Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yurdum insanı dısındada bu telefonu kotuleyen cok azdır herhalde teknoloji ureten ulkelerde gayet begenilen bir ürün ama bizim halk herseyin en iyisini bildigi icin
    eline bile almadan baslamıslar rezalet demeye sanki hayatında kamera nasıl calısır uzerinde calıstı batarya omru nedir nasıl işler yıllarca okudu garip

10 senedir pc kullanıpta internet exlorer ı arama motoru (google) sananlar var ...opera chrome mozilla safari bunları hiç bilmeyen var hala bu tarayıcıları iyi kullanamayıp eski exlorer ı kullananlar var ....böyle üst segment telefonları n özelliklerini bilmeyenler var bu telefonların hakkını veremeyen sırf hava olsun diye bir tek alo demek için alanlar var eee ben nedeyim yurdum insanı teknoloji olarak çok ama çok gerideyiz küçücük ülkelerin ellerinde 7 den 70 e herkesin bildiği markalar varken bizim koca türkiye hala ken di ülkesini nasıl sövüşleye bilirim diye düşünsün .... sahte rakı, ve bir çok gıda skandalla rı işte biz buyuz maalesef....biz sadece almayı biliriz kullanmayımı hı ne anlarız kullanmaktan eğer kullanabilseydik bu telefonların ve verdiğimiz paranın hakkını verirdik ...pc alıpta sadece facebok ve x sitelere girmek için alanlar var kendimimzi daha çok geliştireceğimz yerde yozlaştırıyoruz farkında değiliz pc internet çok geniştir face vb sitelerden ibaret değildir eğer doğru şekilde kullanırsak öğreneceğimz bir çok şey var ama anlayana ondan sonrada forum sitelerine üye olup beğenmezler işte böyle kötülerler hangi ürün olursa olsun sizler ilk önce önünüzdeki pc yi veya telefonu doğru kullanında ondan sonra gelin forum sitelerine girin insanları biliçlendirin milletin aklını karıştırmayın burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploto -- 13 Mart 2013; 18:48:00 >

• http://www.youtube.com/watch?v=MGy9X8L0_lI

Oyun performansı köyü diyenlere...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2535

http://www.youtube.com/watch?v=MGy9X8L0_lI

boşver dostum diğer telefonların fanlarının gözü görmez bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Birde asphalt 7 her cihazda kötü çalıştığını boyutunu haketmediğini öne sürülmüş ama sadece dh incelemesinde!
    al budamı gol değil?

http://www.youtube.com/watch?v=EClTsYbEOus

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Ben beğendim cihazı ama eksikleri olduğu kesin. Oyun konusuna gelecek olursak, oyun üreticilerinin sürücülerde değişiklikler yapması gerekiyor.
    Tabi ki donmalar takılmalar atlamalar olacaktır. Sonuçta full hd ekrana sahip bir cihaz.

Valla birsürü oyun yuklendi hicbirinde takılma veya atlama olmadı. Real racing 3 nfs most wanted temple run oz

Oyun içinde HD ekrana sahip cihaza uyumlu dosyaları bulunduruyorsa zaten bence takılma falan olmamalı.
    Bu adamlar neden böyle yorum yaptı anlamış değilim.
    Bir telefonun performansı , ki bu telefon daha ülkede tek olacak full HD olarak tabi ki oyunlarla uyumlu olmayacaktır.
    Burada hata daha doğrusu eksiklik oyundadır. Sony'nin bu şahlanışı birilerini rahatsız etmiş gibi görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

Birde asphalt 7 her cihazda kötü çalıştığını boyutunu haketmediğini öne sürülmüş ama sadece dh incelemesinde!
    al budamı gol değil?

http://www.youtube.com/watch?v=EClTsYbEOus

Sony'nin başarısı birilerini rahatsız etti. Plastik boyası soyulan, arayüzü iğrenç pastel renkli telefonlarından daha iyi kalite kokan cihazlar ürettiği için Sony'yi kıskanmaları çamur atmaları normal.
    Zaten burada aklı başında insanlar telefonu bu videoya dayanarak ele almazlar. Youtube da senin yaptığını yapmaları zor değil. Ben nedense bu videoyu samimi bulmadım.
    Resmen istemem yan cebime koy modunda kaçak dövüşüyorlar haber editörleri.

