Şimdi Ara

Sony Xperia Z için Lollipop güncellemesi önümüzdeki hafta başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çözdüm. Konumu elle seçince sorun oluyor. Konumu otomatik bulmasını sağlayınca düzeldi. Buda konum servisinin devamlı açık kalması demek oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen çok beğendim telefon artık ısınmıyor:)

• Bu gün ben de yükledim. ikonlar biraz büyümüş, bununla beraber daha bir çok şey de değişmiş sevdim doğrusu.
  • Kesinlikle yüklemeyin Xperia Z ye sahibim telefonu kıracam az kaldı. Durduk yere aşırı ısınmaya başladı, cihazın boştaki ram artmasına rağmen sürekli donmaya başladı. Geçişler yavaşladı ne olur yardım eidn eski sürüme geçmem lazım telefon berbat oldu..

• freeman02 F kullanıcısına yanıt
    başta bende de öyleydi kaptama tuşu + ses açma tuşuna basılı tutun 3 kere titreyene kadar çekmeyin elinizi sonra geri açın bunu yapınca sorun kalmadı bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.U.Y.

Bende yükledim arkadaşlar güzel geçişler hızlı fakat ekrandaki hava durumu widget çalışmıyor. Şebeke bağlantısı yok uyarısı veriyor. Yüklemeyi wifi üzerinden indirdim. Yüklemek için %50 nin üzerine şarjın çıkmasını bekledikten sonra bir kısım ısınma sonrası kurulumu bitti ve kullanmaya başladım. Diğer arkadaşlara da en kısa zamanda kurmalarını öneririm.

Yükleme yaptıktan sonra aynı sorun bende de oluştu, hava durumu ve widget çalışmıyor. Nasıl düzelttiniz bir tarif edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

quote:

Orijinalden alıntı: M.U.Y.

Bende yükledim arkadaşlar güzel geçişler hızlı fakat ekrandaki hava durumu widget çalışmıyor. Şebeke bağlantısı yok uyarısı veriyor. Yüklemeyi wifi üzerinden indirdim. Yüklemek için %50 nin üzerine şarjın çıkmasını bekledikten sonra bir kısım ısınma sonrası kurulumu bitti ve kullanmaya başladım. Diğer arkadaşlara da en kısa zamanda kurmalarını öneririm.

Yükleme yaptıktan sonra aynı sorun bende de oluştu, hava durumu ve widget çalışmıyor. Nasıl düzelttiniz bir tarif edermisiniz.

Çözdüm. Konumu elle seçince sorun oluyor. Konumu otomatik bulmasını sağlayınca düzeldi. Buda konum servisinin devamlı açık kalması demek oluyor.

• Bende yükledim güncellemeyi, yükledikten sonra ciddi şarj problemi oldu. Şarj full olduğu halde tahmini pil süresi 14 saat olarak gösteriyordu, bende telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ve şu anda düzeldi çok şükür.
    Güncelleme sonrası herhangi bir sorun yaşayan arkadaşlar fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirler...

• M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    Hocam hala daha düzeltemedim. konuma bakıyorum açık gözüküyor, elle seç diye bir seçenek de çıkmıyor, widgete dokunuyorum o da cevap vermiyor, hangi menüden nasıl giriliyor hala anlayamadım.
  • Widgeti sil sonra ekrana yeniden ekle ayarlar için dokunun ibaresini göreceksiniz ilk eklediğinizde dokunduğunuzda konumumu kullan seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

• M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi oldu yardımın için teşekkürler, Allah razı olsun.
  • Adamsın Sony

• Arkadaşlar benim telefon yine eski haline döndü. Güncellemeden sonra şarj yüzde yüz olduğu halde tahmini pil süresi 18 saat diyor. İki defa fabrika ayarlarına sıfırladım o zaman düzeliyor ama sonra yine eski haline dönüyor. Var mı bu durumun çözümünü bilen ?

• Sony yazısı üzerindeki hoparlöri üfleyin, bir çöp yardımıyla yavaşca temizleyerek deneyin

*#*#7378423#*#* tüşlayıp test edin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.