanboylarin saldirisina ugruyoruz. Hicbiri babamizin şirketi değil. Şunu bi anlatamadık gitti. Benim lg telefonum var sorana ghost screen, bootloop, diye ikaz ediyorum. Lg den şimdilik telefon almayın diyorum. Fanatiklige gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Arkadaş belki hızlışarj eden bir.cihaz kullanıyordur 2.5A veya üstü şarj aleti mesela

Ya da telefon kapalıyken 100% gördüğü süredir. Ama hani %100 olurda şarj oldu sesi 15 20 dk geç gelir öyle bişeyi beklemiyordur. Pilin bi kısmı bozuksa da erken dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Aydınlattığın için çok teşekkürler,
    Sony markasını sayende hiç tanımadığımı fark ettim.
    yıl 1982 ( bindokuzyüzsekseniki) kulağımda Sony marka walkman var idi.
    Yıl bilmem kaç micro vcd player 8000im Sony idi.

Ama bu Sony artık çöp üretiyor, ÇÖPPPP tabiki bence
  • loneliness61 kullanıcısına yanıt
    Toshiba da öyle idi.
    ve diğerleri...
    sony ericson dan önce ürettiği telefonlara bakarsanız daha iyi anlarsınız.

Trinitron vardı,bilirsiniz SONY kullanırdı dimi.
    Bir araştırın derim.
  • neyini anlamadınız neyini beğenmediniz anlamadım üstüne beğenenlere neden bu atarınız ? sony nin batmasını bu kadar beklemenize de baya şaşırdım herkes tutmuş çağ dışı bilmem ekran gövde çok tipsiz kozmetik yok. arkadaşlar bu göreceli bir kavram bana göre güzel sana göre çirkin olabilir.

hem bu firma sony o kadar büyük bir firma ki bir toplantıda yöneticisine sorulan soru . ''mobil tarafınız da işler iyi değilmiş çekilmeyi düşünüyor musunuz?'' diye bir soru geldi .
    adamın cevabı kısa ve netti '' biz sonyiz''

bu adamlar o kadar çok yatırım yapıyorlar ki geleceklerine aklınız hayaliniz durur. batmayı bırak sürekli zarar açıklasalar bile 20 yıl kar etmeden sektörde dururlar sizin bat demenizle beğenmemenizle batacak değiller. lenleri sensörleri yeter ki ekran görüntüleme panelleri playstation film sektöründeki yerini saymadan söylüyorum bunu.

evet ekran 4k-2k japonya da bir çok ekran 4k onlar için ekran aktarımı önemli sadece biz için bile oraya bir uygulama koyuyor ekran normalde 1080p uygun videolar da 4k oluyor .

evet batarya kapasitesi düşük ama stamina modu var ve yeterli stabilizasyon mevcut en iyi güncelleme ağlarından birine sahip gayet de günü çıkarıyor.

bir de eklemek isterim sony daha önce androidin gelişmesi için de çalışmıştır elinizde kullandığınız bir çok telefon un temelinde bile bu şirket yatıyordur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.