Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.2 yi alabilir mi ? Kesin almalı.Alacak ta.Eminim.
  • muhtemelen yılın telefonu olacak,9 şubatta arkadaşım amerikada olacak ve eğer satışa çıkarsa tabiki unlock olarak aldırıcam bir tane,şubat sonu gibi paylaşırız burada
  • arc s ten sonra epey soğumuştum sony den ama bu telefon farklı duruyor
    birde en önemlisi pil performansı tabiki,böyle bir ekrana nasıl pil yetişecek merak ediyorum doğrusu,
    pil gücü hakkında bilgi varmı?
  • sony iyi is cikarmıs hakkaten beyendim ama benim icin kalem cok onemliydi, galaxy s 4 e s pen gelicek dedikoduları var , s 4 u bekliycem galiba.bu telefonda bi s pen olsaydı super olurdu.

Birde benim gibi simetri hastası olan insanlar sony xperia z de suna takilabilirler , telefonun alt siyah bolumuyle ust siyah bolumu arasında fark var ( su telefonlarda ekranı ortalayın be kardesim gicik oluyorum, yan cevririp film izliycez bi taraf daha kısa bi taraf daha uzun, tutması bile dengesiz oluo aynı seyi galaxy s 3 dede yaptılar ) ne manası vardı alt siyah bolumu ust siyah bolumden 1.5 2 milim daha uzun yapmanın ne gereksiz bi olay.ortalayın sunu.

birde bu telefonun camı gorilla glass 2 deil, sanırım sonynin kendi gelistirdigi bir cam , sitesinde kaplamasından dolayı catlayıp kırılmadıgı yazıyor bayada iddali sekilde,oysaki ces 2013 de tanıtılan gorilla glass 3 de bile hala kırılma %100 yok edilemedi.eyer oyleyse sony cam olarak hepsinden iyi buda cok buyuk avantaj.

birde suna eminim galaxy s 4 un kamerası ,hoperlorleri , malzeme kalitesi asla sony xperia z ye yetisemeyecektir.kamera olarak her zaman sony herkesden 1 adım onde ztn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 12 Ocak 2013; 12:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bu videoda cihazda İstanbul resimleri, pamukkale,ürgüp 'ün ne işi varhttp://www.youtube.com/watch?v=4mMUbuQ0i2g

Sol üste Sony yazıyor o resimlerde. Demek telefonu içinde bu resimlerle gelecek. Güzel birşey

Ülkemizin reklamı adına çok iyi, ço sevindim, sanırım Sultanahmet'in resmi de vardı.

• Az evvel bir sitede okudum alıntı yapıyorum yazıyı :

Bugün içerenköy karfurda sony center'a girdim ve xperia z hakkında 2 tane soru sordum.
    ilki xperia z türkiyede ne zaman şatışa sunulacak oldu.
    görevli abi ilk mart dedi sonra subat sonu mart ortaları gibi dedi.
    ikinci sorum ise türkiye satış fiyatı ne olcak bilginiz varmı die sordum.
    1700-1800 tl filan olur dedi ama bunlar resmi rakam değil ortalama tahmini dediler sonra arkadan yetkili bi abi seslendi 2000 tlye yakın olur dedi

• 2330 mAh pil gücü elimizdeki telefonlara göre süper ama telefonun ihtiyacını ne kadar karşılayacak acaba?
  • Telefonu haziran ayında alacağım için sıkıntı yok :) Eğer bir de Turkcell kampanya yaparsa o zaman tamam. Benim merak ettiğim bu telefonun sol tarafında 2 adet metal plaka gibi bişey var. Onlar ne acaba bilgisi olan arkadaş bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Telefonu haziran ayında alacağım için sıkıntı yok :) Eğer bir de Turkcell kampanya yaparsa o zaman tamam. Benim merak ettiğim bu telefonun sol tarafında 2 adet metal plaka gibi bişey var. Onlar ne acaba bilgisi olan arkadaş bilgi verirse sevinirim.

yeni şarj bağlantısı olabilir veya servis için bağlantı olabilir smartwatch taki gibi ondada bunu daha küçüğü var tüm şarj ve upgradeler oradan yapılıyor
  • telefonu genel olarak beğendim ama bana göre ekran tft yerine ips olsaydı daha iyi olurdu ama pek takmıyorum o konuyu çünkü xperia s de tft lcd ama s3 den daha iyi bir ekranı var ikinci olarak pil bana göre 2600 mah tan aşağı olmamalıydı son olarak da sanal tuşları ben beğenmiyorum
    onun dışında bence hiçbir eksikliği yok bazı arkadaşlar s4 pro ve adreno 320 ye eski 2012 donanımı demişler onlara sadece gülüyorum şuan adam akıllı hiçbir cihazda s4 pro yoktur lg optimius g diyenler sussun lütfen çünkü sadece göstermelik bir cihazdı bence doğru düzgün satışa bile çıkmadı özet olarak şuan galaxy s3 alığıma pişman oldu ama yinede bu telefonu almak aklımın bir tarafındavar
  • İlk sony telefonum arc s oldu.

