Şimdi Ara

Sony Xperia XZ4'ü çalışırken gösteren ilk fotoğraf yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türk mühendislerimiz telefonu kötüleye kötüleye piyasadan kalkmasını sağladı,tr de olmayan telefonların reklam haberlerini yapıyoruz.yazık

• Çok güzel olacak bekleyin görün.

• Curimo kullanıcısına yanıt
    Kızaklıların saçma olmadığı düşüncesindeyim özellikle mi mix 3

• Genel olarak zaten bir telefonda nasıl bir devrim bekliyor insanlar anlamak mümkün değil. Sanırım tasarım konusunda dünya deviyiz. hepimiz çok iyi biliyoruz. burada ben beğenmedim diyen arkadaşları, en dürüst ve samimi arkadaşlar olarak görüyorum. Çünkü konu bu kadar basit. Olayı benim babam senin babanı döver seviyesine indirmek biraz acayip. Adamlar yapmış kendi anlayış ve tarzlarıyla sana uyarsa al kullan. Ha kullanan arkadaşta ben kullandım şurasında çok ciddi sorun yaşadım diyenlerde çok gerekli bize. onları takip ediyoruz çok önemli bu deneyimler. Bizi marka savaşlarına sürüklemek yerine içeriğinin, yazılımının, teknolojik alt yapısının neyi yapıp yapamayacağını aktarırsanız bizde bilgi sahibi oluruz. kimsenin bu firmada hissesi yok. Samimi kullancı deneyimlerine ihtiyacımız var. Marka bayraktarlığı yerine iyi veya kötü deneyimlerinizi aktarın lütfen. okurken hiç bişi anlaşılmıyor zira herkes bir diğer markaya çöp diyor.

• Türkiye ye gelecekmi bu cihaz?
  • Tablet çıkulata gibi olmuş :))))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06keskin06

Türkiye ye gelecekmi bu cihaz?
    Türkiye olayı kapandı hocam. Bu saatten sonra gelmez.
  • Bekleyelim görelim bakalım. Fakat çok koptular piyasadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Türkiye olayı kapandı hocam. Bu saatten sonra gelmez.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam ozaman alsak bile garantisi olmaz doğrumu?
  • quote:

Anladım hocam ozaman alsak bile garantisi olmaz doğrumu?

Alıntıları Göster
    Paralel ithalat gelebilir belki o zaman garanti olabilir ama onun dışında zaten sıfır alamayacaksın ki hocam. Garanti hiç olmaz. Yurtdışından alınıp burada uluslar arası garanti olayına diyorsan hikaye zaten ben daha yurtdışından getirip de serviste ücretsiz yaptıranını görmedim. ( sony için diyorum bunu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Paralel ithalat gelebilir belki o zaman garanti olabilir ama onun dışında zaten sıfır alamayacaksın ki hocam. Garanti hiç olmaz. Yurtdışından alınıp burada uluslar arası garanti olayına diyorsan hikaye zaten ben daha yurtdışından getirip de serviste ücretsiz yaptıranını görmedim. ( sony için diyorum bunu)

Alıntıları Göster
    Anladım hocam saolsın bılgı için.
  • quote:

Anladım hocam saolsın bılgı için.

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.