Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın t.ayan , 8 ocak 2013 de tanıtılmış yazmışınız siz 8 Ocak'da bu telefona sahip olsaydınız kaç ay kullanacaktınız? 3-5 ay arası mı? Açıkçası 1 yıldır aynı Samsung Galaxy S3 ü kullananların hemen telefonlarını satışa çıkarmaları gerekiyor çünkü artık teknolojisi geçti bence hemen S4 alma planları yapmalılar.

Sadece internete giren ne kaçırmış olur? bence bu kadar büyütülecek bir şey değil. Anladığım kadarıyla bekletilmeyi sevmiyorsunuz yalnız bizde hemen almazlar 5-6 ay geçer fiyatının düşmesini beklerler. Doğrusu hemen almak istemeniz etkileyici
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabremetric

Sayın t.ayan , 8 ocak 2013 de tanıtılmış yazmışınız siz 8 Ocak'da bu telefona sahip olsaydınız kaç ay kullanacaktınız? 3-5 ay arası mı? Açıkçası 1 yıldır aynı Samsung Galaxy S3 ü kullananların hemen telefonlarını satışa çıkarmaları gerekiyor çünkü artık teknolojisi geçti bence hemen S4 alma planları yapmalılar.

Sadece internete giren ne kaçırmış olur? bence bu kadar büyütülecek bir şey değil. Anladığım kadarıyla bekletilmeyi sevmiyorsunuz yalnız bizde hemen almazlar 5-6 ay geçer fiyatının düşmesini beklerler. Doğrusu hemen almak istemeniz etkileyici

beni adam seçme meselesi kızdırıyor. ben aldığım makineyi en az 18 ay kullanırım. hele ki böyle bir makineyi dahada fazla kullanırım. zaten uzun kullanmaya uygun bir cihaz tercih ederim. ama gel gör ki sony avrupa pazarında satarken bizleri teğet geçiyor. neden? orda satacağını sattıktan sonra bizede bişeyler ayarlamayı düşünüyor. ben bu noktada ard niyet ararım. yani 'burda satışlar düştümü sizede bişeyler ayarlarız' havası seziyorum sony de şu dönemde. mart başında dağıtılacak diye ön sipariş alan sony satış sitesi şimdi nisanda dağıtılacaktır diyor. neden? sony telefon mu üretemedi? hayır üretti satıyor. nerde? avrupada. devam etsin satmaya ne diyelim

satıp para kazanmaya bu kadar bekletiyorsa bizi, hizmet vermeye ne kadar bekletecek acaba? garantili maldan parada kazanamaz ki dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: t.ayan

quote:

Sayın t.ayan , 8 ocak 2013 de tanıtılmış yazmışınız siz 8 Ocak'da bu telefona sahip olsaydınız kaç ay kullanacaktınız? 3-5 ay arası mı? Açıkçası 1 yıldır aynı Samsung Galaxy S3 ü kullananların hemen telefonlarını satışa çıkarmaları gerekiyor çünkü artık teknolojisi geçti bence hemen S4 alma planları yapmalılar.

beni adam seçme meselesi kızdırıyor. ben aldığım makineyi en az 18 ay kullanırım. hele ki böyle bir makineyi dahada fazla kullanırım. zaten uzun kullanmaya uygun bir cihaz tercih ederim. ama gel gör ki sony avrupa pazarında satarken bizleri teğet geçiyor. neden? orda satacağını sattıktan sonra bizede bişeyler ayarlamayı düşünüyor. ben bu noktada ard niyet ararım. yani 'burda satışlar düştümü sizede bişeyler ayarlarız' havası seziyorum sony de şu dönemde. mart başında dağıtılacak diye ön sipariş alan sony satış sitesi şimdi nisanda dağıtılacaktır diyor. neden? sony telefon mu üretemedi? hayır üretti satıyor. nerde? avrupada. devam etsin satmaya ne diyelim

satıp para kazanmaya bu kadar bekletiyorsa bizi, hizmet vermeye ne kadar bekletecek acaba? garantili maldan parada kazanamaz ki dimi?

hocam bunu bir tek sony de değil diğer firmalarda da aynı problemler yaşanıyor.... hem telefon ilk çıktığında ben de bir sony ürünleri kullanıcısı olarak eğer acil değilse hemen alınmasını önermiyorum biraz fiatının düşmesini beklemek en mantıklısı bence yoksa satıcı firmaların hepside fırsat kolluyor tüm yeni ürünlerde olduğu gibi ama artık millet uyandı ....ilk önce şişiriyorlar sonrada düşürüyorlar yok turuncu indirimmiş yok kırmızıymış falan da filan

• Hocam burada daha çok doğan şahin ve kartal gibi arabalar çok gidiyor. Bizim fakir halk çok zeki zenginlerde aptal. Aptal oldukları için mi bu kadar zenginler?