• onu bırakın yeni yaynlanan htc one incelemesinde bile hala xperiadaki olumsuzluklardan dem vuruluyor. konudaki ilk sayfaları incelediğimde çoğu üye bu inceleme yüzünden telefondan vazgeçmiş durumda. yani internetteki diğer incelemeleri görmesem bende burdaki incelemeye göre vazgeçerdim doğrusu. çok acımasız bir inceleme olmuş. nasıl incelemeler arasında bu kadar fark olabiliyor pek aklım almadı doğrusu. burada eleştrilen herşey diğer incelmelerde (yerli ve yabancı) övgü ile bahsediliyor. mesala pil, ekranın gerçek renkleri gösterme kabiliyeti, oyunlardaki akıcılık vb. bence insanları bu kadar yanıltacak bir inceleme yapılmamalıydı.
  • O değil de hala şu inceleme denen şeyi dikkate alıp savunan, her söylenene inanan "teknoloji guruları" var Kimin ne olduğunu biliyoruz çok şükür, çamur at izi kalsın kafası (Erdi, bu tartışmanın dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andaluz -- 13 Mart 2013; 18:48:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

O değil de hala şu inceleme denen şeyi dikkate alıp savunan, her söylenene inanan "teknoloji guruları" var Kimin ne olduğunu biliyoruz çok şükür, çamur at izi kalsın kafası (Erdi, bu tartışmanın dışında)

birader THE verge Xperia Z ve HTC one incelemelerine bak kim iyi kim kötü anlaşılyor
  • Bence gidip ele alıp bakmak lazım. En iyi inceleme bence bu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2535 http://www.youtube.com/watch?v=MGy9X8L0_lI Oyun performansı köyü diyenlere...
    Birde asphalt 7 her cihazda kötü çalıştığını boyutunu haketmediğini öne sürülmüş ama sadece dh incelemesinde! al budamı gol değil? http://www.youtube.com/watch?v=EClTsYbEOus
    Sonynin başarısı birilerini rahatsız etti. Plastik boyası soyulan, arayüzü iğrenç pastel renkli telefonlarından daha iyi kalite kokan cihazlar ürettiği için Sonyyi kıskanmaları çamur atmaları normal. Zaten burada aklı başında insanlar telefonu bu videoya dayanarak ele almazlar. Youtube da senin yaptığını yapmaları zor değil. Ben nedense bu videoyu samimi bulmadım. Resmen istemem yan cebime koy modunda kaçak dövüşüyorlar haber editörleri.

Sana son derece katılıyorum kardeşim zaten bu telefon ilk çıktığında çoğu oyun fullhd çözünürlüğe uygun değildi ama bunu demek yerine cihazın bir kusuruymuş gibi göstermenin bi anlamı yok youtubedeki vidyolarda görüldüğü gibi GTA da dahil hani bu çok kasan! oyun üreticileri güncellemiş ve gayette akıcı çalışıyor telefonun hakkını yemeden inceleme yapmanın bir mantığı yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Ben beğendim cihazı ama eksikleri olduğu kesin. Oyun konusuna gelecek olursak, oyun üreticilerinin sürücülerde değişiklikler yapması gerekiyor.
    Tabi ki donmalar takılmalar atlamalar olacaktır. Sonuçta full hd ekrana sahip bir cihaz.

Valla birsürü oyun yuklendi hicbirinde takılma veya atlama olmadı. Real racing 3 nfs most wanted temple run oz

Su altında fotoğraf çekmeyi denediniz mi? Su altında sesli video kaydı süper

• Bu forumda yazılanlar sizi rahatsız ediyorsa Samsung forumuna gidiniz! veya hangi ürünleri kullanmayı tercih ediyorsanız, burada bazı arkadaşlar kendini mühendis sanmaya başlamış, yalnız LCD TV ile profesyonel OLED Monitör'den anlamadığı halde param olsa buna vermez şuna verirdim gibi yazıyor, önerdiği şey LCD TV ne alaka? anlamıyorsanız sizi Sony OLED ne ilgilendiriyor? Rahatsız oluyorsanız bu forumda ne işiniz var?

