Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes bir güncellemedir tutturmuş gidiyor. Telefonum 2.3'den tabletim 3.0'dan 4.1.2'ye kadar güncelleme aldı şimdilik fakat kullanımda beni etkileyen hiç bir fark yok. Aldığınız andaki özellikler zaten işinizi gereğinden fazlasıyla görüyorken illada güncelleme güncelleme diye tutturmanın mantığı nedir. O kadar önemliyse Nexus yada iPhone alın olsun bitsin ama insanlar bir konu altında belli bir telefon ile ilgili bilgi paylaşımı yapıyorken iş olsun diye "güncelleme gelmez yada zor gelir" yazmak tamamen abesle iştigal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

Orijinalden alıntı: scorpio1

Telefonun su geçirmez özelliği gereksiz olmuş.Telefonla havuza mu girecek insanlar?Bu özellik yerine bataryayı geliştirselerdi veya daha iyi işlemci koysalardı daha iyi olabilirdi.

Kusura bakma ama şu geçirmezlik gereksiz olmuş diyenide ilk defa duydum. Neyine laf atacağını şaşırma durumları var herhalde....

Aynen. telefonu tuvalete yemeğe düşüren, üzerine çay su döken kola döken insanlarla dolu etraf. azıcık fikir yürüten insan gerekli bir şey olduğunu anlar.

Su geçirmezlik güzel bişey fakat olmasada olur.Tuvalet deliğine yakın niye tutarsın telefonu ki düşsün.Artistik yapıcam diye masanın üstüne koyarsan çay da dökülür kolada.Bunun yerine batarya istiyor insanlar,güncelleme istiyor.Su geçirmezlik çok önemli değil kullanıcı için,önemli olsaydı en çok satan telefon olur yada olurdu.Şahsi fikrim olamaz zaten S4,Htc one,iPhone varken.mesela Su geçirmez yapacağına şu kadar yıl güncelleme garantisi dese daha çok satar emin olun.Millet kıytırık Nexus 4 alıyor sırf güncelleme için Xperia Z varken lg Nexus 4 nedir ki?

Artık neye laf atacağınızı şaşırmış durumdasınız.Bence sen burda boş boş konuşacağına git kumda oyna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scorpio1

Telefonun su geçirmez özelliği gereksiz olmuş.Telefonla havuza mu girecek insanlar?Bu özellik yerine bataryayı geliştirselerdi veya daha iyi işlemci koysalardı daha iyi olabilirdi.

Kusura bakma ama şu geçirmezlik gereksiz olmuş diyenide ilk defa duydum. Neyine laf atacağını şaşırma durumları var herhalde....

Aynen. telefonu tuvalete yemeğe düşüren, üzerine çay su döken kola döken insanlarla dolu etraf. azıcık fikir yürüten insan gerekli bir şey olduğunu anlar.

Su geçirmezlik güzel bişey fakat olmasada olur.Tuvalet deliğine yakın niye tutarsın telefonu ki düşsün.Artistik yapıcam diye masanın üstüne koyarsan çay da dökülür kolada.Bunun yerine batarya istiyor insanlar,güncelleme istiyor.Su geçirmezlik çok önemli değil kullanıcı için,önemli olsaydı en çok satan telefon olur yada olurdu.Şahsi fikrim olamaz zaten S4,Htc one,iPhone varken.mesela Su geçirmez yapacağına şu kadar yıl güncelleme garantisi dese daha çok satar emin olun.Millet kıytırık Nexus 4 alıyor sırf güncelleme için Xperia Z varken lg Nexus 4 nedir ki?

Artık neye laf atacağınızı şaşırmış durumdasınız.Bence sen burda boş boş konuşacağına git kumda oyna.

Kimsenin birşeye laf ettiği yok.Katılmadığınız yorumlara daha saygılı bir şekilde cevap vermenizi rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gz

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-
    quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scorpio1 Telefonun su geçirmez özelliği gereksiz olmuş.Telefonla havuza mu girecek insanlar?Bu özellik yerine bataryayı geliştirselerdi veya daha iyi işlemci koysalardı daha iyi olabilirdi.
    Haklısın bence diğer etmenler daha önemli. Batarya güncelleme gibi etmenler. Ama su geçimezlik boşa değil tabi olması gayet güzel fakat dediğiniz gibi diğerleri daha önemli.
    Ben ilkin su geçirmezlik özelliğini pek önemsemedim. Aman dedim rekabet edemeyince saçmalamışlar derken geçen hafta: 1. baldımızım tlf cebinde unutup makinada bir güzel yıkadı 2. Kayınbirader elinde sıkı sıkı tuttuğu tlf bir anda akvaryuma düşürki bende şaşırdım Valla ikiside eski püskü tlf geri döndüler mecburen. O an bak dedim sony olsa hala tlf olurdu demek olmaz olmaz diye bir şey yok. Ben bundan dolayı bu özelliği haife almıyorum. Ayrıca sağlamlık ve darbelere karşı koruma artık benim için ilk 5 özellikten biri. Bu yüzden zaten samsunga iyice soğum. HTC veya sony bu konuda taş gibi.