Fakir için telefonun ucuz ve kalitesiz durması hatta marka değeri bile olmaması önemli değil oyunlarda takılmasın yeter, daha giyinmeyi bilmeyenler kaliteden anlar olmuşlar. Onlara 7000 TL ver Sony Vaio dizüstü al demiyoruz, onlar hep akıllı oldukları için 7000 vermez 1400 TL ye alırlar ve 7000 TL ye dizüstü almak için aptal olmam gerekir yazarlar.

Apple örneğinden gidersek marka değeri olduğunun olayın sadece işlemci savaşı olmadığını sadece tasarımı ve markası için bile alınacağını bazıları kabul edemiyorlar. En dandik en ucuz markaları Apple'ın karşısına çıkarıyorlar.

Apple'ın marka değeri Samsung'un 4 katı kadar Adamların malı para ediyor, 10.000 liraya bilgisayar yapıyorlar, fakir alsın diye değil.

Sony den örnek vermek istemiyorum, çünkü milyon dolarlık 3D ekipmanları var ve film şirketleri alıyor şimdi yazarım olmaz.

Samsung, fakirin bir numaralı destekçisi Samsung'a teşekkürler. Adamlar 2.000 TL ye TV yapıyor ama 82.000TL'ye satılan TV kadar kaliteli Hadi mutlu olalım. Kimse kendini kandırmasın, Japon firmaları ev parasına TV üretiyorlar. Fakir, ucuz giyinmeye, ucuz almaya mahkum. Bazıları Iphone 4 2 yıl sonra 2. el alıyorlar sonrada pili az gidiyor diye yazıyorlar Rüyalarında bile kullanmayanlar fotoğraflara bakıp yorum yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabremetric -- 14 Mart 2013; 4:08:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ploto

quote:

Orijinalden alıntı: t.ayan

quote:

hocam bunu bir tek sony de değil diğer firmalarda da aynı problemler yaşanıyor.... hem telefon ilk çıktığında ben de bir sony ürünleri kullanıcısı olarak eğer acil değilse hemen alınmasını önermiyorum biraz fiatının düşmesini beklemek en mantıklısı bence yoksa satıcı firmaların hepside fırsat kolluyor tüm yeni ürünlerde olduğu gibi ama artık millet uyandı ....ilk önce şişiriyorlar sonrada düşürüyorlar yok turuncu indirimmiş yok kırmızıymış falan da filan

hocam konu hemen alma yada diğer markalar öyle sony böyle falan değil. ben diyorum ki sony adam seçiyor, one da türkiyeye cihazı avrupya göre bu kadar geç getirsin onada aynı eleştiriyi yaparım. samsung u saymıyorum bile 32 yada 64 çikite kada yolları var. diğer arkadaş ev araba parası zengin fakir bişeyler anlatmış. 3000 5000 82000 tl falan filan anlamam ben. ben günün koşullarına uygun üst düzey bi makine almam gerek bunun derdindeyim. zengin muhabbeti olcaksa bizdede var zenginler sony getirsin alır onlar.

yeni model çıktı diye telefon almıyorum telefon alacağım için yeni model bekliyorum. damacadan note2 mi alalım 1700 e 1900 lira sony yada 2000 e htc alırız. elimde chacha var ilk android telefonum. onuda android denemek için e72 le kafa kafaya takasla aldım. bakıyorsun bu gün bişey yapılmıyor makineyle. üst seviye bir makine alıp önceki kullandığım cihazlar gibi 2 sene 3 sene kullanmak istiyorsan ve sağlam bir android cihaz olsun diyorsan bu parayı gözden çıkarmak gerek. ayrıca piyasaya ne kadar erken giriş yaparsa fiyatta o kadar çabuk düşer. teknolojisi o kadar geç eskir, yenileme gereksinimi o kadar geç olur. yanılıyormuyum?

• yok hayır gayet mantıklı düşünüyorsun ama bana kalırsa sony türkiye distribütör lüğü burada diğer ülkelere göre biraz pasif kalıyor olabilir ama sistem nasıl işliyor bende tam olarak bilmiyorum ama biraz daha beklemek mantıklı bu arada htc nin türkiyede satış sonrası hizmetinin de diğer markalara nazaran çok pasif kalması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploto -- 14 Mart 2013; 3:37:08 >
  • aynen bunun için bekliyorum garantilisini garantisiz fiyatına kullanmak için elimdeki cihazda yetersiz olunca insan aceleci oluyor biraz. birde tezcanlı olmanın etkiside yok diyemem

htc nin güçlü ses çıkışı sony nin tasarım ve su geçirmezliği en hoşuma giden özellikleri. bunun yanında htc ekran ve işlemcide 1 adım önde gözüküyor. bu iki seçenek arası seçim yapmam içinde artık piyasaya çıkmaları gerek

birde sony 4 farklı ekran kullanmış Z de sanırım. açıkcası türkiyeye verdikleri öneme bakınca bu ekranlar arası en beğenilmeyenleri bizlere neden sunmasın ki? sorusunu sormadan edemiyorum.