Bana göre sıkıntıları kronik sensör üstü çatlağı,

Hoparlörün konulduğu konum, (teli masaya vs. koyunca ses çıkışı kapanıyor.)

Açma - kapama tuşunu uzak köşede olması,

Kamerayı tam kenara koymaları oldu.

Z'de yine kamerayı en kenera koymuşlar,

Hoparlör nerede tam bilemedim,

açma - kapama tuşu uygun konumda, (gözüktüğü kadar)

Suya, toza dayanıklı olması,

Telefona resmen aşık oldum.

Temmuzda da 1500 ün altına inerse telefon tadından yenmez...

Aklımda bir iki soru işareti var.

Gerçekten pili 1 günü çıkarabilecek mi?

Camının dayanıklılığı nasıl?

İşlemciden dolayı ısınma problemi olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polkol

İlk sony telefonum arc s oldu.

Xperia z kırılmaz deniyor . reklam amaçlı bile olsa çok sağlam olduğu belli oluyor . bence note 2 gibi 1900 gibi gelip yurt dışı 1500 den satacaklar .

• yurtdışı 1200-1300 tl verilip alınabilir türkiyede ise 1800-2000 tl gibi satılır bence ama bizdeki iphone takıntısı yüzünden bilmeyen çoğu kimse bu kadar para buna vereceğime iphone alırım diyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

Orijinalden alıntı: polkol

İlk sony telefonum arc s oldu.

Xperia z kırılmaz deniyor . reklam amaçlı bile olsa çok sağlam olduğu belli oluyor . bence note 2 gibi 1900 gibi gelip yurt dışı 1500 den satacaklar .

Gerçekten sağlam hocam. Reklam değil yani

dk 2:10

http://www.youtube.com/watch?v=OBNEEE-O_J4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 12 Ocak 2013; 19:47:51 >

• arkadaşlar Xperia Z tek elde rahat kullanıma olanak sağlayacak mı peki iyi? birde cebimizde rahatça taşıyabilecek miyiz? bu soruların cevabını çok merak ediyorum. tam HTC One X+ almaya karar vermiştim çeldi beni allassız. çok heveslendim araştırdım karar kıldım One X+ ta şimdi herşey bozuldu gibi. Yardım edin
  • Arkadaşlar buraya uzun uzun yazmayayım şu konuya bakar mısınız ?http://forum.donanimhaber.com/m_70267502/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70267502
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankoc

arkadaşlar Xperia Z tek elde rahat kullanıma olanak sağlayacak mı peki iyi? birde cebimizde rahatça taşıyabilecek miyiz? bu soruların cevabını çok merak ediyorum. tam HTC One X+ almaya karar vermiştim çeldi beni allassız. çok heveslendim araştırdım karar kıldım One X+ ta şimdi herşey bozuldu gibi. Yardım edin

Hayatınızın hatasını yaparsınız Az para mı vereceksiniz, yapmayın allahınızı severseniz, Full HD bir ekrandan bahsediyoruz..... allah muhafaza X+ yalan oldu bu saatten sonra..... Ne mutlu ki paranız hazır, bekleyiverin mart ayını ne olacak....

• quote:

quote:

arkadaşlar Xperia Z tek elde rahat kullanıma olanak sağlayacak mı peki iyi? birde cebimizde rahatça taşıyabilecek miyiz? bu soruların cevabını çok merak ediyorum. tam HTC One X+ almaya karar vermiştim çeldi beni allassız. çok heveslendim araştırdım karar kıldım One X+ ta şimdi herşey bozuldu gibi. Yardım edin

Hayatınızın hatasını yaparsınız Az para mı vereceksiniz, yapmayın allahınızı severseniz, Full HD bir ekrandan bahsediyoruz..... allah muhafaza X+ yalan oldu bu saatten sonra..... Ne mutlu ki paranız hazır, bekleyiverin mart ayını ne olacak....

sağol peki sence kullanımı rahat olacak mı? yani tek elle kullana bilcek miyiz acep?

• quote:

quote:

quote:

sağol peki sence kullanımı rahat olacak mı? yani tek elle kullana bilcek miyiz acep?

Yani sayısız inceleme izledim, şu an bile izliyordum az evveline kadar, tek elle kullanan da var çift elle de. Ama 4' kadar tabiki kolay olmasa da bence değer.....Zaten ona kaldıysa 3 küsür inçli ekranlar size daha ideal olur.Gülü seven dikenine katlanır.Geçen gün ebatlarını bir kartona çizdim ve makasla kestim elimde 2 saat kadar maketini kullandım hiç sorun olmadı....

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.