Şimdi Ara

SONY XPERİA Z [ANDROİD 6.0.x MARSHMALLOW][ROM][ROOT][RECOVERY][MOD][KERNEL][XPOSSED][BL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
14
Favori
13.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metin abi Flashtool Kurmamızdaki amaç nedir ? Flashtool biraz geç iniyor neden anlamadım ama bl kilidini falan açtım şuan google play'i indiriyorum az sonra sırayla flaşlayacam. Flashtool olmadan olmuyor mu ?
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Evetttttttttt Patladık cihaz açılmıyor power tuşuna basınca sadece titreşim veriyor ama ekran gelmiyor :D
  • Cihaza onarım yaptım tekrardan herşeyi yükledim Root Recovery Vs. Ama XOSP ROM atıp peşine Google Play Hizmetlerini flaşlıyorum sonra reboot diyorum, daha sonra power tuşuna basınca cihaz açılmıyor bir kere titreyip kalıyor. Şimdi Tekrardan onarım yapıyorum Xperia Companimon mudur ne b.ktrla Tekrardan Root Recovery yapacağım bu sefer Teslayı atıp google playı flaşlamadan açmayı deneyeceğim bakalım nolacak
  • 4.cüye deniyorum oldu oldu olmadı bir daha da uğraşmam sinir oldum telefonu parçalayacam

• Ahahahah Sonunda yapabildim bunuda yapamasaydım eğer telefonu duvara çarpacaktım o kadar sinir olmuştum ama becerdik sonunda 4.cüde :D XOSP ROM başarı ile yüklenmiştir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aykt41

Ahahahah Sonunda yapabildim bunuda yapamasaydım eğer telefonu duvara çarpacaktım o kadar sinir olmuştum ama becerdik sonunda 4.cüde :D XOSP ROM başarı ile yüklenmiştir :D

Dostum kuusra bakma geç döndüm. Malum ülke sorunlarında dolayı. Senin en büyük sıkıntın işlemleri sağlıklı yönetememen olmuş. Ama görüyorum ki başarıya ulaşmışsın

• Metin eline sağlık çok güzelbir konu olmuş üşenmesem ben bile yedekte duran Z;ye roomları yükleyecek kadar tav oldum.Bir ara bende bootloader,ı açıp yükleyeyim.Z nin tadı bir başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Metin eline sağlık çok güzelbir konu olmuş üşenmesem ben bile yedekte duran Z;ye roomları yükleyecek kadar tav oldum.Bir ara bende bootloader,ı açıp yükleyeyim.Z nin tadı bir başka.

Teşekkür ederim abi. Sana şunu diyim, beni biliyosun yıllardır açık kilitli Z kullanıyorum, katkısından başka zararını görmedim. Bir de malum güncelleme desteği kesildi. Bu işler gerçekten şart. Ki Marsmallov mükemmel akıcı bir yazılım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XOSP Rom'da mobil internet sıkıntısı yaşayan var mı? ne yaptıysam düzeltemedim vodafone mobil internet çalışmıyor. bazen bi kaç dakikalığına düzeliyor sonra geri gidiyor. o yüzden müşteri hizmetlerini aramak istemedim. belli ki sorun telefonda. var mı bi önerisi olan*
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_la_vega_66

XOSP Rom'da mobil internet sıkıntısı yaşayan var mı? ne yaptıysam düzeltemedim vodafone mobil internet çalışmıyor. bazen bi kaç dakikalığına düzeliyor sonra geri gidiyor. o yüzden müşteri hizmetlerini aramak istemedim. belli ki sorun telefonda. var mı bi önerisi olan*

Az önce ben de bahsettiğin romu kurdum. Dediğin gibi net yok. Vodafone sıkıntılı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

quote:

XOSP Rom'da mobil internet sıkıntısı yaşayan var mı? ne yaptıysam düzeltemedim vodafone mobil internet çalışmıyor. bazen bi kaç dakikalığına düzeliyor sonra geri gidiyor. o yüzden müşteri hizmetlerini aramak istemedim. belli ki sorun telefonda. var mı bi önerisi olan*

Az önce ben de bahsettiğin romu kurdum. Dediğin gibi net yok. Vodafone sıkıntılı....