Arkadaşlar biraz elinize dilinize hakim olun, hakarete varan konuşmalar yapıyorsunuz, şu ucuz kore malı çakma Iphone üreticisi Samsung telefon tutkunlarına diyorum! Size göre hangisi ucuzsa hangisi yaygınsa o daha iyi değil mi? Bu forumu terkedin çünkü burada yazmanız doğru değil. Doğru Samsung forumlarına!

Burada Xperia Z sahipleri telefonun iyi veya kötü yanlarını paylaşıyorlar siz fotoğrafına bakıp yorum yapıyorsunuz. 2000 TL verecek paranız varsa 1 ay kullanın tüm deneyimlerinizi yazın. Bu yaptığınız ayıp ayıp! Ben Samsung Galaxy forumuna bir defa girmedim.

Ben Sony kullanıcılarına Sony forumunda ürünler paylaşıyorum size ne? Evinizde ne var 32'' Samsung mu? Bende şuda var buda varla olmaz,elinizde Sony varsa fotoğrafını çeker koyarsınız Şikayetiniz neyse yazarsınız! Samsung sahibiyseniz bu foruma değil Samsung forumunda paylaşacaksınız, bilginiz varsa işiniz panel ve telefonsa bilginizi ortaya koyarsınız hepimiz yararlanırız.

Sony forumunda Sony' ye çamur atarak bilgili görünemezsiniz, attığınız çamur bile bilgisizliğinizi gösteriyor, ben Sony kullanıcısıyım, bence Samsung NOTE 2 arkasına saklanacak kadar büyük bir telefon. Bunu Sony kullanıcılarına yazıyorum sizin burada ne işiniz var?

Gidin Samsung 4 yorumlarına bakın telefonu almadan yerin dibine Samsung Galaxy kullanıcıları çoktan sokmuşlar. Biraz onlara laf yetiştirin, beni orada göremezsiniz çünkü beni koreli Samsung'un sallama teknolojileri ilgilendirmiyor.

• yaw samsung fan ları sizin sitenize giripte böyle saygısızca sony kullanan yada fanları diyelim hiç samsungu sizin sitenizde eziyormu ne kadar ayıp şu yaptığınız yazmıycam diyordum sonunda benide çileden çıkardınız yaw yapmayın ayıp yaptığınız hem kullandığınız ürüne bukadar güveniyorsunuz sonyden neden korkuyosunuz niye nokia değil yada htc değil sony bu diğer arkadaşların dikkatini çekmiyormu tamam ben( sabremetric) gibi aşırı fan değilim belki ama sony ürünlerini seviyorum adam ne var bilgilerini üşenmeden yazıyor paylaşıyor sizin yaptığınız yakışmıyor gerçekten ha kendi açılan samsung sayfasında yapın ama daha gelmemiş bir ürün için birde herhangi bir markada değil yani efsane sony i bukadar karalamak yakışıyormu size biraz saygı lütfen
  • @ploto Ben Sony forumda yazdığım için Sony fanı olmayı kabul ediyorum. Samsung fanlarının veya diğer fanların burada ne işi var? Ben Sony hakkında Sony kullanıcılarını bilgilendiriyorum, örneğin sen yukarıda bir kaç Sony'nin ürün modeli yazdım, rakamlar verdim bilmediğin bir ürün hiç mi yazmadım?
  • sabremetric ben de sony fanıyım kardeş bukadar bilgiyi buraya dökersen adamların içi gidiyor haliyle canları sıkılıyor yazdığın bilgiler gerçek ve doğru zaten bunu bilen bilir ama bir samsung kullanıcısına bunu kabullendiremesin samsung fanlarının yaptıklarını kınıyorum dh de nerde bir xperia z konusu açılsa samsung fanboyları sony fanlarından önce istila ediyorlar sayfayı ... artı tabi senin paylaştığın bilgilerin bazılarınıda bilmiyordum ben... sony kullanıcılarının genili bilinçli elektronik bilgisi olan kişilerdir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploto -- 14 Mart 2013; 0:56:04 >
  • kusura bakmasınlar ama telefon yere düşünce cama 500 tl verecek kadar geri zekalı değilim. o yüzden xperia z benim için daha alınabilir.
  • @ jack_sparrow_82 Arkadaşım verdiğim model profesyonel Sony OLED monitör daha 2 ay önce aramızda 1 metre vardı. Sen onu ne satın alabilirsin nede kullanabilirsin sana önerdiğim bir model değil. Ne alakası var seninle? Uzatmanı gerektirecek bir şey yok! Zaten televizyon değil, Anlamyorsan çeker gider, anladığın konularda paylaşımda bulunursun. Bu kadar basit!
  • @jack_sparrow_82 Laf aramızda geçen gün Plato filme gittim, elini neye atsan Sony burada milyon dolarlık ekipmanlardan söz ediyorum, bu işi senden daha iyi biliyorum, senin hayal bile edemeyeceğin ürünleri yazıyorum, sen sadece gelip eleştiriyorsun.