• bende live walkman kullanıyorum sırf müzik için almıştım sony yi biliyosun müziğe çok önem verir ...arkadaşımdada var xone ses kalitesi iyi ama bir sony kadar değil ama çekici telefonlar htc lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploto -- 14 Mart 2013; 3:51:40 >
  • Sayın t.ayan, ikimize birden yetişiyorsunuz Siz kime cevap veriyorsunuz konuyu takip etmeyenlere biraz karışık gelebilir. Benim için sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploto

bende live walkman kullanıyorum sırf müzik için almıştım sony yi biliyosun müziğe çok önem verir ...arkadaşımdada var xone ses kalitesi iyi ama bir sony kadar değil ama çekici telefonlar htc lerde

evet sony bu konuda iyi bende müzik çalar olarak sony den başkasına bakmam bile. ama boomsound da al beni diyor.
  • quote:

Sayın t.ayan, ikimize birden yetişiyorsunuz Siz kime cevap veriyorsunuz konuyu takip etmeyenlere biraz karışık gelebilir. Benim için sorun yok.

iyi ve kalitelisini almak isteyen bir öğrenci 15 kişiye bile yetişir akıllı telefonlarda yeniyim, ayrıca iyi bir paraya iyi bir cihaz almam gerek ve tek bir şansım var ve mümkün olduğunca kısa sürede olmalı mühendis olduğumdan elemanların çekeceği var benden (olcak dedim mi olmalı)

mümkün olduğunca çok görüş almaya çalışıyorum akıllı telefon konusunda yeniyim. ondan böyle yetişiyorum işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.ayan -- 14 Mart 2013; 4:00:01 >

• satış sonrası hizmet dersen bence sony üstelik sony daha elit ve minimalist tasarım a sahip çok çekici üstelik suya toza ve darbelere karşıda dayanıklı tercih senin ....sony dünyada garanti yani güven konusunda 2. sırada yer alıyor daha geniş bilgi için sana yazışan arkadaş sabremetric daha tecrubeli ve konuyla daha alakalı olduğu için yardım edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploto -- 14 Mart 2013; 4:07:49 >
  • aslında sony i biliyorum sadece bu telefon konusunda çekincelerim var kullanmadım çünkü. söylenenlere bakabiliyorum sadece yani (ki pek olumlu değil). bende iyi geceler dilerim ikinizede. tekrardan denk geliriz umarım. kendinize iyi bakın
  • Sony'nin servis konusunda Samsung'dan çok çok daha iyi olduğunu ve Samsung en kötüsü olduğunu tüm forumda okuyabilirsiniz.
  • Emin adımlarla ilerliyorsunuz, güzel sohbetinize uyumam gerektiği için ara veriyorum. Ploto ve t.ayan Size iyi sohbetler görüşürüz.
  • Ploto ve t.ayan sohbetinize doyum olmuyor, uyumam gerektiği için ara veriyorum görüşürüz.
  • quote:

Sayın t.ayan, ikimize birden yetişiyorsunuz Siz kime cevap veriyorsunuz konuyu takip etmeyenlere biraz karışık gelebilir. Benim için sorun yok.

plato değil hocam ploto ...iigeceler pardon sabahlar ben de yatıyorum
  • Ploto ve t.ayan sohbetinize doyum olmuyor, uyumam gerektiği için ara veriyorum görüşürüz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Ben beğendim cihazı ama eksikleri olduğu kesin. Oyun konusuna gelecek olursak, oyun üreticilerinin sürücülerde değişiklikler yapması gerekiyor.
    Tabi ki donmalar takılmalar atlamalar olacaktır. Sonuçta full hd ekrana sahip bir cihaz.

Valla birsürü oyun yuklendi hicbirinde takılma veya atlama olmadı. Real racing 3 nfs most wanted temple run oz

Su altında fotoğraf çekmeyi denediniz mi? Su altında sesli video kaydı süper

Valla daha denemedim ilk aldığımda suya soktum ama sanki birşeyolacakmış gibi geliyor cesaret edemiyorum

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.