Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regionella

bu konunun başlığı değişsin, zira editör sony'nin 1 numaralı düşmanı.

Ya şimdi "bildiğiniz herşeyi unutun" derken xperia z çok iyi cihaz diye tanıtıldı ama biz test ettik, öyle değil manasında kullanma gibi bişey seziliyor başlıktan güya kelime oyunu ile dalga geçiliyor,

Ama gel gelelim cihaz satışa çıkıp millet kullanmaya başlayınca; asıl DH incelemesinde duydukaları biçok şeyi unuttular...Çünkü cihaz aynen CES de tanıtıldığı gibi süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 16 Nisan 2013; 11:18:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

bu konunun başlığı değişsin, zira editör sony'nin 1 numaralı düşmanı.

Ya şimdi "bildiğiniz herşeyi unutun" derken xperia z çok iyi cihaz diye tanıtıldı ama biz test ettik, öyle değil manasında kullanma gibi bişey seziliyor başlıktan güya kelime oyunu ile dalga geçiliyor,

Ama gel gelelim cihaz satışa çıkıp millet kullanmaya başlayınca; asıl DH incelemesinde duydukaları biçok şeyi unuttular...Çünkü cihaz aynen CES de tanıtıldığı gibi süper

Bu şahıs resmen rezil oldu bu yaptıklarıyla, bir daha sony incelerken dah objektif davranır sanırsam. ama gerçi utanma olsaydı milyonlarca üyeyi kandırmaya çalışmazdı.

• kapaklı yapı can sıkıcı zamnla o kapaklar gevşer ve renk değiştirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: burba

kapaklı yapı can sıkıcı zamnla o kapaklar gevşer ve renk değiştirir.

şarj için dock ünitesi var.
  • Bugun ilk defa xperia z yi inceledim. Bir iphone 5 sahibi olarak gercekten begendim. Ekran evet yandan bakinca soluklasiyor ama renkler cok canli. Bu arada iphone 4 gibi camli olmasina ragmen iphone 4 den cok daha hafif.

Xperia Z alacaklara ve alanlara hayirli olsun gercekten cok imrendirici bir telefonunuz var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bugun ilk defa xperia z yi inceledim. Bir iphone 5 sahibi olarak gercekten begendim. Ekran evet yandan bakinca soluklasiyor ama renkler cok canli. Bu arada iphone 4 gibi camli olmasina ragmen iphone 4 den cok daha hafif.

Xperia Z alacaklara ve alanlara hayirli olsun gercekten cok imrendirici bir telefonunuz var :)

Xperia Z nin göbek adı iPhone Killer Olsun
  • erdi abinin canı sıkkınmış heralde video çekilirken yoksa samsung s4 videosundaki gibi iştahla anlatırdı...

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Bugun ilk defa xperia z yi inceledim. Bir iphone 5 sahibi olarak gercekten begendim. Ekran evet yandan bakinca soluklasiyor ama renkler cok canli. Bu arada iphone 4 gibi camli olmasina ragmen iphone 4 den cok daha hafif.

• bende gecen gun inceledim telefonu ekran kotu diyenler psikologa gidebilir,gerci burda sonyninde sucu var farkli paneller kullandi tellerde,benim inceledgiim telefonun ekrani mukemmeldi,yan cevirincede bir goruntu kaybi yok dencek kadar azdi, arayuzde cok civil renkler tercih edilmemis ve bravia calismiyor ama emin olun bravia engine devreye girdigi zaman bir resim filan videoda gercekten mukemmel piyasadaki en iyisi,s4 ve one'i inceleme sansi bulamadim henuz ama onlar gelince karsilastiricam. izldegim videolardan ve baktigim resimlerden anladigim kadriyla onlar bile yakalamayabilirler bu kaliteyi.
    telefon tasarim acisindansa mukemmel otesi eger bu telefonu almayi dusunmuyorsaniz elinize almayin.elineze alirsaniz baska telefon almaya eliniz gitmez.biraz elinizde cevirince bir bag kuruyor sizinle.tabi benim elelrim ve parmaklarim buyuk onun icin ergonomisi kotude gelmedi daha kucuk elliler o kadar rahat edemeyebilir ama bu inch telefon alicaksaniz buna yapabilecek birseyiniz yok.
    acikcasi bizim soyle boyle dememizinde cok onemi yok telefonu gidip incelerseniz zaten begeneceksiniz.

