Şimdi Ara

Sony Xperia Z Ultra video inceleme 'Tablet - Telefon hibritine Japon yorumu' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu sony nin tasarım ve malzeme tercihleri samsung da olsaydı şuan samsungun gelebileceği noktayı tahmin bile edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu telefon(!) cebe girmiyor, eğer cebe koyamayacaksak gidip 7inc tablet alınır, bundan dolayı cok gereksiz bir ürün. SONY phablet olayını çok yanlış anlamış buna karşın NOTE 3 ekranına göre en küçük kasaya sahip telefon, NOTE 3'e karşı hiçbir şansı yok.

Xperia Z1 -------> Galaxy S4

????????? -------> Note 3

Sony Ultra Z -------> Galaxy Mega

Ok?

Aslına bakarsak Mega çöpü, Ultranın sol serçe parmağının tırnağı olamaz diyeceksin ona. Buda aklında bulunsun. Phablet olayını daha nasıl yorumlayacaklardı merak ediyorum? Note serisi phapletmi şimdi ?

Ulan helal olsun bu Leğenzunga adamları iyi zehirliyor, maruz bırakıyor leşş gibi plastike. Olacağı bu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 5 Eylül 2013; 18:01:19 >
  • intronun hemen açılışında berlinde olduklarını belli ettikten sonra güzel helgaların videosuna yer verilmiş :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resfaction -- 5 Eylül 2013; 18:01:23 >
  • Bunu alınca blutooth kulaklık ve smartwatch da almak gerekecek.

• arkadaş sony videosuna samsung reklamı introsu koymak ne kadar etik ? tamam ajan ayarlıyor ama sizin bunu değiştirme şansınız yokmu çok dh yi çok ucuz göstermiş bu hareket...

• Bu tabletfon da canavar olmuş aga :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cceviz

şu sony nin tasarım ve malzeme tercihleri samsung da olsaydı şuan samsungun gelebileceği noktayı tahmin bile edemiyorum.

Bir de tersini düşün ki hala Sony'nin elinde. Belki de ileride yaptığı mallıkları bırakırda şu en üst seviye telefonlarının tüm donanımlarını da en üst seviye yapar. O zaman Sony'nin geleceği noktayı çoğumuz tahmin edebiliriz.
  • kardeşim bu nasıl site ya neye tıklasam reklam çıkıyor, televizyondaki pazarlamacılardan beter oldunuz.

sitenin reklamı yok, reklamın sıtesi var :D

• note 3 ü gene geçemiyicek herşeyi düşünmüşler telefonda gene flash yok mühendislerin gözleri iyi görüor sanırım :D

• aslına bakarsak türkiyeye gelmeyen padfone2 on numara bir cihaz asusun

• Bu sony xperıa Z ultra galaxy note 3 karşısında hiç bır şansı yok.. Herseyi boşverelimde niye flaş yok? Milyarlık telefonda 10 dolarlik flaş koymamışlar. Sonra vay efendim sony niye satamıyor. Galıba sony sırf bizde phablet yapıyoruz dıye bu phabletı yapmış. Adamlar satmak için yapmamislar. Çünkü satmak için yapsalardi bır kaç farklı özellik koyarlardi. Snapdron 800 çinli bır üretici bıle koyabilir. yoksa bu flaş koymamasi apple ye benzeme çalışmaları mı?

• fotoğraf güzel olmuş :D

• cihaz çok şık bir kere.mor renkte yakışmış.bu tasarımla çerçeve boyutunu küçültseler ve bataryayı elden geçirseler çok iyi olurmuş.gsmarenanın testlerine göre 5.23 saat web gezintisi imkanı sağlıyor bu rakam mega ve note 2 de 8 saatin üzerinde.cihaz zaten bu iş için kullanılacak bu detayı atlamamaları lazımdı.umarım şarj olma süresi çok kısa olurdu iyi satış rakamı elde eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Nekadar muhteşem tasarımı var . Gel görki o boyutuyla asla note 3 ün rakibi olamaz. 5.5.5.9 arası olup 13mp kamera ve flaşı olsaydı note 3 e oranla olan eksiklerini göz ardı edip sırf tasarımı içi alırdım . Ama note 3 de bu sefer güzel tasarımla ve daha kalite hissi veren deri ile geldiği , 3gb rami , 4k video çekme gibi özellikleri için note 3 alacağım. Ayriyetten note 3 ün kamerasının i1 den daha iyi çektiğini ima etti erdi özüağ . Hem 4k video ile zaten daha iyi olduğu belli . Gerçi çokta önemli değil s4 den bile kat kat iyi dedi. Avrupadan alacağım için s800 lü versiyona sahip olacağım kısmet olursa.

o derinin kumaşı 1 yılda kalkar burda samsungdan bahsedıyoruz.ayrıca note 3 un kamerası z1 den iyi olsun sony almayı bırakırım artık. bu kadar iddialı konuşuyorum.

• Arkadaş ben anlamıyorum: Hızlı, performanslı, kaliteli bir telefon istiyorsak eşşşek kadar tuğla gibi aletleri kullanmak zorunda mıyız?!?!? Niye normal ebatlarda yüksek donanımlı cihazlar çıkmıyor ya!!!!??!

• Aslında iyi düşünmüşler.Mademki okadar para verecez telefona tablet olarakda kullanalım dimi.İkisini ayrı ayrı alıp taşımaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cceviz

şu sony nin tasarım ve malzeme tercihleri samsung da olsaydı şuan samsungun gelebileceği noktayı tahmin bile edemiyorum.

tasarım konusunda yine sınıfta kalırdı

• İyice suyunu cıkardılar telefonmuş ne telefonu yakında bu millete 8- 9" Tabletleri telefon diye satarlar o deyil komik oluyor neyse anlayan anladı.

• 2000 tl lik telefon yaparsın neden radyo koymazsın flaş koymazsın. anlamadım gitti bu işleri

• Anlamamaktaki ısrarınızı anlamak zor.
    HAcı neden çarpıtıyorsunuz? Bu cihaz note 3 ile aynı sınıfta değil. Galaxy mega ile kıyaslasana! nexus 7 veya 6-8 arası talet, p tabletlerle kıyaslasanıza.
    Size milleti yanıltın diye para mı veriyorlar? Para almıyorsanız bedavadan günaha girmeyin bari.
    Bu alette el yazısı yazmak için özel bir kaleme ihtiyaç duymuyorsunuz. Bunu biliyor musunuz? çivi ile bile bunun ekranına yazı yazabilirsiniz? Özel bir ekran algılayıcısı var.
    note 3 suni derisini bu kadar şakşakla karşıladıysanız, gerçek deri kullansalar dansöz gibi gerdan kıracaksınız.
    Beğenmediğiniz bir nokta varsa yazın, karalama yapmayın!

Sony yenilik üstüne yenilik yaptı. Samsung 3gb ram ve suni deriden başka ne gibi teknolojik yenilik sundu?
    Yazın öğrenelim...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.