Dayanıklılık unsuru olarak bir yana,böyle eğlenceli videolarda çeklilebilir ;)http://www.youtube.com/watch?v=DJw_RLaha1o

• bu telefonu teknoseyir de izledim 30dakika ve pil ömrü çok iyi oldugu belirtiliyor film izleme olsun oyun oynama olsun 1 günü rahat cıkarmaz diyosunuz bende lg optimus 4x var su gibi batarya yiyor ama 1 günü cıkarıyor bu telefon 2 gün bile dayanır buna emin olun ekran deseniz bazı yerlerde geride ama bir çok insanın gözüne hitap eder dayanıklılık bakımından laf yok zaten şuan piyasada alınabilecek en güzel telefonlardan birisi

• Sony Xperia Z biraz yetim muamelesi görüyor gibi. Sony Türkiye sanki kendine çok güvenip reklam bütcesini kısmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Sony Xperia Z biraz yetim muamelesi görüyor gibi. Sony Türkiye sanki kendine çok güvenip reklam bütcesini kısmış gibi

Sony türkiye reklam parası kısmış mı Sony Türkiyenin Xperia Z tanıtımı için yat tutup su altında boğazın üzelliklerini çekerken ki ( su altı ve su üstü ) youtube videosunu izlemediniz sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Sony Xperia Z biraz yetim muamelesi görüyor gibi. Sony Türkiye sanki kendine çok güvenip reklam bütcesini kısmış gibi

Sony türkiye reklam parası kısmış mı Sony Türkiyenin Xperia Z tanıtımı için yat tutup su altında boğazın üzelliklerini çekerken ki ( su altı ve su üstü ) youtube videosunu izlemediniz sanırım..

Yok yok, bazı teknoloji sitelerine yedirmemiş anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 5 Nisan 2013; 14:46:49 >

• Esasın da Sony kapak problemini Xperia aksesuarlarıyla çözmüş durumda, tabi bu ekstra bir harcama gerektiriyor fakat bu aksesuarlar gayet kullanışlı örneğin şarj kapağını açmadan charging dock ile şarj edebilirsiniz ve kulaklık kapağını açmadan kulak üstü ve kulak içi çeşitli bluetooth ve ya nfc özellikli kulaklıklarla walkman özelliğini kullanabilir hatta bu kulaklık ile telefon görüşmesi yapabilir ve şarkı kontrolünü de kulaklığın üzerindeki tuşlarla sağlayabilirsiniz.Pilin kullanım süresi sizin için gün içerisinde bir sorun teşkil ediyorsa eğer usb bellek boyutundaki harici güç kaynağı ile kamp ve ya otobüs yolculuğu gibi daha uzun süreli kullanımlarda ki şarj sıkıntısını önlemek için ise iphone büyüklüğünde ki harici güç kaynağı ile Xperia Z' yi şarj etmek mümkün. Sony tam anlamıyla kullanıcı dostu bir firma görüldüğü üzere, eğer ki ileride kullanım da aksesuarlar ile kolaylaştırılabilecek bölümler olursa Sony'nin Xperia Z için daha fazla aksesuar üreteceğine inanıyorum.

• Arkadaşlar Telefonun siyahını almış bulunmaktayım ve umduğumdan çok daha iyi emin olun düşünen varsa fazla düşünmesin ve inanın çok tatlı bir kullanımı var. Note 2 ile karşlaştırılamaz bu cihaz arkadaşalar. Çok karizmatik ve kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Herkes bir güncellemedir tutturmuş gidiyor. Telefonum 2.3den tabletim 3.0dan 4.1.2ye kadar güncelleme aldı şimdilik fakat kullanımda beni etkileyen hiç bir fark yok. Aldığınız andaki özellikler zaten işinizi gereğinden fazlasıyla görüyorken illada güncelleme güncelleme diye tutturmanın mantığı nedir. O kadar önemliyse Nexus yada iPhone alın olsun bitsin ama insanlar bir konu altında belli bir telefon ile ilgili bilgi paylaşımı yapıyorken iş olsun diye güncelleme gelmez yada zor gelir yazmak tamamen abesle iştigal...

Telefonun Modelini Öğrenebilirmiyim Merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Üyeleri aşağılayarak kopyala yapıştır yaparak egosunu tatmin eden DH forumun hardcore Sony fanboy'u ve bayrak temsilcisi kim bilir daha neler yaptıda süresiz uzaklaştırılmış!. (Percipience)

Bu kişiyi geç olsada farkeden Admin'e teşekkür ediyorum, artık Sony başlıkları rahat bir nefes almış oldu.

+10000000

• Ben de 9 nisan da teknosa dan aldım ama suya koyduğumda sesi azaldı hayal kırıklığına uğradım hani su geçirmiyordu boşunamı o kadar para verdim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Ben de 9 nisan da teknosa dan aldım ama suya koyduğumda sesi azaldı hayal kırıklığına uğradım hani su geçirmiyordu boşunamı o kadar para verdim :(

Hoparlörun ordaki koruyucu bez islaniyor kuruyunca duzelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Ben de 9 nisan da teknosa dan aldım ama suya koyduğumda sesi azaldı hayal kırıklığına uğradım hani su geçirmiyordu boşunamı o kadar para verdim :(

Hoparlörun ordaki koruyucu bez islaniyor kuruyunca duzelir

Pirince yatırıyorum ben daha çabuk kuruyor

• Evet 3-4 saat sonra hoparlörün sesi kendine geldi , bügünde artistliğine suya koydum ses yine gitti acaba hep böylemi olacak mühendisler bunu neden düşünememişler yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param olsa şu an alırım.

• bu konunun başlığı değişsin, zira editör sony'nin 1 numaralı düşmanı.
  • Durup dururken telefonu suya mı daldırıyorsunuz? Darbelere çok dayanıklı derse çekiçle test edecek misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.