• Şu konunun Playstation bölümüne yansıtılmasını kaldırın, rica ediyorum.
  • merhaba bende sony xperia z alıcam türkiye cihazımı iyi yoksa Avrupa telefoumu önerirsiniz avrupadakilerin kutuları full oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Bi öldüremediniz

• ben bu telefonu çok seviyorum ama yeni telefon aldığım için alamadım her neyse kilitleyince uygulamaları kapatma özelliği çok güçlü olmuş sony yapınca olur zaten

• Telefon güzel amenna ama yorumlarda performansına kötü dendiği için küfür yemişe dönenler var Cihazın donanımı bariz şekilde yetersiz ama kamerası, kasası gayet güzel. Önceliği bu olan alsın işte adam takılan cihaza süper akıcı mı deseydi be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un zaten profesyonel bir kamerası yok, yapabildiği el kamerası. Profesyonel ses ve görüntü sektörünün önünden geçememiş bir firma başka bulamamışlardır, diğer el kameraları Sony muadili Iphone muadili telefon ürettiği gibi. Bu bir kıyaslama değil, hangi firmanın ne üretebildiğini göstermek istemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Sony Xperia Z biraz yetim muamelesi görüyor gibi. Sony Türkiye sanki kendine çok güvenip reklam bütcesini kısmış gibi

Sony türkiye reklam parası kısmış mı Sony Türkiyenin Xperia Z tanıtımı için yat tutup su altında boğazın üzelliklerini çekerken ki ( su altı ve su üstü ) youtube videosunu izlemediniz sanırım..

Onların gözü sadece Iphone muadili Samsung görüyor

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: yagizkeskin254

ben bu telefonu çok seviyorum ama yeni telefon aldığım için alamadım her neyse kilitleyince uygulamaları kapatma özelliği çok güçlü olmuş sony yapınca olur zaten

OLED'in muadili AMOLED Iphone'un muadili Galaxy 4
    Laf aramızda Samsung yazılım ve tasarım çaldığı için Apple a 1 milyar dolar geçtiğimiz yıl ödedi.

OLED Kodak tarafından geliştirilmiştir.
    Xperia Z'nin 1920X1080 Full HD ekranı Japan Display INC. INCJ Sony Hitachi Toshiba ortaklar.

Sony film sektörü için OLED ekran 7 yıldır üretiyor. Tüm renkleri doğal ve doğru verir, beyazları AMOLED gibi grı ve tüm renkleri alakasız abartılı vermez.

Sony BVM-E250 Trimaster EL OLED 24.62 Master Monitor 23,400.00 USD TR'de 82.000 TL adrese teslim. Tamamen kendi üretimi.
    Resolution - up to 1920 x 1080 (full HD) Super Top Emission OLED Display Panel

http://www.bhphotovideo.com/c/product/758921-REG/Sony_BVM_E250_BVM_E250_Trimaster_EL_OLED.html
    Liste fiyatıhttp://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-monitors/cat-oledmonitors/product-BVME250/

Xperia Z'nin Mobil Exmor RS Kamerasının şuanda rakibi yok 2009 yılında üretilen 12.1Mp Xperia Satio telefonu hatırlayalım

• Ayni kisi o zaten yazdigi mesajlardan belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Telefon güzel amenna ama yorumlarda performansına kötü dendiği için küfür yemişe dönenler var Cihazın donanımı bariz şekilde yetersiz ama kamerası, kasası gayet güzel. Önceliği bu olan alsın işte adam takılan cihaza süper akıcı mı deseydi be

Bilader android cihazların hepsinde takılma olur s4 dede olur htc one dada telefonun donanımı nasıl yetersiz oluyor anlamadım piyasada'daki en iyi işlemcilerden biri var snapdragon 600 biraz daha iyi olabilir ancak s4 pro da çok iyi performans verir

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.