Hadi yaa.. tüh.. çokta beğenmiştim romu ama yeni güncelleme gelene kadar mecburen değiştirecez artık.. ben şu dirty unicorn'u bi deneyim madem..

• quote:

quote:

quote:

Hadi yaa.. tüh.. çokta beğenmiştim romu ama yeni güncelleme gelene kadar mecburen değiştirecez artık.. ben şu dirty unicorn'u bi deneyim madem..

Ubdate lazım. Hat ile alakalı bir durum değil.
    Ben de şuan itibariyle Validus kurdum. Şİmdilik bir sorun ile karşılaşmadım. Aslında bu aralar son güncelleme alan romların ortak bir sorunu var. O da SterioMod sıkıntılı. Sıkıntı şu: SterioMod sorunsuz çalışıyor ama ahize sesi gelmiyor. Bunla ilgili ilerleyen zamanlarda ne gebi gelişmeler olur burdan paylaşacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de şuan itibariyle Validus kurdum. Şİmdilik bir sorun ile karşılaşmadım. Aslında bu aralar son güncelleme alan romların ortak bir sorunu var. O da SterioMod sıkıntılı. Sıkıntı şu: SterioMod sorunsuz çalışıyor ama ahize sesi gelmiyor. Bunla ilgili ilerleyen zamanlarda ne gebi gelişmeler olur burdan paylaşacağım.

bende dirty unicorn'u kurdum. görünürde bi sıkıntı yok ama bi yavaşlık söz konusu. özellikle ayarlar menüsünde gezerken resmen animasyonlar yavaş.. lag ya da kasma gibi değil de ne biliyim yavaş işte.. ı ıh sevmedim ben bu romu. tez vakitte başka bi rom flashlarım heralde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende dirty unicorn'u kurdum. görünürde bi sıkıntı yok ama bi yavaşlık söz konusu. özellikle ayarlar menüsünde gezerken resmen animasyonlar yavaş.. lag ya da kasma gibi değil de ne biliyim yavaş işte.. ı ıh sevmedim ben bu romu. tez vakitte başka bi rom flashlarım heralde.

Ben de denedim ama pek hoşuma gitmedi. Yetersiz bir çalışma olmuş. Geliştiricisi pek ilgilenmiyor. Validus şuan iyi gibi. Deniyorum..

• Ben Rom'ların hepsini kurdum tek tek :D Herhangi Bir Sıkıntı yoktu Vadofone nette belkide bende yapmadı bilemiyorum :D Ama normal Stock'a döndüm ben yine bu arada metin abi Xda'da bitane 5.1 ExintenZ'nin final versiyonu war nasıl atacaz onu? Bi bakıp aydınlatırmısın beni.
    http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-existenz-y-1-0-0-10-07-t3154319 Link bu abi
  • quote:

Ben Rom'ların hepsini kurdum tek tek :D Herhangi Bir Sıkıntı yoktu Vadofone nette belkide bende yapmadı bilemiyorum :D Ama normal Stock'a döndüm ben yine bu arada metin abi Xda'da bitane 5.1 ExintenZ'nin final versiyonu war nasıl atacaz onu? Bi bakıp aydınlatırmısın beni.
    http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-existenz-y-1-0-0-10-07-t3154319 Link bu abi

Bahsettiğin romun son versiyonunu indir, recoverden Wipe, dalvik cache, data ve systemi wipe yap ve romu flashla. İlk açılış 15/20 dakika sürecektir sabırlı ol.

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    bunların hepsini yaptım dosya 1 gb'tın üstünde bişey indirdim zaten onuda ama flaşlamıyor abi kaç kere denedim
  • quote:

bunların hepsini yaptım dosya 1 gb'tın üstünde bişey indirdim zaten onuda ama flaşlamıyor abi kaç kere denedim

Hata nedir veya kodu ekran görüntüsü alabilir miyim. Bin, Mounth hatası mı nedir.?

• quote:

quote:

Hata nedir veya kodu ekran görüntüsü alabilir miyim. Bin, Mounth hatası mı nedir.?

Metin abi ekran görüntüsü yarın atarım şuan sarjım çok az dışardayım bide

• quote:

quote:

quote:

Metin abi ekran görüntüsü yarın atarım şuan sarjım çok az dışardayım bide

Görüyorum ki sen de demokrasi için dışardasın, yakışır kardeşime

Tamam dostum, sıkıntı yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.