Sony'nin doğru dürüst bir cihazına sahip değilsin, ne işin var hala Sony forumlarında? Sony TV sahibi değilsin, telefon sahibi değilsin, foroğraflara bakarak yorum yapıyorsun, Üstüne yetmiyor hakaret ediyorsun.

Ses ve görüntüden senden çok daha deneyimliyim, Sony hakkında Sony forumda yazı yazıyorsunuz, bende size sizin ömür boyu çalışsanız alamayacağınız ürünleri ürettiğini yazıyorum. Sony profesyonel milyon dolarlık ekipmanlar üretiyor, iki cep telefonu Sony'nin kaderini belirlemiyor.

Sana göre Play Station satışları düşerse Sony battı Bir cümle bilgi verdiğin yok benim, 2 gün önce yazdığımı tartışıyorsun, işin gücün gelip itiraz etmek bilgin varsa koy ortaya bizde bir şeyler öğrenelim.

Hala Samsung AMOLED TV satışa sunacak diye yıllardır konuşuluyor, sonuç? bence çok geç kaldı, Sony 7 yıldır OLED üretip satıyor üstelik 25.000 USD var mı daha ötesi? Trimaster EL ne biliyor musun? bilmiyorsun peki neden sürekli itiraz ediyorsun ben almam ben almam. Sana al diyen yok evimde buda var oda var diye günlerdir yazıyorsun, o cihazlar Nuh Nebi`den kalma! Bilmediğin firmanın ürünleri hakkında forumda üyelerle tartışıyorsun.

• bildiklerimizide telefonuda unuttuk valla. ocakta tanıtılıp şubatta satışa çıkan makine gelcekte bakıcaz daha. zaten işlemci diğer telefonlara göre daha geriden geliyor, cihazın gelmesi az daha geçikirse belkide s800 lü cihazlar tanıtıldığında yeni getirirler türkiyeye. sony türk tükecisini beğenmiyor aklı sıra heralde. o kadar hevesle beklediğim makineden soğudum artık, araya birde one girdi.

8 ocak 2013 te tanıtılıp nisanda satılan cihazla 19 şubatta tanıtılıp yine nisanda satılacak makine arasında seçim yapıyoruz. ikiside kaliteli ikiside hoş. gel görki fiyatlarda üst düzeydeyken ben neden eski teknolojiyi tercih edeyim. sırf şu avrupa pazarından yüksek pay peşine düşüpte bizleri oyaladığından bi kere sony den tiksindim arkadaş. cihazı getirmeye bu kadar oyalıyorsan bi arızada ne kadar bekletir kim bilir.

neyse az daha bekleyelim bakalım, hala sony için kapı aralık. htc nin ne yapacağına bağlı. bir şekilde temin eden arkadaşlarada hayırlı olsun cihazları güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.