Şimdi Ara

sony xperia z kullanıcıları şarj konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar xperia z alıcam kısmetse bu şarj muhabbeti aklıma takıldı kullanan bi abim vardı 3 hafta kullanıp telefonu sattı bu şarj muhabbetinden dolayı gerçekten bu şarj bana 1 gün gitse yeterli zaten bu tür telefonda fazla beklentim yok şarj konusunda zaten fazla oyun oynamam başka bişey yapmam 1 gün götürürmü şarj

• Bugün telefonun pili az oyun-normal kullanım internet-kamera-konuşma-gps hepsi birlikte 1gün 13saat gitti stamina mod açık bu arada
  • peki yeni gelen 4.2.2 güncellemeyi yapmalımıyım kamerada leke sorunu olanlar olmus ve farklı sorunlar olanlar
  • Kameradaki leke lensden kaynaklı bi hata servis düzeltebiliyor yani yeni sürüm yükleyince leke kalkıcak yada leke olucak diye bir durum yok:) umarım yardımcı olabilmişimdir
  • sağol eline sağlık :) inş şanslı çıkarım da leke filan sorunsuz çıkar tel :)
  • telefonu pek kullanmazsan 1 gün çıkarır sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ekran açık kalma süresi 4 saati geçti.Normal bir kullanım ile.Mesajlaşma,oyun,kamera.Bence oldukça iyi,bu seviyedeki bir akıllı telefon için.
     sony xperia z kullanıcıları şarj konusunda sony xperia z kullanıcıları şarj konusunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.