Şimdi Ara

Sony Xperia Z Ultra video inceleme 'Tablet - Telefon hibritine Japon yorumu' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel cihaz ama çok büyük yaa. hani cihazın çerçevelerini biraz küçültseler hem taşınabilirlik kolay olacak hem de ekran o kadar göze batmayacak. ama cihaz çerçeveleri çok alan kaplamış...
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut kafa kabriyoya (cabrio) doğru gidiyor. :)
    Elinize/ağzınıza sağlık güzel bir haber videosu olmuş.
  • Ben Z 'yi bile elimde zor tutuyorum bu ultra biraz sanki işi meya ultra adı altında bildiğin 17 in. monitöre çevirmişler
  • Oha,

telefonun Mesut Çevik'i var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 6 Eylül 2013; 14:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: depeche35 UnInvited_Guest Sony kore malı değil ki ! Çin markası.
    Japon markası.

sony e çin malı diyen zihniyet sen birdaha bu foruma uğrama forumun IQ seviyesini düşürüyorsun

• Türkiyeye ne zaman geleceği bellimi acaba
  • tablet yerine düşüneblecek bi cihaz olmuş ayrıca cok şık tek eksik flaş yok abi neden koymazsın flaşı anlamıyorumki bu sonyi neden milletin agzına laf veriyosun

• baktığınız zaman çok güzel bir ürün en ince en hafif tablet olarak düşünün birde telefon özelliği var ikisi bir arada çok iyi sony buna flash koysaydı 7" tablet pazarına darbe vururdu ama bazıkitleler flashın kalınlık yaptığını söylüyor doğrumu bilmem ama gerçekten tek eksiği flash belki bir aparatla çözülür ozaman iyi olur yada kılıfla

• samsung tanımlari standart tanıtım yapılıyor sanki alışdık samsung hep aynı şeyler çıkarıyor gibi tanıtılıyor ama sony geldimi sanki çok daha iyi şeyler yapıyormuş gibi tanıtılıyor bence ayrımcılık yapılıyor

• Ya sony iyi ki flash koymamış şu telefona çünkü bizim zihniyet phabletin mantığını kavrayamamış ulan be mal kardeşim adamlar xperia z 1 diye telefon çıkarmış telefonu kamerası için aliyorsan git onu al z ultra senin kapasiteni aşar. En pahalı telefon diye iphone 5 alan zihniyetin bu phabletin mantığını kavrayamaz radyosu yok Dersin.

Ben dokunmatik telefon kullanmaya Ericsson R380 ile başladım sırasıyla nokia 7710 sony p800 p900 p910 p910i p990 p1i benq p50 note 1 note 2 kullandım ve phabletin eksikliğini note 2 kullanırken hissediyorum note 2 ekranı ufak geliyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TümAmiraL -- 8 Eylül 2013; 7:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen varsa yurtdışından gelirken getirmiştim kapalı kutu sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: cloves

isteyen varsa yurtdışından gelirken getirmiştim kapalı kutu sıfır

fiyat?

ülke?

kayıt?
  • bence bu şey asla note 3 le kıyaslanamaz cunku boyutları arasında daglar kadar fark var , note 3 le kıyaslıyacaksanız z1 i kıyaslayın cunku 2 telefonun boyutları neredeyse aynı

note 3 : 151.2 x 79.2 x 8.3 mm
    z1 : 144 x 74 x 8.5 mm
    z ultra : 179.4 x 92.2 x 6.5 mm

note 3 phabletse z1 ne z1 telefonsa note 3 ne ?

z ultra phabletse note 3 ne ?

bence z ultra tablet asla phablet deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 12 Eylül 2013; 0:02:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

bence bu şey asla note 3 le kıyaslanamaz cunku boyutları arasında daglar kadar fark var , note 3 le kıyaslıyacaksanız z1 i kıyaslayın cunku 2 telefonun boyutları neredeyse aynı

note 3 : 151.2 x 79.2 x 8.3 mm
    z1 : 144 x 74 x 8.5 mm
    z ultra : 179.4 x 92.2 x 6.5 mm

note 3 phabletse z1 ne z1 telefonsa note 3 ne ?

z ultra phabletse note 3 ne ?

bence z ultra tablet asla phablet deil.

Ozmaan s4 de pablet zamaninda pablet olarak cikan note 5.4 inch ti s4 5 inch pablet olarak cikartilan telefonlarin segmenti farklidir herkez z1 le note 3 u kiyaslarken buyuk sacmaliklar yapti ikisi cok farkli cihazlar zaten z ultra tam olarak note 3 un rakibi deildir z ultranin asil rakibi galaxy megadir herkes ultraya laf atarken cok sevdiginiz samsungun megasina neden birsey demiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony ı her ne kadar tasarım olarak begensemde hep bırseyler eksık oturtamıyor tasları buyuk kare cerceve cebe gırmez gırsede cıkmaz kı bu pek cebe gorede degıl zaten samsung gıbı koselerın oval olması daha rahat cebe gırıp cıkmasını saglar ve boyut ta bır phablette 5.5 ve 5.9 arası olmalı dıye dusunuyorum kamera ve flas konusuna hıc gırmıyorum o tam bır komedı ve rezalet denecek kadar buyuk bır sorun tek begendıgım nokta tasarım oda almamı gerektırecek kadar etkılemıyor yanı gereksız bır cıhaz olmus ama tablet olarak kullanmak ısteyenler ıcın guzel bır secım saygılar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.