Şimdi Ara

Sony Xperia Z Ultra inceleme 'Dev telefon test masamızda' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamerada flash olmaması satış fiyatlarını yarı yarıya etkiler bence

• bu telefonsa benim laptop sac kurutma makinasi

• Artik daha yapici mesajlar yazilsa? Bu telefonmu, bunu alan keriz, bu tasinmaz, bu tepsi falan filan yerine, pili soyleymis susu su kadar gidiyormus surasinda da soyle biseyi varmis gibi yorumlarda bulunacak biri yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en incesi, en büyüğü, tek suya ve toza dayanıklı, her kalemle kullanılabilir, 1. sınıf şahane malzeme kalitesine sahip bir cihazı sırf + almak veya kendilerini tatmin etmek için kötülemeye çalışan arkadaşlar umarım tatmin olmuşlardır.

Arkadaşlar iyi hoş her konuda mesajınız var da atıp tutmayı bırakalım artık. Çoğu arkadaşın yorumu aynı sörf tahtası, tepsi şu bu. Ne biliyorsunuz, neyi kullandınız da böyle yorumlar yazmaya cürret gösterebiliyorsunuz? 1.5 aydır bu telefonu kullanmaktayım ve kamerası dışında memnun olmadığım bir şey kesinlikle yok. Video izlemek, oyun oynamak hiç bu kadar zevkli olmamıştır. Bu sadece benim görüşümde değil. Çevremdeki birçok kişi artık telefonlarının küçük geldiğini söylüyorlar ve cihaza bayılıyorlar (s3, htc one, nexus 5 kullanıcıları). Yorum yazan arkadaşların çoğunun tırt olduğunu farkettim ki saçma sapan yorum yazıyorlar.

• Nacizane tavsiye : telefon incelemerinizi kumas eldivenlerle yapma imkanınız var mı? parmak izleri pek hoş olmuyo...

• Video açılmıyor
  • Bugün satın aldık bu cihazı, performans olarak muhteşem sadece flaş olmaması kötü onun dışında kasa kalitesi, arayüz falan tam puan aldı benden.
    Snapdragon 800 android cihazlara ilaç oldu bu bir gerçek.
  • Çöp he çöp. Şunlara bir iki kelime daha öğretselermiş keşke.

• Bunu alan zaten bluetooth kulaklıkla konuşur ki Sony de bu da var.

Kafamda tepsiyle mi konuşcam diyen cahiller, biraz düşünün saçmalamadan önce

• Zamanında dedem de şemsiyenin ucuyla yıldız vida açıyordu bu da öyle bir durum ;-) açar mı açar ama ne kadar açar kullananlar bilir bir şey diyemem

• şimdi şu fiyata alıcaz bunuda flash olmayacakmı? resmen rezillik kabul edilemeyecek kadar saçma.
  • Telefonun kralı ERİCSSON T628 . Batarya problemi yok,flash problemi yok,servis derdi yok.Ömürlükk

• mesajım otlansın

• yardım edin oyun açısından note3 mü yoksa sony xperia z ultra mı alyaym snapdragon vs exynos 5 octa

• Tam benlik telefon
    Sony,dev ekran ve büyük kilit tuşu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu arada erdinin eli çok büyük olduğu için telefon avcuna sığmış ama sakın ha sakın buna kanıp da telefonun boyutunu makul zannetmeyin, bu telefon gerçek bir tepsi ve birçok insan bu aleti asla avcuyla kavrayamaz ve tek elle tutamaz.

Önce telefonu gör dene kafadan sallama!!
  • Düzenleme gelmeli bu işe 5 inc telefon üst sınırı 7 inc tablet alt sınırı olmalı yoksa yakinda 8 inc telefonun yanına 4 inc tablet alacaz

• Allah sahibine bağışlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu arada erdinin eli çok büyük olduğu için telefon avcuna sığmış ama sakın ha sakın buna kanıp da telefonun boyutunu makul zannetmeyin, bu telefon gerçek bir tepsi ve birçok insan bu aleti asla avcuyla kavrayamaz ve tek elle tutamaz.

Önce telefonu gör dene kafadan sallama!!

o okuduğun mesajımın adece sadece birkaç cm üzerinde alıp incelediğibi belirttim zaten ki belirtmeye gerek bile yok aslında, telefonun büyüklüğü konusunda bu derece net bi mesaj yazmışsam incelediğim anlaşılıyor zaten.
    bence sen bi cevap yazmadan önce iyi oku (ki ben ellemeden bi kişi eksi basmış bile)

tekrar net olarak söylüyorum BU TELEFONU ALACAKSANIZ AMA BÜYÜKLÜĞÜ SİZİ DÜŞÜNDÜRÜYORSA SAKIN HA SAKIN ERDİ NİN ELİNDEKİ DURUŞUNA KANIP GÖRMEDEN ALAYIM DEMEYİN, GİDİN Bİ MAĞAZADA ELİNİZE ALIN, HİÇ OLMAZSA MAKETİNİ ELİNİZE ALIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango23

Allah sahibine bağışlasın

flaş fiyat düşürür denilmiş. kaç kere flaşla fotoğraf çektik ki ?.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.