Bildirim
Sony Xperia XZ2 Premium yorumlarımız l Mobilite
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sorun arka tasarımda mıydı? güç düğmesinde miydi? sony neden bunları değiştirdi ki?!
-
2018'in sonu değil yalnız 3. ceyrek demisler oda 7,8,9. aylar yapar, zaten telefon 6,7,8'de cikacak, belki cikmasından birkac hafta sonra gelebilir o bokeh ve monochrome efektleri.
-
Dünya genelinde satışa çıkmayacak belli ülkelere çıkacak deniyor. XA2 ocak ta tanıtılıp daha gelmemişken. XZ2 nin geliş tarihi bile belli değilken. XZ2 Premium gereksiz şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony i severim. Ancak bu telefonun satabilmesi için en azından türkiye için konuşuyorum.
1- Bu fiyat bandında türkiyede satamaz
2- Sony telefonlar acayip ısınıyor yanıyor resmen ya çözmediler gitti şu sorunu.
3- Hala telefon kalın ve çerçeveli. Çerçeveye çok fazla takılan biri değilim hatta xperia z5 kullanıyorum şuan ama bu çerçeveler direk duvara asmalık
-
Tasarım tartışılır ama bana göre XZ2 serisinin tek eksiği kulaklık girişi.
-
Honor 10 un fiyatı P20 lite ile ayni değil mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
note 5 kullanıyorum hiç bir eksiği yok varsın 900 küsür kare saniyelik video çekemesin 1080p den fazlasını kullanmıyorum zaten hdd yetmez o videoları saklamaya. Ben nete XII yi bekliyorum inşallah telefonum arıza yapmaz o zaman a kadar.
Bu telefonların çoğu Çin'de üretilmiyor mu(iPhone dahil)? Patentmiş bilmemneymiş, kim Çin'e artistlik yapabilir ki? Çin Seddi'ne kilit vursalar, kapılarını kapatsalar, dünya durur yeminle.
-
1- Fiyat pahalı olursa fazla alıcı olmaz.
2- Isınma olayı XZ1 de tamamen çözüldü. 1080p 60fps 5-10 dk video çekemezdik önceden ısınıp kamera kapanıyordu, şimdi 30 dk 1080p 60fps video çekiyorum telefon hiç ısınmıyor.
3- İnce çerçevelere katılmıyorum. Bir telefona neredeyse 2 asgari ücret verip düştüğünde ekranı kırılacağına, Kalın çerçeveli telefon düştüğünde ekranın kırılmaması kullanıcı dostu telefondur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkin -- 23 Nisan 2018; 10:38:35 > -
-
XZ2 premium, gemiyi batırır. Ağırlığı 236 gram. -
mesut reyiz gezdin gezdin geldin güzel yanmışsın :)
-
Umarım uygun fiyattan gelir. O zaman almayı düşünebilirim.
Sony, yeni modelleri daha piyasada yok, Ne zaman türkiyede satışa çıkacak bilgisi olan varmı?
-
Aylarca bekledik çıkan telefona bak 1.2 cm kalınlığında koca bi çöp 236 gram birde kusura bakma Sony tasarım grubunu değiştirmeden yenilik yapamazsın yapma bence.
Z5 P ve XZ P Sony'nin efsane telefonlarıdır o ekran gövde oranlarına rağmen ve elimde Z5 P Gold var iyi ki almışım.
1- katılıyorumquote:
Orijinalden alıntı: selman1435
Sony i severim. Ancak bu telefonun satabilmesi için en azından türkiye için konuşuyorum.
1- Bu fiyat bandında türkiyede satamaz
2- Sony telefonlar acayip ısınıyor yanıyor resmen ya çözmediler gitti şu sorunu.
3- Hala telefon kalın ve çerçeveli. Çerçeveye çok fazla takılan biri değilim hatta xperia z5 kullanıyorum şuan ama bu çerçeveler direk duvara asmalık
2- telefondan telefona ve anakarttan, anakarta fark ediyor. Z3 compact için konuşuyorum
3- ben de böyle düşünürdüm ki, Iphone X' in 1000 feet (300 metre) düşüş testini görünceye kadar.
https://www.youtube.com/watch?v=ni2QgfnSrHI
iphone 8
https://www.youtube.com/watch?v=lawQB868PjI
-
Cihaz ülkemizde yok ama maşallah yorumlar boy boy tüm fanlar buluşmuş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1- Fiyat pahalı olursa fazla alıcı olmaz.
2- Isınma olayı XZ1 de tamamen çözüldü. 1080p 60fps 5-10 dk video çekemezdik önceden ısınıp kamera kapanıyordu, şimdi 30 dk 1080p 60fps video çekiyorum telefon hiç ısınmıyor. 3- İnce çerçevelere katılmıyorum. Bir telefona neredeyse 2 asgari ücret verip düştüğünde ekranı kırılacağına, Kalın çerçeveli telefon düştüğünde ekranın kırılmaması kullanıcı dostu telefondur. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X