Şimdi Ara

Sony Xperia Z telefonunun açma tuşu kilit tuşu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon geçen gün içine su aldı nasıl bilmiyorum sonra güvenli mod dedi sonra nasıl yaptım bilmiyorum ama çıkarttım sonra ne denediysem ne yaptıysam olmadı telefonun ses açma tuşu hem ses veriyor hem tuş kilidi görevini görüyor telefonu kapat diyorum kapanıyor hemen açılıyor forumlarda update service den düzelir diyorlar ama onu yapamıyorum çünkü telefonu 30 saniye kapalı tutun yazıor :'( telefonu bir türlü düzeltemedim yardımcı olurmusunuz

• yardım edebilecek yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur15tr

yardım edebilecek yok mu ?

geçmiş olsun telefon beya yoldan çıkmış onun dilinden ancak servis anlar ve garanti kapsamında değil
  • burda bi forumda görmüştüm telefon tuşları yer değiştiriyor filan düzelir diyorlar ama olmuyor çünkü telefonu kapatamıyorum şarjı bitiyor otomatik açmaya çalışıyor kendini burda benim sorunumda bahsediliyor ama bi yardımcı olursanız

http://forum.donanimhaber.com/m_76787443/tm.htm
  • kudretxxx K kullanıcısına yanıt
    son yazdığıma bakarmısınız yeniyimde
  • quote:

son yazdığıma bakarmısınız yeniyimde

düşününce basit birşey olabileceğide akla geliyor ama telefon su aldıktan sonra böyle bir problem olmuşması teknik problemleri gösteriyor
  • kudretxxx K kullanıcısına yanıt
    orda okuduğuma göre diyorki bazen ses açma tuşu çalışıyor kısma çalışmıyor bazen ses açma kapama çalışıyor ama tuş kilidi çalışmıyor işte benimde öyle ses açma kapama tuşu çalışıyor tuş kilidi ses açma tuşunda belki root la halledebilirim dedim ama rootu yaparken
    display da ekran beyaz olacak bi yazı çıkması gerek çıkana kadar tuş kilidine basıp durun filan dedi basıyorum ama bi türlü gelmiyor çıldıracağım telefon bir kapansa birşeyler yaparım ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun , servis yolu görünmüş.
  • sabaha kadar uğraştım banamısın demiyor ya telefonu update service de denedim tam kapatıyorum telefonu kabloyu takıp ses kısmaya bastım oldu 692,7 mb bi dosya indirdi sonra güncelleme tmm dedi olacakmı şimdi anlarım dedim kabloyu çekin yazıyordu çektim yine otomatik açtı sonuç yine aynı root atamadım bir türlü yardım edebilecek varmı belki işletim sistemini değiştirirsem farklı bi sürüm yüklersem 4.3 filan düzelebilir diyorum şimdi garantiye gitcek paradan olacağız birde
  • En yakın servis nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakkus K kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum
  • Geçmiş olsun servislik büyük ihtimal

• quote:

sabaha kadar uğraştım banamısın demiyor ya telefonu update service de denedim tam kapatıyorum telefonu kabloyu takıp ses kısmaya bastım oldu 692,7 mb bi dosya indirdi sonra güncelleme tmm dedi olacakmı şimdi anlarım dedim kabloyu çekin yazıyordu çektim yine otomatik açtı sonuç yine aynı root atamadım bir türlü yardım edebilecek varmı belki işletim sistemini değiştirirsem farklı bi sürüm yüklersem 4.3 filan düzelebilir diyorum şimdi garantiye gitcek paradan olacağız birde

Telefon su almış hocam güncelleme yapman yada önceki sürüme dönmen bir şey değiştirmez sana kim yazılım at dediyse üfürmüş.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    garanti acaba para istermi
  • quote:

garanti acaba para istermi

Kapakçıkların altında küçük bantlar var onlar pembeleşti mi ?
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    sadece 1 tanesi
  • quote:

sadece 1 tanesi

Pembeleşen yerden su almış hocam o zaman. O bantlara tükürük gelse bile pembeleşir demek ki oradan su aldı ki orası pembeleşti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.